logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ομως το δωματιο δεν επιδοτειται στην ουσια; όχι το άτομο πέρυσι που πήγα με γυναίκα δώσαμε τελικά γύρω στο 20αρι (όχι 15αρι που νόμιζα), εγώ που δεν είχα επιταγή πλήρωνα φέτος έχω εγώ και όχι η γυναίκα θα γίνει το ίδιο, εγώ θα είμαι ο επιδοτούμενος άρα θα πληρώσουμε για εκείνη και πάλι από το τίποτα καλά είναι αν είσαι οικογενειάρχης ή έχεις προστατευόμενα επιδοτούνται περισσότερα άτομα, αλλά σαν σόλο τύπος μόνο εσύ θα μπορούσε φαντάζομαι ο ξενοδόχος να κάνει τα στραβά μάτια, αλλά γιατί να το κάνει;
kalogeros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ωχ! Τώρα είδα ότι έχει δύο καρτέλες. Εγώ είμαι στην καρτέλα χωρίς επιταγή. Τι σημαίνει αυτό; Γνωρίζει κανένας να μου πει;
kirdou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πώς θα μάθω τι χρέωση έχει τελική; θα πάρω τηλέφωνο εκεί που θέλω να πάω ; δίνουν πληροφορίες ή σε βλέπουν σαν γυφτο;Ναι πρεπει να μιλησεις με το καταλυμα για τη χρεωση.Δεν ξερω τι γινεται τωρα παντως θυμαμαι παλαιοτερα παιζαν πολλα με τα προγραμματα αυτα γενικως δεν πετανε απο τη χαρα τους απο οσο εχω καταλαβει για αυτη τη κατηγορια πελατων οι ξενοδοχοι 1
vairass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ναι πρεπει να μιλησεις με το καταλυμα για τη χρεωση.Δεν ξερω τι γινεται τωρα παντως θυμαμαι παλαιοτερα παιζαν πολλα με τα προγραμματα αυτα γενικως δεν πετανε απο τη χαρα τους απο οσο εχω καταλαβει για αυτη τη κατηγορια πελατων οι ξενοδοχοι Δηλαδή θα μας βλέπουν και θα έχουν νεύρα;
kirdou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Παιζει και αυτο.Παλια προσπαθουσαν πολλοι να αποφυγουν απο εργατικη και ελεγαν διαφορα οτι δεν εχουν δωματιο ψεματα διαφορα και οι καταγγελιες επεφταν βροχη για τραγικα δωματια κτλ.Γενικα καλο ειναι να ξερεις που πας να το εχεις ψαξει λιγο.
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εδώ θα δείτε τιμές και ποια καταλύματα είναι μέσα άνα περιοχή http://www.koinonikostourismos.gr/ 1
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 update : μπηκα σημερα και γραφει αυτο Ενημέρωση Σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σας στο πρόγραμμα είναι σε φάση επεξεργασίας και προσαρμογής στα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης και στην διαδικασία μοριοδότησης βάσει των στοιχείων των ΟΑΕΔ, ΓΓΠΣ, ΗΔΙΚΑ προκειμένου να εκδοθεί ο πίνακας κατάταξης Τι γινεται τωρα ; μας ακυρωσαν ;
teddy71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 update : μπηκα σημερα και γραφει αυτο Ενημέρωση Σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σας στο πρόγραμμα είναι σε φάση επεξεργασίας και προσαρμογής στα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης και στην διαδικασία μοριοδότησης βάσει των στοιχείων των ΟΑΕΔ, ΓΓΠΣ, ΗΔΙΚΑ προκειμένου να εκδοθεί ο πίνακας κατάταξης Τι γινεται τωρα ; μας ακυρωσαν ; Και σε εμενα αυτο βγαζει... ελπιζω να μην παιζει καμμια ακυρωση... Ευχομαι το μυνημα αυτο να το βγαζει γιατι ειναι στην διαδικασια οριστικοποιησης του πινακα καταταξης μετα τις τυχον ενστασεις.... Παντως, γνωριζει κανεις τι ειναι αυτη λιστα που αναγραφει του δικαιουχους χωρις επιταξη κοινωνικου τουρισμου.??? Βλεπω σε αυτην την λιστα οτι δικαιουχοι ειναι και ατομα με πολυ λιγα μορια αλλα και καθολου! Τι παιζει άραγε??? 1
kalogeros Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Και σε εμενα αυτο βγαζει... ελπιζω να μην παιζει καμμια ακυρωση... Ευχομαι το μυνημα αυτο να το βγαζει γιατι ειναι στην διαδικασια οριστικοποιησης του πινακα καταταξης μετα τις τυχον ενστασεις.... Παντως, γνωριζει κανεις τι ειναι αυτη λιστα που αναγραφει του δικαιουχους χωρις επιταξη κοινωνικου τουρισμου.??? Βλεπω σε αυτην την λιστα οτι δικαιουχοι ειναι και ατομα με πολυ λιγα μορια αλλα και καθολου! Τι παιζει άραγε??? Επειδή κι εγώ ήμουν στη λίστα των δικαιούχων χωρίς επιταγή, το έψαξα στο site του ΟΑΕΔ και έλεγε ότι όσοι είναι σε αυτή τη λίστα, είχαν μεν τα απαραίτητα προσόντα, αλλά δεν κληρώθηκαν. Κοινώς, δεν δικαιούσαι κοινωνικό τουρισμό. Μεγάλο ξενέρωμα. Βρίσκω τα στοιχεία μου στο Μητρώο Δικαιούχων, αλλά δεν βλέπω αριθμό επιταγής. Γιατί; Επειδή είχατε τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, αλλά τα μόριά σας δεν επαρκούσαν για να λάβετε επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού. Πηγή
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΩΡΑ ;;;
teddy71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΩΡΑ ;;; Και εμεις αυτες ψαχνουμε!!! 1
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Και εμεις αυτες ψαχνουμε!!! μας την εφεραν μαλλον...;
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αυτά που είχαν βγει νομίζω ήταν τα προσωρινά τώρα θα βγουν τα οριστικά
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αυτά που είχαν βγει νομίζω ήταν τα προσωρινά τώρα θα βγουν τα οριστικά Δηλαδη εγω που ΠΗΡΑ 2 επιταγες υπαρχει περιπτωση να τις χασω ;
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δηλαδη εγω που ΠΗΡΑ 2 επιταγες υπαρχει περιπτωση να τις χασω ; Υπάρχει πιθανότητα αλλά είναι πολύ μικρή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα