Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν βγήκαν τα αποτελέσματα και πήραμε δωρεάν διακοπές μέσω κοινωνικού τουρισμού, έχει κάποιος τις γνώσεις να εξηγήσει τι κάνω από εδώ και πέρα;

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'Οχι αλλά θέλω να μοιραστώ το ότι βγήκε η ανήλικη κόρη μου ωφελούμενη και εμείς δεν είμαστε καν στην λίστα.

Μάλλον είχα κάνει λάθος τις αιτήσεις...

Δημοσ.

'Οχι αλλά θέλω να μοιραστώ το ότι βγήκε η ανήλικη κόρη μου ωφελούμενη και εμείς δεν είμαστε καν στην λίστα.

πως γινεται αυτο ; περιεργο...κατσε να μας πουν πρωτα την διαδικασια που πρεπει να κανω και επειτα βλεπουμε και εσενα..

ας το παμε βημα-βημα, συμφωνεις ;

Δημοσ.

Για Μύκονο τη βλέπεις ή τίποτα λασπολουτρα με τους γέρους;

με οικογενεια την βλεπω φιλε,  δεν με νοιαζει το που - την διαδικασια ρωταω.

Δημοσ.

Νομίζω βρίσκεις σε ποιό θες να πας απο τους παρόχους, κλείνεις και λες ότι είσαι με κοινωνικό τουρισμό και μετά αυτός σε βρίσκει ηλεκτρονικά με το αμκα σου ή καποιον άλλο αριθμό σου.

Εγώ δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στις αιτήσεις, παίζει να είχα δηλώσει ωφελούμενο τον άντρα μου και μετά ωφελούμενη εμένα στην αίτησή του. Αν το κάνεις αυτό λέει είναι άκυρες οι αιτήσεις.

Δημοσ.

Νομίζω βρίσκεις σε ποιό θες να πας απο τους παρόχους, κλείνεις και λες ότι είσαι με κοινωνικό τουρισμό και μετά αυτός σε βρίσκει ηλεκτρονικά με το αμκα σου ή καποιον άλλο αριθμό σου.

Εγώ δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στις αιτήσεις, παίζει να είχα δηλώσει ωφελούμενο τον άντρα μου και μετά ωφελούμενη εμένα στην αίτησή του. Αν το κάνεις αυτό λέει είναι άκυρες οι αιτήσεις.

Το έκανε ο λογιστής μας, πρώτα έβαλε την γυναίκα μου και μετά εμένα και τα παιδιά.

Μέχρι πότε μπορω να βρω το κατάλυμα και πως ξέρω ότι συνεργάζεται με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού;

Θέλω να μάθω αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Στο site του ΟΑΕΔ εκεί που είδες τα αποτελέσματα έχει και λίστα παρόχων. Η ισχύς λογικά είναι για ένα χρόνο, μέχρι να βγουν τα επόμενα.

Ρώτα και πουθενά αλλού βέβαια γιατί αυτά στα λέει κάποια που μάλλον έκανε λάθος τις αιτήσεις άρα πόσο αξιόπιστη να είμαι?

Δημοσ.

Στο site του ΟΑΕΔ εκεί που είδες τα αποτελέσματα έχει και λίστα παρόχων. Η ισχύς λογικά είναι για ένα χρόνο, μέχρι να βγουν τα επόμενα.

Ρώτα και πουθενά αλλού βέβαια γιατί αυτά στα λέει κάποια που μάλλον έκανε λάθος τις αιτήσεις άρα πόσο αξιόπιστη να είμαι?

Εμ γιαυτό λέμε θέλουμε έμπειρο άτομο :)

Δημοσ.

Λοιπόν βγήκαν τα αποτελέσματα και πήραμε δωρεάν διακοπές μέσω κοινωνικού τουρισμού, έχει κάποιος τις γνώσεις να εξηγήσει τι κάνω από εδώ και πέρα;

Απο οτι ξερω απλά βλέπεις τα συμβεβλιμενα ξενοδοχεία και τους δίνεις τον κώδικοτ

Δημοσ.

Απο οτι ξερω απλά βλέπεις τα συμβεβλιμενα ξενοδοχεία και τους δίνεις τον κώδικοτ

Που τα βλέπω ; ο κωδικός που βρίσκεται;;; δώσε λίγο παραπάνω φώτα.

Δημοσ.

Που τα βλέπω ; ο κωδικός που βρίσκεται;;; δώσε λίγο παραπάνω φώτα.

Δεν έχουν βγει ακόμα τα τελικά.

Τον κωδικό τον βλέπεις στις επιταγές μόλις συνδέθεις στον λογαριασμό σου στον οαεδ.

Δημοσ.

Παλιοτερα οι δικοι μου εκαναν κοινωνικο τουρισμο αρκετες φορες..δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο πλεον, αλλα τοτε εκαναν την αιτηση και με την εγκριση επαιρναν τους κωδικους, μαζι εναν καταλογο με τους παροχους και τι προσεφεραν(ημιδιατροφη, μονο πρωινο κλπ).Απο κει και περα με μερικα τηλεφωνηματα κανονιζαν που θα πανε!  Καλα ηταν απο οτι ξερω αν και επιπεδου τεσσαρων και πεντε αστερων παροχες δεν ειχε ΕΚΤΟΣ και αν εδιναν εξτρα χρηματα...οπως ειπα, αυτα γινονταν πριν καμια 15αρια χρονια,τωρα πιθανον ειναι διαφορετικα τα πραγματα.. :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουν βγει ακόμα τα τελικά.

Τον κωδικό τον βλέπεις στις επιταγές μόλις συνδέθεις στον λογαριασμό σου στον οαεδ.

Πότε θα βγουν τα τελικά; πότε θα κλείσω; όλα τελευταία στιγμή;

Την επιταγή την εκτυπώνω και πληρωνω το ξενοδοχείο;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις μπερδευτεί; Το ονοματεπώνυμο που βλέπεις είναι του μέλους που έχεις δηλώσει. Δες τα τελευταία ψηφία του ΑΦΜ (3η στήλη) και του ΑΜΚΑ (4η στήλη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...