Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς πήγα σε αυτή την εταιρεία και το έχω μετανιώσει απίστευτα. Ενώ έχω γενικά χαμηλό Ping 40 κατά μέσο όρο, στο πουθενά (και ναι είμαι με ethernet) χωρίς να κάνει κανείς κάτι βαρύ στο δίκτυο βαράω 100-500ping σε παιχνίδια όπως Bf4 CS:GO. Τι μπορώ να κάνω? Δυστυχώς λόγο αυτής της αηδίας της ευρυζωνικής τηλεφωνίας που διαφήμιζαν σαν κάτι καλό είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ το άθλιο router τους entry 2i....
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αλλαξες καθολου την εσωτερικη σου καλωδίωση οταν εβαλες το voip ή δουλεύει οπως και ηταν με τον παλιο ρουτερ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αλλαξες καθολου την εσωτερικη σου καλωδίωση οταν εβαλες το voip ή δουλεύει οπως και ηταν με τον παλιο ρουτερ? Τίποτα δεν άλλαξα , το καινούριο τους router/modem αναλαμβάνει το voip.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κανείς; Πρεπει να κανεις αλλαγες για τα παιξει σωστα το voip κανε οτι λεει το σχημα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δεν πάει έτσι σε μένα γιατί τα τηλέφωνα δεν είναι στον ίδιο όροφο και επίσης έχουμε και συναγερμό που δίνει σήμα. Τσπ, η συνδεσμολογία στην περίπτωση μου είναι με splitter στην γραμμή απευθείας από το router. Έτσι όπως την θέλει ο οτε. Πρεπει να κανεις αλλαγες για τα παιξει σωστα το voip κανε οτι λεει το σχημα
Zaytsev Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Τα υψηλά pings, είναι συνήθως από packet loss. Δες το log του router. Αν έχεις πολλά errors, δήλωσε βλάβη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ή απλά να έχει πρόβλημα στις ώρες αιχμής η περιοχή του. Τι ώρες παίζεις και βλέπεις τα 100-500ms? Άλλες ώρες το κάνει ή μόνιμα όλη μέρα? Οι servers που παίζεις σε ποια χώρα είναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ή απλά να έχει πρόβλημα στις ώρες αιχμής η περιοχή του. Τι ώρες παίζεις και βλέπεις τα 100-500ms? Άλλες ώρες το κάνει ή μόνιμα όλη μέρα? Οι servers που παίζεις σε ποια χώρα είναι? Το κάνει σε πολύ άκυρες στιγμές. Νομίζω όμως πιο συχνά μεσημέρι και βράδυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ίσως να συμβαίνει λόγω ωρών αιχμής (πιταρισμα), ίσως να συμβαίνει επειδή κάτι γίνεται τότε που δημιουργεί παρεμβολες στη γραμμή και σου δημιουργεί packet loss...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα