Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε review διάβασα οτι δεν είναι τόσο καλά για μουσική έργα κτλ..

Λέει έχουν πολλά μπάσα και είναι καλά κυρίως για fps παιχνίδια.

...ως εναλλακτικη στα 30 ευρωπουλα περιπου που βγαινει αυτο εχουμε κατι;

Δημοσ.

Όπως και κάποιος νωρίτερα, ψάχνω κι εγώ ένα καλό ποντίκι για καθημερινή χρήση κυρίως (αλλά και gaming πιο αραιά) και με την ευκαιρία της προσφοράς, είμαι ανάμεσα σε Asus Strix Claw ή Asus Echelon - Gaming Mouse Navy (35€ το καθένα βγαίνουν με την έκπτωση).

Με την λογική του "καλύτερο είναι αυτό που είναι πιο ακριβό" με συμφέρει το Strix Claw, μιας και στο skroutz το βρίσκω σε μεγαλύτερη τιμή.

Βέβαια, το Echelon μοιάζει περισσότερο με αυτό που έχω τώρα (Logitech G300) το οποίο με βολεύει τρομερά απ' όλες τις απόψεις (και κυρίως εργονομικά) οπότε δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ από αυτό το "καλούπι".

Ποιό από τα 2 θα προτείνατε? 

Δημοσ.

πήρα ένα τελικά , cerberus headset ,

θα δείξει αν δεν μου κάνει το στέλνω στου αδερφού μου να παίξει κάνα LoL ...

Δημοσ.

πήρα ένα τελικά , cerberus headset ,

θα δείξει αν δεν μου κάνει το στέλνω στου αδερφού μου να παίξει κάνα LoL ...

Για λεγε αδερφε τις πρωτες εντυπωσεις γιατι μου ηρθε ειδοποιηση να παω να το παραλαβω και εγω αλλα διαβαζω για προβληματα με το υπερβολικο μπασο και με το οχι και τοσο καλο μικροφωνο!..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ενώ δεν χρειάζομαι, πήρα το Asus Echelon - Gaming Mouse Navy για δοκιμή από περιέργια καθώς δεν έχω δουλέψει mouse της Asus και εν συνεχεία από ανασφάλεια - ψευτοδικαιολογία στον εαυτό μου φάση "και εάν χαλάσει ξαφνικά το δικό μου ; αν έρθει ένα φιλαράκι με laptop / tower για game marathon όταν λείψει η δικιά μου 10 μέρες ; Να μην έχω ένα της προκοπής ; θα του βγάλω  μεταξένιο mousepad και ποντίκιο από laptop ? δε λέει....

Θα το παραλάβω σήμερα και θα το βάλω στη δικιά μου να δω αν θα κάνει περισσότερα frags στο overwatch και θα σου πω.

To be honest think positive , το κάνεις δώρο σε φίλο ή το πουλάς στα λεφτά που το πήρες εδώ αν δε σου κάνει.

That way, και έχεις κάνει εσωτερικό διαλογισμό και review του mouse για την κάψα σου και έχεις πάρει και τα λεφτά σου πίσω και έχεις κάνει και καλό κοινωνικό σε κάποιον μαθητή που έχει οικονομικά θέματα αλλά θα τα έσκαγε για να πάρει ένα λίγο καλύτερο πόντικα , που εν τέλει θα μετατραπεί σε πιστό σου wingman, σε όλα τα forthcoming operation theaters που πρόκειται να παίξεις μέχρι να κλείσεις τα extra ordinary παρατηριτικά σου μάτια  ως Gamer σε τούτο τον μάταιο κόσμο.

Θα είναι ο γιός που πάντα θα ήθελες να έχεις, ο Junior, η μικρή φωτοτυπία σου, που σε δέκα χρόνια θα κοιτάς τον πραγματικό σου γιο και θα ρίχνεις facepalm και θα απορείς.... there must be a mistake ....

back on topic, σκέψου πάντως και την αρετή της υπομονής. Οι ακριβότερες εναλλακτικές που υπάρχουν ίσως να είναι τελικά καλύτερες. Μπορεί δηλαδή να βλέπεις ως VFM αυτούς τους δύο αρουραίους αλλά τελικά αντικειμενικά να είναι η default τιμή τους υπερτιμημένη και π.χ το Logitech G502 Proteus να είναι πιό ακριβό μεν αλλά πιο τίμια η τιμή των 60$ για αυτά που προσφέρει , συνολικά.

Επίσης το internet έχει άπειρες απόψεις ------- ως γνωστό όπως και εμπειρίες, μια καλή προσέγγιση πριν αγοράσεις κάτι είναι να κάνεις τα παρακάτω, που και εγώ καμιά φορά δεν τα κάνω :)

1) Να ψάχνεις την καλύτερη τιμή με φήμη / κατάστημα / ποιότητα εξυπηρέτησης. Το να αγοράσεις κάτι 5e φτηνότερα αλλά αν σου χαλάσει να έχεις αντιμέτωπα policy του κώλου / βαρεμάρες υπαλλήλους καταλήγοντας σε δικό σου RMA δεν συγκρίνεται π.χ με ένα μαγαζί που θα σου δανίσει ένα κομμάτι δικό του για να κάνεις τη δουλειά σου αν το έχεις ανάγκη. Η ανθρωπιά είναι σπάνια και όποιο κατάστημα την έχει αξίζει να το στηρίζεις όσο μπορείς.

2) Να μην βιάζεσαι όταν ένα product είναι νέο, μπορεί να μην έχει βγάλει προβλήματα, ασυμβατότητες κτλ.

3) αντίστοιχα ψάξε το για ασυμβατότητες/θέματα/defect κομμάτια , ψάξε και την εταιρία (κάνει καλό RMA ? είναι strictly policy ή όχι π.χ XFX,Samsung μου έχουν αλλάξει πράγματα που δε θα έπρεπε)
4) Ψάξε συγκριτικά/benchmark τεχνικά καθαρά portals. Είχα βρει ένα πολύ ενδιαφέρον benchmark/analysis πέρυσι για gaming mouse που τα σύγκρινε ΟΛΑ . Όταν λέμε όλα, φαντάσου πιτόγυρο με καρότο/λάχονο και έξτρα custom σάλτσα που το θυμάσαι γερά την επόμενη και ίσως rest of your lifetime.

5) Ψάξε συζητήσεις / forum σε ψαγμένα site / portals όπου θα βρεις κόσμο που είχε το δικό σου προιόν και αγόρασε αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Οι εμπειρίες που αναλύουν και διηγούνται στα forum είναι πιο αντικειμενικές σε θέματα που χαλάνε , τα οποία δε θα τα βρεις πάντα στα reviews ακόμα και των καλύτερων review sites.

Ελπίζω να μη σε κούρασα φίλε μου αλλά πραγματικά θα ήθελα να σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν προχωρήσεις και να μην είσαι ------ σαν και μένα που χτες πάνω στο κωλοβάρεμά μουο βλάσφημος αψοχολόγητα έσπασα τις 5 εντολές που τόσο πολύ πρεσβεύω. Το βράδυ στριφογύρναγα και δεν το χώνευα όπως και τις πίτσες τίγκα στο λάδι που πήρα από μια πιτσαρία local για δοκιμή και να την στηρίξω , αφού διάβασα τα comments που έλεγαν οι δυσαρεστημένοι όλοι ως ΒΑΣΙΚΟ σημείο αρνητικής αξιολόγησης... μάλλον πρέπει να ήταν τα άστρα.

Ωστόσο σκέψου και το άλλο, παίζεις ΚΙΝΟ/Joker κτλ ? κάνε μωρέ τη καλή και νιώσε την κάψα της τύχης ! Αγόρασε το αγόρι μου ! Τόσα λεφτά έχεις δώσει σε τόσες γκόμενες που τελικά δεν άξιζαν .... δώσε και 5 για την πάρτυ σου man! ~huhu~!

Και όταν φτάσεις σπίτι , κοίτα στο ανσανσέρ τον εαυτό σου και πες fuck yeah! και χτύπα ένα air guitar! και αν έχεις γκόμενα και σου πει κάτι σε φάση " τι ? σοβαρά ;"  αρχικά γύρνα και πες της με άγριο ύφος ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΤΑΞΕΙ? και ριξε wild look και whipe sound alla indiana jones . 1) θα την εξάψεις και θα περάσεις καλά αργότερα 2) θα περάσεις άσχημα πιο μετά διαπιστώνοντας ότι θα σου πετάξει σπόντα και θα το κρατήσει αποθημένο  3) θα γίνεις όμως βασιλιάς βουλγαροκτόνος μπροστά στις φίλες της όταν θα την ταπεινώσεις με το γάντι , διότι μπορεί αυτή να είναι καμήλα αλλά εσύ δεν μασάς ταραμά και έχεις πάντα λόγο για το ότι κάνεις....

Αυτό το ποντίκι θα σου κρατά το χέρι γλυκά και τρυφερά nomatter what .... εγγυημένα για τουλάχιστον 12 μήνες και ας μην είναι τέλειο.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2
Δημοσ.

Για λεγε αδερφε τις πρωτες εντυπωσεις γιατι μου ηρθε ειδοποιηση να παω να το παραλαβω και εγω αλλα διαβαζω για προβληματα με το υπερβολικο μπασο και με το οχι και τοσο καλο μικροφωνο!..

δεν έχω παραλάβει μάλλον Πέμπτη ...

κοίτα κ γω δεν μπόρεσα να βρω κάτι στα ίδια χρήματα κ είπα να δοκιμάσω , το θέλω για ταινίες κ ps4 gaming δεν θα χρησιμοποιώ το μικρόφωνο 

τα ίδια διάβασα κ γω αλλά είπα να ρισκάρω , είχα κάτι lenovo κανά χρόνο τώρα

το θέμα είναι ότι διαβάζω παρόμοια κ για ακριβότερα headset , δε ξέρω

• Like 1
Δημοσ.

μόλις παρέλαβα τα cerberus headset και ΝΑΙ όντως το μπάσο του είναι πιο πάνω απ ότι θα το θελε κάποιος για all around χρήση

ως τώρα δοκίμασα λίγο μουσική κ λίγα αποσπάσματα από ταινίες 

συν ότι θα τα ήθελα λιγάκι πιο αναπαυτικά κ δεν έχω κ μεγάλο κεφάλι

• Like 1
Δημοσ.

Ενδεικτικά μια καλούτσικη προσφορά:

Asus Strix Claw - Gaming Mouse Μαύρο  35€, Skroutz: 58€

Από υπολογιστή δείτε τα, τα βγάζει σωστά αν κάνετε κλικ σε κάθε προιόν και χωρίς να βάλετε το κουπόνι.

Από κινητό μου τα βγαζε όπως να ναι..

Επίσης 

Asus Echelon - Gaming Mouse Navy 35€, Skroutz: 49€

To strix claw μου το βγάζει 50 με τον κωδικό πάντως. Μέχρι 31 δεν είναι η ιστορία; Άλλαξε κάτι;

Δημοσ.

Τους 12μηνες εγγυηση που βλεπω στα ακουστικα και στα ποντικια βλεπω δεν απασχολησαν κανενα :P

Δημοσ.

το γραψε από σπόντα  ο φίλτατος αποπανω με το σεντόνι  ¨Αυτό το ποντίκι θα σου κρατά το χέρι γλυκά και τρυφερά nomatter what .... εγγυημένα για τουλάχιστον 12 μήνες ¨΄  :lol: και μετά λένε τί πίνεις  :P

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα τα cerberus headset και ΝΑΙ όντως το μπάσο του είναι πιο πάνω απ ότι θα το θελε κάποιος για all around χρήση

ως τώρα δοκίμασα λίγο μουσική κ λίγα αποσπάσματα από ταινίες 

συν ότι θα τα ήθελα λιγάκι πιο αναπαυτικά κ δεν έχω κ μεγάλο κεφάλι

Το εχω και εγω κατι μερες τωρα Το μπασο πες πως το διορθωνεις με κανα εκουαλαιζερ οπως για πχ αυτο της realtek

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στα μικροφωνα του που ειναι αρκετα ασθενικα ...(Αν και ειχες πει πως δεν τα ηθελες γιαυτο) ...κανε καμια δοκιμη σε κανονικη τηλεφωνικη κληση εστω, για να δεις αμα σε ακουνε!..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...