-krisos- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Eδω και πεντε ημέρες δεν μπορώ να χρησιμοποιησω τα δεδομένα του πάκετου που χρησιμοποιω. Εχω ένα xiaomi 3S . Πήρα κάτω στα κεντρικα αλλα μου είπαν οτι η εταιρια δεν υποστηρίζει αυτη την εταιρία ( xiaomi) . Υποθέτω έχει γίνει κάποια απορυθμιση καθως η cosmote ανβαθμισε το δυκτιο της απο 3g σε 4g.Τι να κάνω;
GREGKERKYRA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τσέκαρε αν η συσκευή σου υποστηρίζει Β20 συχνότητες. Πιθανό αν έχεις συσκευή που δεν προοριζόταν για την ευρωπαϊκή αγορά να μην υποστηρίζει τη συγκεκριμένη συχνότητα. Μπορεί να μην είναι και τίποτα και απλώς να θέλει κάποια ρύθμιση το κινητό, να μην υποστιρίζεται η Xiaomi είναι λάθος απάντηση από την εταιρεία σου. 1
Fubar.gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Στο δικό μου xiaomi είχα το ίδιο πρόβλημα. Η λύση ήταν στις ρυθμίσεις δικτύου, στην επιλογή APN type, απο default, supl το άλλαξα σε default και δουλεψαν. Δέν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα και στο δικό σου βέβαια. 1
-krisos- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Στο δικό μου xiaomi είχα το ίδιο πρόβλημα. Η λύση ήταν στις ρυθμίσεις δικτύου, στην επιλογή APN type, απο default, supl το άλλαξα σε default και δουλεψαν. Δέν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα και στο δικό σου βέβαια. Δεν είμαι και τόσο γνωστης με τις συσκευες αν μπορεις να βοηθησεις λιγο παραπάνω ;Βασικα μου λεει cosmote 3g η 2g....Γενικα μου δίνει .....1)προτιμηση LTE 2)Προτιμιση 3g και 3)2g σαν εξικονομιση ενεργιας
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/22033-XTRV-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-mobile-internet-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-APN-SOLVED/ Εδώ είναι το πρόβλημα σου, ακολούθησε την 3 λύση και θα έχεις ίντερνετ. 1
-krisos- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν μπορω να το πετυχω ...εκτελω αυτα που γραφει ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!! Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη των Access Point και βαλε Νεο APN με στοιχεια (αν εχεις cosmote): Ονομα-->Cosmote Wireless InternetAPN-->internet Δεν μπορω να το βρω...
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μπήκες να βάλεις apn;; που κολλάς; Ονόματα σημείου πρόσβασης είναι το μενού στα δίκτυα κινητής είναι 1
panos- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στείλε INTERNET στο 1333 για να σου έρθουν οι ρυθμίσεις. 1
-krisos- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλημέρα!Εκτελεσα καταγραμμα τις ρυθμισεις που γράφει το link αλλά δεν έχει πουθενα ρυθμισεις απλα αλλαζει τοτς τιτλους εκει κολλαω και δεν βγαζω ακρη. Σχετικα με το μυνημα panos- έστειλα αλλα δεν μου γρεφει σε μυνημα "Δεν έγινε αποστολη ρυθμισεων... καλεσε στο 13888'' Μόνο απο καταστημα ΟΤΕ μαλλον αλλα θα με ενδιεφερε να μαθενα πως γινονται οι ρυθμισεις και καποιες σχετικες πληροφοριες ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Eδω και πεντε ημέρες δεν μπορώ να χρησιμοποιησω τα δεδομένα του πάκετου που χρησιμοποιω. Εχω ένα xiaomi 3S . Πήρα κάτω στα κεντρικα αλλα μου είπαν οτι η εταιρια δεν υποστηρίζει αυτη την εταιρία ( xiaomi) . Υποθέτω έχει γίνει κάποια απορυθμιση καθως η cosmote ανβαθμισε το δυκτιο της απο 3g σε 4g.Τι να κάνω;Διάβασε https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mms/ 1
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν σε πιάνω, το δεν έχει πουθενά ρυθμίσεις δεν κατάλαβα Έκανες προσθήκη νέου apn;; 1
-krisos- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Όλα οκ παιδία ευχαριστώ!Είμαι φοιτητής ηλεκτρολογίας τι να διαβάσω κυρίως σχετικά με όλα αυτα τα προτόκολα για να είμαι λιγακι ενήμερος;Είναι αρκετά ενδιαφέρον το κομμάτι με την κινητή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα