giorgos_nikore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω το συστημα της υπογραφης μου και αποφασησα να βαλω λεντοταινια στο κουτι! Καθως πηγα να την ακουμπησω στο πισω μερος του κουτιου ακουμπησε καταλαθος πανω στην μητρικη με αποτελεσμα κατευθειαν να αρχισει τα BOOTLOOP και να μην κανει καθολου ποστ! Αλλαγες στις ραμ , εβγαλα την μπαταρια και βραχυκυκλωσα για ρεσετ την μητρικη. Τιποτα... εχει κανενας καμια ιδεα? Καψαμε τιποτα?
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω το συστημα της υπογραφης μου και αποφασησα να βαλω λεντοταινια στο κουτι! Καθως πηγα να την ακουμπησω στο πισω μερος του κουτιου ακουμπησε καταλαθος πανω στην μητρικη με αποτελεσμα κατευθειαν να αρχισει τα BOOTLOOP και να μην κανει καθολου ποστ! Αλλαγες στις ραμ , εβγαλα την μπαταρια και βραχυκυκλωσα για ρεσετ την μητρικη. Τιποτα... εχει κανενας καμια ιδεα? Καψαμε τιποτα?ητα ητανε στο ρευμα η λεντοταινια η οχι?
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω το συστημα της υπογραφης μου και αποφασησα να βαλω λεντοταινια στο κουτι! Καθως πηγα να την ακουμπησω στο πισω μερος του κουτιου ακουμπησε καταλαθος πανω στην μητρικη με αποτελεσμα κατευθειαν να αρχισει τα BOOTLOOP και να μην κανει καθολου ποστ! Αλλαγες στις ραμ , εβγαλα την μπαταρια και βραχυκυκλωσα για ρεσετ την μητρικη. Τιποτα... εχει κανενας καμια ιδεα? Καψαμε τιποτα? Eαν βγαλεις τους σκληρου δισκους κανει boot το συστημα?..
giorgos_nikore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τιποτα. τα εχω βγαλει ολα. μητρικη επεξεργαστης και μια μνημη εχει επανω
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Την βραχυκύκλωσε και κάτι έκαψε. Εγγύηση έχει; 1
fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Η λύση απλή, την βγάζεις, την βάζεις στο κουτί, παίρνεις την εγγύηση και το κουτί παραμασχαλα και σκας μύτη στο μαγαζί. ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. Καλό θα είναι να ρίξεις μία ματιά για τίποτα μαύρα σημάδια στο σημείο που ακούμπησε. Άντε καλή τύχη και άλλη φορά με τα ρεύματα μην παίζεις!! 3
giorgos_nikore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ 2011.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ
fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ε τότε ας προσεχες Την βραχυκύκλωσε και κάτι έκαψε. Εγγύηση έχει;
life is music Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω το συστημα της υπογραφης μου και αποφασησα να βαλω λεντοταινια στο κουτι! Καθως πηγα να την ακουμπησω στο πισω μερος του κουτιου ακουμπησε καταλαθος πανω στην μητρικη με αποτελεσμα κατευθειαν να αρχισει τα BOOTLOOP και να μην κανει καθολου ποστ! Αλλαγες στις ραμ , εβγαλα την μπαταρια και βραχυκυκλωσα για ρεσετ την μητρικη. Τιποτα... εχει κανενας καμια ιδεα? Καψαμε τιποτα? τωρα εφοσον δεν επισκευαζεται κοιταξε μεσα στο site μπας και παρεις καποια αλλη με κανα 40ρι
life is music Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Η διαφορετικά πουλάμε τον 2600. μια χαρα βασταει ο ι7 κατσε εκει π εισαι Η διαφορετικά πουλάμε τον 2600. des edw mia http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/303394-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-1155-1156-1150-939/
ASDIC Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 αυτα τα φωτακια ποσο κοσμο εχουν καψει με τον ενα ή τον αλλο τροπο..... 3
Ablaoublas_542 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλα πηγες να την βαλεις ενω το pc ηταν ανοιχτο/στην πριζα? Ε δεν φταιει η ledοταινια...
giorgos_nikore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν ειπε κανενας οτι φταιει κανενας αλλος εκτος απο μενα. Ουτε ειχα σκοπο να τον ψησ´σω. Τωρα εγινε. Το εψηνα καιρο για αναβαθμηση. Θα τον δωσω τον 2600 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα