Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το Πάσχα πρέπει να κλείσουμε μάλλον έτσι;

ΕΕΕΕ λογικα μαλλον, τι να πω πρωτη φορα με κουπονι.

Αν θες να πας σε συγκεριμενο μερος και σε υψηλη περιοδο (τελη ιουλιου-μεσα αυγουστου), λογικα θα πρεπει να κλεισεις οσο το δυνατο γρηγοτερα γιατι μαλλον δυσκολα ή και καθολου δεν θα βρισκεις δωματιο αν πεις να κλεισεις 1-2 βδοαμδες πριν τις διακοπες.

Αν σε ενα μερος εχει πχ 100 ξενοδοχια και απο αυτα μονο το 3-4 δεχονται κοινωνικο τουρισμο και αν επεισης τα διαθεσιμα δωματια ειναι πολυ λιγα δωματια για κοινωνικο τουρισμο οποτε αντε να βρεις ελευθερο δωματιο και με την προοπτικη βεβαια οτι δεν θα κανουν καμμια μπινια οι ξενοδοχοι να λενε οτι ειναι γεματοι ωστε να τα δωσουν σε αυτους που πληρωνουν κανονικα και με διπλασια τιμη.

Φοβαμαι οτι εμεις με κουπονι για να μπορεσουμε να κλεισουμε δωματιο  μονο μεχρι τον Ιουνιο ή απο το Σεπτεμβριο και μετα...

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΕΕΕ λογικα μαλλον, τι να πω πρωτη φορα με κουπονι.

Αν θες να πας σε συγκεριμενο μερος και σε υψηλη περιοδο (τελη ιουλιου-μεσα αυγουστου), λογικα θα πρεπει να κλεισεις οσο το δυνατο γρηγοτερα γιατι μαλλον δυσκολα ή και καθολου δεν θα βρισκεις δωματιο αν πεις να κλεισεις 1-2 βδοαμδες πριν τις διακοπες.

Αν σε ενα μερος εχει πχ 100 ξενοδοχια και απο αυτα μονο το 3-4 δεχονται κοινωνικο τουρισμο και αν επεισης τα διαθεσιμα δωματια ειναι πολυ λιγα δωματια για κοινωνικο τουρισμο οποτε αντε να βρεις ελευθερο δωματιο και με την προοπτικη βεβαια οτι δεν θα κανουν καμμια μπινια οι ξενοδοχοι να λενε οτι ειναι γεματοι ωστε να τα δωσουν σε αυτους που πληρωνουν κανονικα και με διπλασια τιμη.

Φοβαμαι οτι εμεις με κουπονι για να μπορεσουμε να κλεισουμε δωματιο μονο μεχρι τον Ιουνιο ή απο το Σεπτεμβριο και μετα...

Λες; πως θα γίνει όμως εμένα η δικιά μου κλείνει το μαγαζί τέλη Ιουλίου...

Αν κανονίσω να πάρω δωμάτιο και δώσω κάτι παραπάνω λογικά θα γίνει.

Έχει που είναι να δώσω 5 ας δώσω 10 και πάω όποτε θέλω.

Δημοσ.

Λες; πως θα γίνει όμως εμένα η δικιά μου κλείνει το μαγαζί τέλη Ιουλίου...

Αν κανονίσω να πάρω δωμάτιο και δώσω κάτι παραπάνω λογικά θα γίνει.

Έχει που είναι να δώσω 5 ας δώσω 10 και πάω όποτε θέλω.

Μπορείς να τους πεις ότι θα κάτσεις και δύο τρεις μέρες επί πληρωμή έτσι νομίζω θα βρεις πιο εύκολα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να τους πεις ότι θα κάτσεις και δύο τρεις μέρες επί πληρωμή έτσι νομίζω θα βρεις πιο εύκολα

Μπορω αλλά δεν φτάνουν οι μέρες.. Θα έχω ακριβώς Σάββατο με Κυριακή άδεια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω εισητηρια για πρωτη φορά εισητηρια κοινωνικου τουρισμου και βρηκα δωματιο. Μου ζητησαν να καταθεσω στην τραπεζα 10€ για την κρατηση.

Ειμαι καλυμμενος μόνο με την καταθεση?? και οταν θα παω θα υπαρχει το δωματιο?
Ή πρεπει να κανω καποια ακομη ενέγεια για την εξασφαλισή μου. Εσεις πως κανατε την κρατηση??

Δημοσ.

Εχω εισητηρια για πρωτη φορά εισητηρια κοινωνικου τουρισμου και βρηκα δωματιο. Μου ζητησαν να καταθεσω στην τραπεζα 10€ για την κρατηση.

Ειμαι καλυμμενος μόνο με την καταθεση?? και οταν θα παω θα υπαρχει το δωματιο?

Ή πρεπει να κανω καποια ακομη ενέγεια για την εξασφαλισή μου. Εσεις πως κανατε την κρατηση??

Ετσι κανουν ζητανε καποια προκαταβολη ...εγω επειδη θα παω σχετικα κοντα δεν μου ζητησαν προκαταβολη...

Τωρα αν εισαι καλυμμενος δεν ξερω...

σε πιο μερος εκλεισες ;

Δημοσ.

Παργα πηγαινω, δεν με απασχολει το θεμα της προκαταβολης, σιγα τα χρηματα, απλα δεν ξερω τα διαδικαστικα.

Δημοσ.

Παργα πηγαινω, δεν με απασχολει το θεμα της προκαταβολης, σιγα τα χρηματα, απλα δεν ξερω τα διαδικαστικα.

Εγω πηρα τηλεφωνο και μου τα ειπαν ολα!

Φωτοτυπια βιβλιαρικου ασθενειας πρωτες σελιδες....οπως το κοιτας δεξια και αριστερα.

Μονο αυτο που ζητησαν και ταυτοτητα να εχω φυσικα μαζι.

Εκλεισα χωρις προκαταβολη .

Δημοσ.

Εγω πηρα τηλεφωνο και μου τα ειπαν ολα!

Φωτοτυπια βιβλιαρικου ασθενειας πρωτες σελιδες....οπως το κοιτας δεξια και αριστερα.

Μονο αυτο που ζητησαν και ταυτοτητα να εχω φυσικα μαζι.

Εκλεισα χωρις προκαταβολη .

Και αν δεν έχεις βιβλιάριο ικα τι γίνεται εγώ ξέρω κλείνεις και όταν πας εκεί δίνεις τον κωδικό της επιταγης και έχεις μαζί σου μονο ταυτότητα
Δημοσ.

Και αν δεν έχεις βιβλιάριο ικα τι γίνεται εγώ ξέρω κλείνεις και όταν πας εκεί δίνεις τον κωδικό της επιταγης και έχεις μαζί σου μονο ταυτότητα

Δεν ξέρω φίλε... Θέλει πάντως βιβλιαρίο μου είπαν.. Επιταγή εννοείται ότι την θέλει..

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε... Θέλει πάντως βιβλιαρίο μου είπαν.. Επιταγή εννοείται ότι την θέλει..

οαεδ στο είπε ή ο ξενοδόχος ? Γιατί εγώ δεν έχω βιβλιάριο και είμαι δικαιούχος.

Δημοσ.

οαεδ στο είπε ή ο ξενοδόχος ? Γιατί εγώ δεν έχω βιβλιάριο και είμαι δικαιούχος.

Αυτος που έχει το ξενοδοχείο φίλε..

Δημοσ.

Αυτος που έχει το ξενοδοχείο φίλε..

Α θα ρωτήσω τον οαεδ να δω τι παίζει έχω βιβλιάριο αλλά έχει λήξει και είμαι ανασφάλιστος.

Δημοσ.

Α θα ρωτήσω τον οαεδ να δω τι παίζει έχω βιβλιάριο αλλά έχει λήξει και είμαι ανασφάλιστος.

Και πως γίνεται να κέρδισες εισιτήρια ρε συ; εμείς που κερδίσαμε, εγώ και γυναίκα δηλαδή δουλεύουμε από το 1999 σχεδόν συνέχεια.

Δημοσ.

Και πως γίνεται να κέρδισες εισιτήρια ρε συ; εμείς που κερδίσαμε, εγώ και γυναίκα δηλαδή δουλεύουμε από το 1999 σχεδόν συνέχεια.

Ρώτησα και τελικά το θέλουν για να δουν τα έμμεσα μέλη εγώ που είμαι μόνος δεν χρειάζεται βιβλιάριο.

Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που δικαιούνται όπως συνταξιούχοι και αμεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...