question mark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εχω το Dell inspiron 910 και θέλω να αλλάξω το δίσκο του. Απ' ότι βλέπω έχει για δίσκο Flash SSD, μπορώ να τον αλλάξω και να του βάλω έναν SSD 120GB;
question mark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς με το άκυρο; Ότι δεν υπάρχει δίσκος που να μπορεί να αντικαταστήσει τον εργοστασιακό;
Melissa_virus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 αν είναι αυτό που νομίζω όχι δεν μπορείς. ο δίσκος που παίρνει είναι σαν μνήμη φάση. ένα τσιπάκι μικρότερο από μνήμη λαπτοπ. δεν υπάρχει θέσει για να βάλεις ssd ούτε υποδοχή για να κουμπώσει. και νομίζω έχω ένα ίδιο ακριβώς παρατημένο στο σπίτι. φίλης είναι που βαρέθηκε να αλλάζει τον "δίσκο" που ήταν λες και έχει ημερομηνία λήξεως. μόλις τον έβαζε μετά από ένα χρόνο και κάτι ψηλά χαλούσε. είχα διαβάσει τότε μια διαδικασία και έκανα που υποτίθεται μπορεί να τον επανέφερε για κάποιο διάστημα. αλλά δεν θυμάμαι καθόλου. σε μένα δεν είχε δουλέψει σε άλλους όμως δούλεψε. google it.
Shadows Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αφού έχεις σκοπό έτσι και αλλιώς να αλλάξεις δίσκο άνοιξε το λαπτοπ να δούμε τι δίσκο παίρνει και αν είναι συμβατο με ssd
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 δεν υπάρχει δίσκος που να μπορεί να αντικαταστήσει τον εργοστασιακό; Υπαρχουν, μα δεν εχει (σχεδον) καθολου νοημα: η τιμη τους δαγκωνει... ξεχνωντας τους ακριβους @ Ευρωπη, αν μπορεις να φτασεις Amazon: https://www.amazon.com/64GB-SuperTalent-Half-Inspiron-write/dp/B00U0QCSPE/ref=sr_1_fkmr2_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490134433&sr=1-2-fkmr2&keywords=SSD+for+Dell+Mini+9+910
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα