Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς πήγα σε αυτή την εταιρεία και το έχω μετανιώσει απίστευτα. Ενώ έχω γενικά χαμηλό Ping 40 κατά μέσο όρο, στο πουθενά (και ναι είμαι με ethernet) χωρίς να κάνει κανείς κάτι βαρύ στο δίκτυο βαράω 100-500ping σε παιχνίδια όπως Bf4 CS:GO. Τι μπορώ να κάνω? Δυστυχώς λόγο αυτής της αηδίας της ευρυζωνικής τηλεφωνίας που διαφήμιζαν σαν κάτι καλό είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ το άθλιο router τους entry 2i....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλαξες καθολου την εσωτερικη σου καλωδίωση οταν εβαλες το voip ή δουλεύει οπως και ηταν με τον παλιο ρουτερ?

Τίποτα δεν άλλαξα , το καινούριο τους router/modem αναλαμβάνει το voip.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πάει έτσι σε μένα γιατί τα τηλέφωνα δεν είναι στον ίδιο όροφο και επίσης έχουμε και συναγερμό που δίνει σήμα. Τσπ, η συνδεσμολογία στην περίπτωση μου είναι με splitter στην γραμμή απευθείας από το router. Έτσι όπως την θέλει ο οτε.

Πρεπει να κανεις αλλαγες για τα παιξει σωστα το voip

κανε οτι λεει το σχημα

%25CE%25A0%25CF%258E%25CF%2582%2B%25CE%2

• Super Moderators
Δημοσ.

Ή απλά να έχει πρόβλημα στις ώρες αιχμής η περιοχή του.

Τι ώρες παίζεις και βλέπεις τα 100-500ms? Άλλες ώρες το κάνει ή μόνιμα όλη μέρα? Οι servers που παίζεις σε ποια χώρα είναι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ή απλά να έχει πρόβλημα στις ώρες αιχμής η περιοχή του.

Τι ώρες παίζεις και βλέπεις τα 100-500ms? Άλλες ώρες το κάνει ή μόνιμα όλη μέρα? Οι servers που παίζεις σε ποια χώρα είναι?

Το κάνει σε πολύ άκυρες στιγμές. Νομίζω όμως πιο συχνά μεσημέρι και βράδυ. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως να συμβαίνει λόγω ωρών αιχμής (πιταρισμα), ίσως να συμβαίνει επειδή κάτι γίνεται τότε που δημιουργεί παρεμβολες στη γραμμή και σου δημιουργεί packet loss... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...