Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω κάνει αίτηση κανονικά. Ψάχνω με ονοματεπώνυμο και με αριθμό αίτησης και δε με βρίσκω ούτε στους ωφελούμενους, ούτε στους απορριφθέντες!!!! Πως γίνεται αυτό;;

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδες και τα δύο tabs του excel? Στο ένα είναι όσοι έχουν επιταγή και στο άλλο όσοι δεν έχουν. Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται σε αυτούς με επιταγή ο τελευταίος να έχει 56 μόρια και σε αυτούς χωρίς, ο πρώτος να έχει 96.

Δημοσ.

Ωχ! Τώρα είδα ότι έχει δύο καρτέλες. Εγώ είμαι στην καρτέλα χωρίς επιταγή. Τι σημαίνει αυτό;

Έχω και δεύτερη ερώτηση. Κληρωθήκαμε και εγώ και η σύζυγος (επίσης χωρίς επιταγή). Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πάμε διακοπές δύο φορές; Σόρρυ, αλλά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αυτό το πρόγραμμα και έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Δημοσ.

εγώ πέρυσι είχα φάει άκυρο, φέτος μου βγήκε επιταγή 

η κοπέλα μου είχε πέρυσι, αλλά φέτος δε τη βλέπω πουθενά

παίζει η επιδότηση αυτή να πηγαίνει εναλλάξ τη χρονιά; δηλαδή τον ένα χρόνο να παίρνεις τον άλλον όχι; 

πάντως και ο ένας στους δύο να έχει επιταγή βγαίνει αρκετά φθηνά, αλλά αν έχουν και οι δύο είναι τίποτα 

EDIT

τελικά στο excel που απορρίπτει λέει ότι όσοι πήραν το '16 φέτος πούλο, άρα πάει εναλλάξ, ωραία θα κοτσάρω και φέτος έξτρα διακοπές τζαμπατζήδικα!!! ο στόχος είναι να φτάσω και τις τρεις βδομάδες άδειας εκτός αθήνας!!

Δημοσ.

εγώ πέρυσι είχα φάει άκυρο, φέτος μου βγήκε επιταγή

η κοπέλα μου είχε πέρυσι, αλλά φέτος δε τη βλέπω πουθενά

παίζει η επιδότηση αυτή να πηγαίνει εναλλάξ τη χρονιά; δηλαδή τον ένα χρόνο να παίρνεις τον άλλον όχι;

πάντως και ο ένας στους δύο να έχει επιταγή βγαίνει αρκετά φθηνά, αλλά αν έχουν και οι δύο είναι τίποτα

Εμεις με 66 μόρια είμαστε και οι δύο με επιταγή; μπερδεύτηκα τώρα. Η επιταγή θα βγει τώρα η μετά τα τελικά αποτελέσματα;

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα πώς δουλεύει, είχα βάλει την άλλη να το κάνει πέρυσι, θα κάνω και το ίδιο φέτος

θυμάμαι μόνο ότι είχε τυπώσει το χαρτί με τον αριθμό της επιταγής της κάποια στιγμή προς το καλοκαίρι, βρήκε τύπο με δωμάτια που συνεργαζόταν με το πρόγραμμα  πήγαμε εκεί, του έδωσε το νούμερο υπέγραψε κάτι χαρτιά ότι κάνει χρήση της επιταγής της και πληρώσαμε κάτι του στυλ 15€ το βράδυ 

απλά κάναμε τη βλακεία και κανονίσαμε τελευταία στιγμή και δεν είχαμε πολλές  επιλογές 15αυγουστο, αλλά φέτος θα κοιτάξω να κλείσω από νωρίς να πάω σε κάτι πιο αξιόλογο γιατί παίζουν και αξιόλογα παρά τη τζαμπατζιά 

Δημοσ.

Για βοηθηστε λιγο...

μολις μπηκα στη σελιδα

μου γραφει

Αποτέλεσμα ΜοριοδότησηςΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

απο κατω γραφει τα ονοματα μας και διπλα ακριβως   : αριθμος επιταγης

εψαξα στον πινακα τα ονοματα μας και δεν υπαρχουν πουθενα!!

Για πειτε..

Δημοσ.

Σε αυτούς ΜΕ επιταγή.

βρε συ link κατι ; χαθηκα εκει μεσα πρωτη φορα μπηκα , κολλαω ενσημα απο το 1998 και μπηκα πρωτη φορα.

ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ...ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΜΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ

Δημοσ.

Ειμαι και εγω στους δικαιουχους.Τα εισιτηρια δεν στα καλυπτει;μονο το δωματιο;Το θεμα ειναι να παω μονος μου γιατι δεν εκανε καποιος γνωστος.οεο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...