Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησα και τελικά το θέλουν για να δουν τα έμμεσα μέλη εγώ που είμαι μόνος δεν χρειάζεται βιβλιάριο.

Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που δικαιούνται όπως συνταξιούχοι και αμεα.

Πάσο τότε.. Μόνος θα πας; από περιέργεια ρωτάω

Δημοσ.

Πάσο τότε.. Μόνος θα πας; από περιέργεια ρωτάω

Ακόμα δεν ξέρω ή θα πάω με τον αδερφό μου που είναι και αυτός δικαιούχος ή θα πάω με έναν φίλο αλλά αυτός θα πληρώσει κανονικά

• Like 1
Δημοσ.

Εεε τι τους ενδιαφερει το βιβλιαριο του ικα για να δουνε τα εμεσα μελη. Αν κανεις μια εκτυπωση την σελιδα του οαεδ που εμφανιζει τους δικαιουχους νομιζω οτι αρκει. Αφου αναφερει εκτος απο τον αριθμο του κουπονιού και το ονομα του δικαιουχου και με την επιδειξη της ταυτότητας γινεται και η ταυτοπροσωπια. Απο οτι βλεπω ο καθε ξενοδοχος ζηταει οτι θελει και μαλλον δν υπαρχει ορισμενη διαδικασια και απαιτουμενα εγγραφα.εκτος και αν τα θελουν για τον αμκα. Βλεπω να χρειαζεται να ετοιμασω ολοκληρο φακελο με αυτα που θα χρειαστουν και αυτα που ισως να χρειαστουν, μαλλον θα παρω μαζι και τις εξετασεις αιματος και ουρων για καθε ενδεχομένο....

Δημοσ.

Εεε τι τους ενδιαφερει το βιβλιαριο του ικα για να δουνε τα εμεσα μελη. Αν κανεις μια εκτυπωση την σελιδα του οαεδ που εμφανιζει τους δικαιουχους νομιζω οτι αρκει. Αφου αναφερει εκτος απο τον αριθμο του κουπονιού και το ονομα του δικαιουχου και με την επιδειξη της ταυτότητας γινεται και η ταυτοπροσωπια. Απο οτι βλεπω ο καθε ξενοδοχος ζηταει οτι θελει και μαλλον δν υπαρχει ορισμενη διαδικασια και απαιτουμενα εγγραφα.εκτος και αν τα θελουν για τον αμκα. Βλεπω να χρειαζεται να ετοιμασω ολοκληρο φακελο με αυτα που θα χρειαστουν και αυτα που ισως να χρειαστουν, μαλλον θα παρω μαζι και τις εξετασεις αιματος και ουρων για καθε ενδεχομένο....

Νταξει μερικοί ζητάνε τρελά πράγματα... :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει παρει ο πατερας μου επιταγη , μπορω να δω καπου εαν μπορω να την χρησιμοποιησω εγω ?

Δημοσ.

εχει παρει ο πατερας μου επιταγη , μπορω να δω καπου εαν μπορω να την χρησιμοποιησω εγω ?

Δεν μπορείς. Είναι αυστηρά προσωπική.

Αλλά............................

.............................σε συνεννόηση με τον ξενοδόχο όλα γίνονται ;)

Απλά καλό (βολικό) θα είναι αν το κάνεις να πας για off season αφού τώρα έχουν δουλειά και δεν τους πολυνοιάζει.

Κατά το φθινόπωρο γίνονται πιο "ευέλικτοι"

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφερω το θέμα,επειδή έχω διάφορους που ρωτανε,έχετε μάθει φέτος τι παίζει;

Δεν έπρεπε ήδη να έχει ανοίξει για αιτήσεις για φέτος;

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Επαναφερω το θέμα,επειδή έχω διάφορους που ρωτανε,έχετε μάθει φέτος τι παίζει;

Δεν έπρεπε ήδη να έχει ανοίξει για αιτήσεις για φέτος;

Mέχρι 25/3 θα είναι ανοιχτή η δημόσια πρόσκληση καταλυμάτων.
Οπότε να περιμένεις από αρχές απριλίου έως και τέλη λόγω γραφειοκρατίας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, εγώ έχω κάνει αίτηση για κοινωνικο τουρισμό όταν βγήκαν τα προσωρινά δεν φαινόταν δικαιούχοι τα παιδιά μου πήγα στον οαεδ και μου είπαν ότι αυτοί τα βλέπουν τους ρώτησα αν χρειάζεται ένσταση και είπαν όχι στα οριστικά λοιπόν δικαιούχος είμαι μόνο εγώ πήγα ξανά στον οαεδ όπου μου είπαν ότι όντως τα παιδιά μου δεν παίρνουν εισητηρια τελικά ότι η αίτηση μου ειναι καθ όλα σωστή ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννα κ είπε

Καλημέρα, εγώ έχω κάνει αίτηση για κοινωνικο τουρισμό όταν βγήκαν τα προσωρινά δεν φαινόταν δικαιούχοι τα παιδιά μου πήγα στον οαεδ και μου είπαν ότι αυτοί τα βλέπουν τους ρώτησα αν χρειάζεται ένσταση και είπαν όχι στα οριστικά λοιπόν δικαιούχος είμαι μόνο εγώ πήγα ξανά στον οαεδ όπου μου είπαν ότι όντως τα παιδιά μου δεν παίρνουν εισητηρια τελικά ότι η αίτηση μου ειναι καθ όλα σωστή ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα; 

Και η δική μου οικογένεια δεν είναι δικαιούχοι και μου φάνηκε πολύ παράξενο με εισόδημα και 3 προστατευόμενα μέλη. Οι 2 είναι φοιτητές βέβαια, δεν μετράνε;

Δημοσ.

Μου είπαν πως και πέρυσι είχαν γίνει τα ίδια λάθη και η διεύθυνση του οαεδ όρισε κάποιον υπάλληλο έτσι ώστε να δωθουν επιταγές και στα υπόλοιπα μέλη 

Δημοσ.

δυστυχως το εχασα για ενα μοριο....

παμε για του χρονου να μαζεψουμε κανα μοριακι εξτρα ;)

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φέτος έκανα για πρώτη φορά αίτηση για λογαριασμό του αδερφού μου. Είναι στους προσωρινούς πίνακες. Η μητέρα μου αφού της έστειλα τον προσωρινο πίνακα καταλυμάτων ανέλαβε να κάνει μια επικοινωνία με τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα της περιοχής που ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για να κάνει κράτηση δωματίου για τον Αύγουστο.  Το αποτέλεσμα απρόσμενο.

Όλοι οι .....να μην τους χαρακτηρίσω... ιδιοκτήτες των καταλυμάτων της είπαν ότι έχουν δίκλινο δωμάτιο και απαιτούν να πληρώσεις το δεύτερο κρεβάτι για να σου κάνουν κράτηση.

Αυτά τα καραγκιοζιλικια τα ξέρει ο ΟΑΕΔ;

Επίσης, ποιος ο λόγος που μπαίνουν στον κοινωνικό τουρισμό από τη στιγμή που δεν είναι διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους του προγράμματος, χωρίς να τους εκμεταλλευτούν ή να τους κοροϊδέψουν ;;;

Αύριο σκοπεύω να καλέσω τον ΟΑΕΔ και να κάνω την σχετική καταγγελία.

Έχετε να αναφέρετε παρόμοια περιστατικά ; Κι αν ναι, πώς το αντιμετωπίσατε ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vigor10 είπε

Φέτος έκανα για πρώτη φορά αίτηση για λογαριασμό του αδερφού μου. Είναι στους προσωρινούς πίνακες. Η μητέρα μου αφού της έστειλα τον προσωρινο πίνακα καταλυμάτων ανέλαβε να κάνει μια επικοινωνία με τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα της περιοχής που ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για να κάνει κράτηση δωματίου για τον Αύγουστο.  Το αποτέλεσμα απρόσμενο.

Όλοι οι .....να μην τους χαρακτηρίσω... ιδιοκτήτες των καταλυμάτων της είπαν ότι έχουν δίκλινο δωμάτιο και απαιτούν να πληρώσεις το δεύτερο κρεβάτι για να σου κάνουν κράτηση.

Αυτά τα καραγκιοζιλικια τα ξέρει ο ΟΑΕΔ;

Επίσης, ποιος ο λόγος που μπαίνουν στον κοινωνικό τουρισμό από τη στιγμή που δεν είναι διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους του προγράμματος, χωρίς να τους εκμεταλλευτούν ή να τους κοροϊδέψουν ;;;

Αύριο σκοπεύω να καλέσω τον ΟΑΕΔ και να κάνω την σχετική καταγγελία.

Έχετε να αναφέρετε παρόμοια περιστατικά ; Κι αν ναι, πώς το αντιμετωπίσατε ;

Και το άλλο κρεβάτι τι θα το κάνει ο ξενοδόχος; δίκλινο διαθέτει και πας με το voucher για ένα άτομο. Το παράλογο που είναι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...