ronatev Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 http://www.public.gr/cat/gaming/xbox-arena/ Στα προιοντα της πιο πάνω σελίδας και με την χρήση του κωδικού "xboxarena" έχετε έκπτωση 30% σε: mouse mousepad headset keyboard 15% σε monitor και 250€-700€ σε notebook ισχύει μέχρι 31 Mαρτίου. 3
Ablaoublas_542 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν δουλευει, το κουπονι ηταν ηδη ενεργοποιημενο
Sotiris 59 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ειναι οι αναγραφομενες τιμες ή ειναι η τιμη πλην την εκπτωση?
Metaksas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 εγω που το δοκιμασα σε διαφορα προιοντα εμπαινε το κουπονι, αλλα εννοειται στο σκρουτζ ηταν πολυ φθηνοτερα ακομα και με την εκπτωση, σε αυτα που οντως αξιζε η εκπτωση ειναι "ολως τυχαιως" εξαντλημενα.... 2
petran91 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ενδεικτικά μια καλούτσικη προσφορά:Asus Strix Claw - Gaming Mouse Μαύρο 35€, Skroutz: 58€Από υπολογιστή δείτε τα, τα βγάζει σωστά αν κάνετε κλικ σε κάθε προιόν και χωρίς να βάλετε το κουπόνι.Από κινητό μου τα βγαζε όπως να ναι..Επίσης Asus Echelon - Gaming Mouse Navy 35€, Skroutz: 49€
Salvation81 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μαλλον λογο του χθεσινου event (που τελικα ουτε με κυαλι δεν θα πηγαινα) κανουν και καλα προσφορες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Προσθεσα το "για ελαχιστα και συγκεκριμενα προιοντα." στον τιτλο για αποφυγη παρεξηγησεων. Το μονο που βρηκα να ειναι προσφορα με τα σημερινα και εντος δεδομενα (γιατι παλιοτερα βλεπω οτι ειχε 111€, αρα οριακα, Γερμανια επισης τωρα εχει απο 94€) ειναι το παρακατω που βγαινει τελικη 98 ευρω http://www.skroutz.gr/s/6830736/Asus-Strix-Tactic-Pro.html?keyphrase=Asus+Strix+Tactic+Pro Αν εχει και κανενα αλλο που βγαινει με την εκπτωση τους, τελικη 10% λιγοτερο απο τον ανταγωνισμο, ας το γραψετε παρακατω.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τωρα δουλεψε: Ρε τρελη ευκαιρια το headset cerberus βγαινει 31 μισοEdit αμα παρεις το ασπρο βγαινει 29μισο 1
Inler Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τωρα δουλεψε: Ρε τρελη ευκαιρια το headset cerberus βγαινει 31 μισο Edit αμα παρεις το ασπρο βγαινει 29μισο Εμενα το μαυρο βγαζει 31e και το ασπρο 42e...
swkhj Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ειναι οι αναγραφομενες τιμες ή ειναι η τιμη πλην την εκπτωση? Αμα εχει εκπτωση για πχ 25% με τη χρηση του κωδικου στο παει συνολικα 30% και οχι παραπανω Δηλαδη σε αυτη την περιπτωση το -25% στο κανει -30% επι της αρχικης τιμης. Τωρα δουλεψε: Ρε τρελη ευκαιρια το headset cerberus βγαινει 31 μισο Edit αμα παρεις το ασπρο βγαινει 29μισο θα αλλαξανε την τιμη στο ασπρο Εκανα μια παραγγελια!! ...Καλα ειναι τελικα αυτα;
talos_2002 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θα θεωρούσατε καλά τα Asus Strix Claw ή Asus Echelon - Gaming Mouse Navy για καθημερινή χρήση; (όχι games)Εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω ένα καλό ποντίκι αν βρεθεί καμιά δυνατή προσφορά. 1
Vasilius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 talos_2002 η αγορά των mouse τελευταία χρόνια έχει γεμίσει από πολλές εναλλακτικές ακόμα και ελληνικές εταιρίες, με πολλά Value for money περιπτώσεις. Προσωπικά έχω δουλέψει με Gigabyte των 16e mouse και σε χρήση το θεωρώ εφάμιλλο με ένα logitech των 35e , αν εξαιρέσεις το βάρος. Αρχικά διάλεξε αν είσαι τύπος χεριού κίνησης ή καρπού (όταν κουνάς το ποντίκι) και μετά ψάξε για review / συγκριτικά στο net. Έχουν διάφορα χαρακτηριστικά που αναλόγως τι παιχνίδι παίζεις , σου ταιριάζουν. Πάντως διαφορά στην αίσθηση από οτιδήποτε χρησιμοποιείς τα τελευταία 15 χρόνια δεν θα δεις μεγάλη (ποντίκι μπίλια -> lazer) . και είναι απλά μια ανάγκη που σου δημιουργείται . Σίγουρα θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με ένα καλύτερο τεχνικά ποντίκι αλλά δες αν αξίζει τα χρήματα. http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-mouse/
V-a-c Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καμιά γνώμη για το headset cerberus έχετε ? όσο το ψάξα πιό πολύ μπερδεύτηκα !!! για ps4 κ ταινίες πιο πολύ θέλω κάποιο γιατί μόλις χάλασε αυτό που είχα @ Vasilius εγώ μόνο με Gigabyte mouse την βγάζω κ χω βολευτεί αυτά τα χρόνια αν κ δεν πολύ ασχολούμαι με gaming στο pc.
johnbond Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 καμιά γνώμη για το headset cerberus έχετε ? όσο το ψάξα πιό πολύ μπερδεύτηκα !!! για ps4 κ ταινίες πιο πολύ θέλω κάποιο γιατί μόλις χάλασε αυτό που είχα @ Vasilius εγώ μόνο με Gigabyte mouse την βγάζω κ χω βολευτεί αυτά τα χρόνια αν κ δεν πολύ ασχολούμαι με gaming στο pc. Σε review διάβασα οτι δεν είναι τόσο καλά για μουσική έργα κτλ.. Λέει έχουν πολλά μπάσα και είναι καλά κυρίως για fps παιχνίδια. 1
V-a-c Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σε review διάβασα οτι δεν είναι τόσο καλά για μουσική έργα κτλ.. Λέει έχουν πολλά μπάσα και είναι καλά κυρίως για fps παιχνίδια. ναι αυτό διάβασα κ γω , μάλλον το προσπερνώ δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις