Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλω και άλλη μια παράμετρο, ότι στο σπίτι που μένω εδώ και 2 μήνες, έχω κάποια προβλήματα με τα ηλεκτρολογικά που δεν τα έχω λύσει ακόμη, κάποιες φορές όταν ανοίγω ένα φως ακούω το PC που κάνει τους θορύβους λες και βγάζω και μετά ξαναβάζω κάποιο USB. Αλλά αυτό δεν συμπέφτει ποτέ με τα παραπάνω προβλήματα.

Εσύ δεν θες τροφοδοτικό, τους Ghostbusters θες.

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ δεν θες τροφοδοτικό, τους Ghostbusters θες.

δεν λες τίποτα! Και έχω φέρει ηλεκτρολόγο έχει κοιτάξει και δεν βρήκε τίποτα :P 

Δημοσ.

Να βάλω και άλλη μια παράμετρο, ότι στο σπίτι που μένω εδώ και 2 μήνες, έχω κάποια προβλήματα με τα ηλεκτρολογικά που δεν τα έχω λύσει ακόμη, κάποιες φορές όταν ανοίγω ένα φως ακούω το PC που κάνει τους θορύβους λες και βγάζω και μετά ξαναβάζω κάποιο USB. Αλλά αυτό δεν συμπέφτει ποτέ με τα παραπάνω προβλήματα. 

Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο να δεί τον πίνακα και την τάση στις πρίζες σου ...

Άλλαξε και τον διακόπτη των φώτων που λές ότι δημιουργεί το πρόβλημα ...

Επίσης καλό θα ήταν αν έχεις μονοφασικό ρεύμα να μην ανάβεις πολλές ενεργοβόρες συσκευές ταυτόχρονα και έχεις ανοιχτό και τον υπολογιστή γιατί έτσι η τάση πέφτει και έχει ως αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα το κάψιμο εξαρτημάτων του υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο να δεί τον πίνακα και την τάση στις πρίζες σου ...

Άλλαξε και τον διακόπτη των φώτων που λές ότι δημιουργεί το πρόβλημα ...

Επίσης καλό θα ήταν αν έχεις μονοφασικό ρεύμα να μην ανάβεις πολλές ενεργοβόρες συσκευές ταυτόχρονα και έχεις ανοιχτό και τον υπολογιστή γιατί έτσι η τάση πέφτει και έχει ως αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα το κάψιμο εξαρτημάτων του υπολογιστή.

Εφερα ηλεκτρολόγο και δεν βρήκε τίποτα. Επίσης, συνειδητοποιώ ότι τελικά για όλα μάλλον έφταιγε η κάρτα γραφικών... έχω βάλει αυτό τον καιρό, αερόθερμα, βραστήρες , ψυγεία, όλα μαζί και δεν έχει ποτέ πρόβλημα. Το μόνο σύμπτωμα ήταν ο ήχος που λέω πιο πάνω που μάλλον είναι από την κάρτα γραφικών αφού εκτός από Keybord και πληκτρολόγιο δεν έχω κάτι άλλο με USB πάνω (σκληρό ή φλασάκι πχ) για να κάνει τον θόρυβο. 

Δημοσ.

Εφερα ηλεκτρολόγο και δεν βρήκε τίποτα. Επίσης, συνειδητοποιώ ότι τελικά για όλα μάλλον έφταιγε η κάρτα γραφικών... έχω βάλει αυτό τον καιρό, αερόθερμα, βραστήρες , ψυγεία, όλα μαζί και δεν έχει ποτέ πρόβλημα. Το μόνο σύμπτωμα ήταν ο ήχος που λέω πιο πάνω που μάλλον είναι από την κάρτα γραφικών αφού εκτός από Keybord και πληκτρολόγιο δεν έχω κάτι άλλο με USB πάνω (σκληρό ή φλασάκι πχ) για να κάνει τον θόρυβο. 

Άρα λές ότι μπορεί να ήταν τυχαίο το ότι όταν ανοιγόκλεινες τον διακόπτη των φώτων έκανε και τον "περίεργο"  ήχο ο υπολογιστής σου ;;

Καλά ο βραστήρας και το ψυγείο δεν είναι και οι πιο ενεργοβόρες συσκευές...

Εγω μιλάω για ηλεκτρική κουζίνα, airconditions , θερμοσίφωνα , ηλεκτρική σκούπα .

Δημοσ.

Άρα λές ότι μπορεί να ήταν τυχαίο το ότι όταν ανοιγόκλεινες τον διακόπτη των φώτων έκανε και τον "περίεργο"  ήχο ο υπολογιστής σου ;;

Καλά ο βραστήρας και το ψυγείο δεν είναι και οι πιο ενεργοβόρες συσκευές...

Εγω μιλάω για ηλεκτρική κουζίνα, airconditions , θερμοσίφωνα , ηλεκτρική σκούπα .

Όχι τυχαίο αλλά ότι αντί να έχει πρόβλημα τα ηλεκτρολογικά, είχε η κάρτα γραφικών γτ μερικές φορές με τον ήχο, αναβόσβηνε και η τηλεόραση που έχω σαν οθόνη αλλά όχι σαν να έσβηνε η ίδια αυτή αλλά σαν να έβγαζα το καλώδιο μόνο πχ και το ξαναέβαζα. 

Φαντάσου ότι με Ψυγείο, Βραστήρια, αερόθερμο και σκούπα κάποιες φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά, μόνο αυτό που είπα με τον ήχο και την οθόνη. 

Δημοσ.

Σου έχει εμφανιστεί ποτέ κάποιο πρόβλημα ενώ δούλευες με integrated graphics;

όχι αλλά με Integrated graphics δούλεψα μόνο μια μέρα

Δημοσ.

Αφού υποψιάζεσαι την κάρτα γραφικών σου ίσως να δοκίμαζες κάποια άλλη για μερικές μέρες (ή τα integrated graphics αν δεν σκοπεύεις για μερικές μέρες να κάνεις κάτι που θα χρειαστεί ισχυρό GPU).

Δημοσ.

Αφού υποψιάζεσαι την κάρτα γραφικών σου ίσως να δοκίμαζες κάποια άλλη για μερικές μέρες (ή τα integrated graphics αν δεν σκοπεύεις για μερικές μέρες να κάνεις κάτι που θα χρειαστεί ισχυρό GPU).

Θα το δοκιμάσω αλλά τι άλλο θα μπορούσε να είναι; 

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αλλά τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Με το προηγούμενο PC μου, αντιμετώπισα παρόμοια πρόβλήματα με τα δικά σου.

Όταν ανοιγόκλεινε κάποιος το διακόπτη των φώτων ενός διπλανού δωματίου , έχανα και εγώ την εικόνα του υπολογιστή για κάποια δεύτερα..

Επίσης σε άσχετες στιγμές είτε το pc "ζοριζόταν" είτε όχι, έχανε την επαφή με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και έκανε κάμποσα δευτερόλεπτα για να τα "ξαναδεί". Άλλες φορές έπρεπε να τα αποσυνδέσω και να τα επανασυνδέσω γιατί δεν επανερχόνταν απο μόνα τους.

Να αναφέρω ότι το PC είχε εχτρα κάρτα γραφικών η οποία δούλευε μια χαρά. Επίσης το τροφοδοτιο και η μητρική ήταν 2 - 3 ετών αλλά απο ότι φαίνεται η χαμηλή τάση είχε "πάρει" μαζί της την μητρική μου.

Όπως σου είπε και ο "Ihavetheanswers" πιο πάνω, αν δεν έχεις πρόβλημα με άλλη κάρτα γραφικών τότε λογικα θα είσαι μια χαρά.

Αρκεί βέβαια και το νέο τροφοδοτικό που θα αγοράσεις να είναι αξιόπιστο...

Δημοσ.

Με το προηγούμενο PC μου, αντιμετώπισα παρόμοια πρόβλήματα με τα δικά σου.

Όταν ανοιγόκλεινε κάποιος το διακόπτη των φώτων ενός διπλανού δωματίου , έχανα και εγώ την εικόνα του υπολογιστή για κάποια δεύτερα..

Επίσης σε άσχετες στιγμές είτε το pc "ζοριζόταν" είτε όχι, έχανε την επαφή με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και έκανε κάμποσα δευτερόλεπτα για να τα "ξαναδεί". Άλλες φορές έπρεπε να τα αποσυνδέσω και να τα επανασυνδέσω γιατί δεν επανερχόνταν απο μόνα τους.

Να αναφέρω ότι το PC είχε εχτρα κάρτα γραφικών η οποία δούλευε μια χαρά. Επίσης το τροφοδοτιο και η μητρική ήταν 2 - 3 ετών αλλά απο ότι φαίνεται η χαμηλή τάση είχε "πάρει" μαζί της την μητρική μου.

Όπως σου είπε και ο "Ihavetheanswers" πιο πάνω, αν δεν έχεις πρόβλημα με άλλη κάρτα γραφικών τότε λογικα θα είσαι μια χαρά.

Αρκεί βέβαια και το νέο τροφοδοτικό που θα αγοράσεις να είναι αξιόπιστο...

Ανησυχητικό αυτό αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω άλλα προβλήματα με άλλες συσκευές πλην της κάρτας γραφικών. "Αρκεί βέβαια και το νέο τροφοδοτικό που θα αγοράσεις να είναι αξιόπιστο..." Βασικά και το παλιό μου τροφοδοτικό και το καινούριο που πήρα από την αδερφή μου...δουλεύουν τελικά, δεν φαίνεται να ήταν αυτά το πρόβλημα... 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...