zko Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ...μάλλον δεν ασχολήθηκες με linoux και τα λες αυτά....
*trinity Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ότι θα πουν οι Intel fanboys με τους Kabylake... Για AMDακια σε κοβω..................χαλαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Για AMDακια σε κοβω..................χαλαρα Κάνουμε τον κινέζο για τους Kabylake? 2 μέτρα και 2 σταθμά ?
ilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Και νταξ οι rysen πάει στα κομμάτια, είναι νέα αρχιτεκτονική και χρειάζεται extra δουλίτσα να στηθεί σωστά ο scheduler για να κάνει σωστό utilization στα CCX. Οι kaby σαν cpu είναι 99.99% skylake με κάποιες αλλαγές στην iGPU και την δυνατότητα να κάνει hardware decode το playready 3. Δηλαδή τρίχες.
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Να βάλουμε Ubuntu δηλαδή; Που ούτε δεδομένα στέλνουν και είναι και σφαιράτα με το πανάλαφρο Unity
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τα Updates θα τα κατεβάζεις και θα τα περνάς offilne. Ότι και να κάνει η MS πάντα θα βρίσκεται ένας άλλος τρόπος. 1
alexisnik19911 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 μην χαλιέστε όσοι έχετε win7...εάν όντως θα τεθεί σε ισχύ αυτό πάντα θα βγει ένα κόλπο (πες patch πες workaround)..για να περνάς τα updates...
yimmiyimmi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά έλεος δε μπορεί να παίζει μπάλα με 10 χρονων λειτουργικό.Λογικό είναι αυτό. Όπως έχω πει σιγά τα ωα με το privacy όταν εχεις fb,gmail ,outlook,yahoo mail η απλα όταν εχεις πρόσβαση στο νετ.Τι περιμενατε δηλαδή να βγουν οι ryzen και να ασχοληθούν με λειτουργικό 10 χρόνων. 1
AlexKane Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά έλεος δε μπορεί να παίζει μπάλα με 10 χρονων λειτουργικό.Λογικό είναι αυτό. Όπως έχω πει σιγά τα ωα με το privacy όταν εχεις fb,gmail ,outlook,yahoo mail η απλα όταν εχεις πρόσβαση στο νετ.Τι περιμενατε δηλαδή να βγουν οι ryzen και να ασχοληθούν με λειτουργικό 10 χρόνων. Θα μπορούσε να παίξει όμως με W8 που βγήκαν τον Οκτώβριο του 2012 και είναι ~4 ετών. 2
Retromaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θα μπορούσε να παίξει όμως με W8 που βγήκαν τον Οκτώβριο του 2012 και είναι ~4 ετών. Τα 7ρια είναι πολύ παλιά, τα 8ρια είναι σε πολύ μικρό ποσοστό...
AlexKane Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ...και τα 10αρια έχουν διαφημίσεις και spyware. Αυτά μια χαρά τα υποστηρίζει και εξαναγκάζει τον κόσμο να αναβαθμίσει, χωρίς να έχει λήξει η υποστήριξη προηγούμενων εκδόσεων. 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ...και τα 10αρια έχουν διαφημίσεις και spyware. Αυτά μια χαρά τα υποστηρίζει και εξαναγκάζει τον κόσμο να αναβαθμίσει, χωρίς να έχει λήξει η υποστήριξη προηγούμενων εκδόσεων. Δεν έχω καταλάβει. Η διαφωνία σου είναι γιατί δεν υποστηρίζει τα παλιά windows ή γιατί έχει διαφημίσεις... Γιατί σου απάντησα στο πρώτο και με πήγες στο 2ο...
AlexKane Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν έχω καταλάβει. Η διαφωνία σου είναι γιατί δεν υποστηρίζει τα παλιά windows ή γιατί έχει διαφημίσεις... Γιατί σου απάντησα στο πρώτο και με πήγες στο 2ο... Δε νομίζω να υπάρχει κάποια διαφωνία επί της ουσίας. Η ουσία είναι ότι, με σκοπό να προωθήσει την υιοθέτηση των W10, υποστηρίζει όποια έκδοση του ΛΣ τη συμφέρει (δηλαδή, τα W10). Αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία (όλοι οι χρήστες να τρέχουν W10 το συντομότερο δυνατό, είτε τους αρέσει είτε όχι), όχι οι δικαιολογίες της msft. Αυτές κάποιοι τις πιστεύουν, άλλοι όχι. 1
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κι εγω παιδια για Linux αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχω κι αλλα πραγματα να κανω εκτος απο το να αφιερωσω την υπολοιπη ζωη μου προσπαθωντας να τα στησω οπως πρεπει.Δηλαδη οπως ειναι τα windows ηδη. Καλη φαση που τα Linux ειναι ασφαλη και ολα (κυριως επειδη δεν ειναι δημοφιλη και δεν ασχολειται κανεις) αλλα οταν θελω μια σκαλα να ανεβω καπου,παω και παιρνω μια σκαλα,δεν παω στο δασος να κοψω ξυλα,να τα πελεκισω,τριψω,καρφωσω,κολλησω,δοκιμασω,α ναι,να σχεδιασω και την σκαλα πρωτα και να βρω και που ειναι και το δασος. Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα γινονται πανευκολα με 10.000 ωρες ψαξιμο σε 280 φορουμ. Μετα το μονο που θα μεινει θα ειναι να βρω το μαγικο λυχναρι και να ζητησω απο το Τζινι να μου βρει drivers. Εσφαλμένη άποψη από την αρχή μέχρι το τέλος. Τo Linux σε κάποιες διανομές του (βλέπε π.χ. Linux Mint) είναι ΠΑ-ΝΕΥ-ΚΟ-ΛΟ, πολύ πιο εύκολο από τα Win. Σε όσα είπαν τα παραπάνω παιδιά, να προσθέσω ότι είναι πολύ πιο εύκολο και στην εγκατάσταση, αφού ΟΛΟΙ οι drivers ΚΑΙ τα προγράμματα περιλαμβάνονται στη διανομή. Προσωπική εμπειρία επανειλημμένως, καθότι ως χομπίστας έχω φτιάξει-σετάρει-επισκευάσει πολλά λαπτοπ φίλων: Εγκατάσταση Win = Εφιάλτης, να βρεις και να κατεβάσεις drivers για όλα, να περιμένεις να κατέβουν τα άπειρα updates, να κατεβάσεις ή/και να εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές. Διάρκεια απο 2 έως... 10 ώρες, ανάλογα τον σερβερ από όπου κατεβάζεις (μου έτυχε σε toshiba ο σερβερ της εταιρείας να στέλνει με... 50kbps, εφιάλτης). Εγκατάσταση Linux Mint = 15 λεπτά το πολύ και έφυγες. Τι να λέμε τώρα... Προσωπική εμπειρία 2: Δύο φίλοι μου μου ζήτησαν απεγνωσμένα να τους βρω λύση στην άθλια πολιτική των 10 να εγκαθιστά όποτε θέλει τα updates και να τους εμποδίζει να χρησιμοποιούν το λαπτοπ τους τη στιγμή που το θέλουν. Άδειες πληρωμένες ήδη με την αγορά του λαπτοπ, και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ για Linux. Μετά την εγκατάσταση της... μέντας, τους έδειξα πέντε λεπτά λίγα πράγματα, και δεν με ξαναενόχλησαν ποτέ, μένονας υπερευχαριστημένοι. Τους εχω ρωτήσει επανειλημμένως αν θέλουν βοήθεια σε κάτι, και η απάντηση είναι όχι, όλα εντάξει. Τώρα γιατί διαμαρτυρόμαστε για την πολιτική απαξίωσης των 7 από την ΜΣ; Διότι δεν γουστάρουμε τα 10 και θέλουμε να χρησιμοποιούμε τα 7 μέχρι το 2020 που προβλέπεται επίσημα η υποστήριξη, ΧΩΡΙΣ τεχνητά εμπόδια. Τι να κάνουμε, δεν θέλουμε την αθλιότητα των 10 και φυσικά δεν θα πάρουμε. Και παράλληλα βέβαια, προετοιμάζουμε ήδη το έδαφος για την απόλυτη και ολική μετάβαση στο Linux, αν η ΜΣ δεν ανακρούσει πρύμναν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα