Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοι που κινδυνεύουν περισσότερο είναι αυτοι που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις καθώς αυτοι θα κόβονται για μπουν οι αλλοι

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοι που κινδυνεύουν περισσότερο είναι αυτοι που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις καθώς αυτοι θα κόβονται για μπουν οι αλλοι

Ισως.. Πόσα μόρια έχεις; εγώ 66

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι με 66... δεν θα εχεις θεμα,

Εγω εχω 56 αλλα ειμαι ψηλα στην καταταξη των 56.κατω απο εμενα εχει κοντα τις 15000 στον Α/Α ή 10.000 στη Σειρα, οποτε δεν νομιζω να υπαρχουν τοσες πολλες αλλαγες.Πιθανον και πολλοι να μην το πηραν ειδηση για την ανακοινωση των αποτελσματων οποτε και να εχασαν την προθεσμια των 3 ημερω για υποβολη ενστασης

Στην ισοβαθμια για την καταταξη παιζουν ρολο ττα μορια που εχεις σε καθε καθε κριτιριο και βαση  προτεταιοτητας.

Πρωτο κριτιριο ειναι το εισοδημα, μετα τα παιδια, μετα χρονος εργασιας, και αν υπαρχει και παλι ισοβαθμια  οχρονος υποβολης της αιτησης. Οποτε θεωρω οτι θε

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα εισαι με 66... δεν θα εχεις θεμα,

Εγω εχω 56 αλλα ειμαι ψηλα στην καταταξη των 56.κατω απο εμενα εχει κοντα τις 15000 στον Α/Α ή 10.000 στη Σειρα, οποτε δεν νομιζω να υπαρχουν τοσες πολλες αλλαγες.Πιθανον και πολλοι να μην το πηραν ειδηση για την ανακοινωση των αποτελσματων οποτε και να εχασαν την προθεσμια των 3 ημερω για υποβολη ενστασης

Στην ισοβαθμια για την καταταξη παιζουν ρολο ττα μορια που εχεις σε καθε καθε κριτιριο και βαση προτεταιοτητας.

Πρωτο κριτιριο ειναι το εισοδημα, μετα τα παιδια, μετα χρονος εργασιας, και αν υπαρχει και παλι ισοβαθμια οχρονος υποβολης της αιτησης. Οποτε θεωρω οτι θε

Νταξει έχουμε από το 1996 ένσημα δεν νομίζω να μας κάνουν καμία πλάκα,επίσης 2 παιδιά και εισόδημα κάτω από 25000.

Δημοσ.

Λίγα μου φαίνονται τόσα έχει ο αδερφός μου που δεν έχει παιδιά και έχει ένσημα από το 2006.

Δημοσ.

Λίγα μου φαίνονται τόσα έχει ο αδερφός μου που δεν έχει παιδιά και έχει ένσημα από το 2006.

Δουλεύει; πόσα παίρνει; εμείς είμαστε στα 23 χιλιάρικα και μάλλον μας περνάει το σύστημα ως πλούσιους.

Δημοσ.

Δουλεύει; πόσα παίρνει; εμείς είμαστε στα 23 χιλιάρικα και μάλλον μας περνάει το σύστημα ως πλούσιους.

μπορεί να είναι το οικονομικό που λες ναι δουλεύει βγάζει κάπου 8000 το χρόνο.

Δημοσ.

μπορεί να είναι το οικονομικό που λες ναι δουλεύει βγάζει κάπου 8000 το χρόνο.

Εμ γιαυτό πήρε πολλά μόρια φίλε μου

Δημοσ.

Όσο μεγαλυτερο το εισόδημα τόσο λιγότερα μορια, επισης για τα μορια των ενσημων μετράει μονο η τελευταια 3ετια

• Like 1
Δημοσ.

ουφ... αρχισε παλι να δειχνει τα αποτελεσματα η πυλη του οαεδ.. ευτυχως δεν ειχαμε κανενα απροοπτο...αντε να βγει και ο οριστικος πινακας να δουμε τι θα κανουμε με τις κρατησεις.

• Like 1
Δημοσ.

ουφ... αρχισε παλι να δειχνει τα αποτελεσματα η πυλη του οαεδ.. ευτυχως δεν ειχαμε κανενα απροοπτο...αντε να βγει και ο οριστικος πινακας να δουμε τι θα κανουμε με τις κρατησεις.

Μετά το Πάσχα πρέπει να κλείσουμε μάλλον έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...