A7X. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες, Σήμερα δυστυχώς είδα τον υπολογιστή μου να κλείνει και να μην ξανανοίγει. Έβαλα προσωρινά το τροφοδοτικό της αδερφής μου το Site: COOLERMASTERELITE SERIES 600W και ανοίγει το PC με μόνο ένα πρόβλημα, έχει μόνο ένα PCI E καλώδιο και η κάρτα μου χρειάζεται 2. Οπότε το άνοιξα για την ώρα με την κάρτα της Motherboard. Ψάχνω για καινούριο αλλά ενώ έχω εντοπίσει μερικά δεν ξέρω αν θα μου κάνουν συγκεκριμένα στη θύρα του PC η οποία παίρνει 4 Pin καλώδιο και της αδερφής μου με CPU 4+4 Pin x 1 κάνει αλλά ένα ZALMAN ZM600-TX 600W έχει 1 x CPU 8pin και λέω πως δεν θα κάνει... Το ίδιο το CORSAIR VS SERIES VS650 λέει ATX connector x 1 απλά και δεν ξέρω αν θα κάνει. Βασικά θέλω να είναι 50-60-65 εκεί δηλαδή σε τιμή, να έχει 2 PCIE, 4pin για τον επεξεργαστή και τουλάχιστον 2 SATA για τους σκληρούς. Σας ευχαριστώ, επισυνάπτω και το προηγούμενο τροφοδοτικό που... κλάταρε
Avatar_GR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό αν είναι 1Χ8pin για επεξεργαστή. Απλά θα κουμπώσεις τα 4 και τα άλλα 4 θα είναι εκτός στον αέρα. Στα 50 ευρώ τα corsair είναι πολύ καλά για τα χρήματα τους. 1
life is music Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες, Σήμερα δυστυχώς είδα τον υπολογιστή μου να κλείνει και να μην ξανανοίγει. Έβαλα προσωρινά το τροφοδοτικό της αδερφής μου το Site: COOLERMASTERELITE SERIES 600W και ανοίγει το PC με μόνο ένα πρόβλημα, έχει μόνο ένα PCI E καλώδιο και η κάρτα μου χρειάζεται 2. Οπότε το άνοιξα για την ώρα με την κάρτα της Motherboard. Ψάχνω για καινούριο αλλά ενώ έχω εντοπίσει μερικά δεν ξέρω αν θα μου κάνουν συγκεκριμένα στη θύρα του PC η οποία παίρνει 4 Pin καλώδιο και της αδερφής μου με CPU 4+4 Pin x 1 κάνει αλλά ένα ZALMAN ZM600-TX 600W έχει 1 x CPU 8pin και λέω πως δεν θα κάνει... Το ίδιο το CORSAIR VS SERIES VS650 λέει ATX connector x 1 απλά και δεν ξέρω αν θα κάνει. Βασικά θέλω να είναι 50-60-65 εκεί δηλαδή σε τιμή, να έχει 2 PCIE, 4pin για τον επεξεργαστή και τουλάχιστον 2 SATA για τους σκληρούς. Σας ευχαριστώ, επισυνάπτω και το προηγούμενο τροφοδοτικό που... κλάταρε μην παρεις το vs της corsair κοιταξε στα 56 στο σκρουτζ το thermaltake smart se 530 watt
panos0100 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 μην παρεις το vs της corsair κοιταξε στα 56 στο σκρουτζ το thermaltake smart se 530 watt Μην παρεις το corsair αυτό συμφωνώ και εγώ είναι χειρότερο από αυτό που είχες, πάρε το thermatake ή για κατι καλύτερο κοίταξε και σε seasonic άλλα ξεφεύγει στην τιμή 2
Physiciant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θα ρωτήσεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/page-1 1
A7X. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, τελικά το αγόρασα το Corsair μετά από προτροπή φίλων πριν δω τα υπόλοιπα μηνύματα σας και μάλλον το μετάνιωσα. Εδώ και 5 μέρες που το έχω, 3 φορές ενώ παίζω παιχνίδι μου έχει κολλήσει όλο το PC. Κάνει Freeze σε ότι δείχνει εκείνη την στιγμή και ξεκολλάει μόνο με reset. Δεν ξέρω αν είναι το τροφοδοτικό αλλά δεν έχω αλλάξει και κάτι άλλο. Επίσης, κάνει θόρυβο σχεδόν συνέχεια ειδικά άμα βάλω κάνα παιχνίδι και παίζω . Έντονο. σαν DVD rom που τρέχει ή ανεμιστηράκι. Λέω να αλλάξω με το thermaltake smart se 530 watt που πρότειναν δύο φίλοι παραπάνω (δεν έχω μπάτζετ για κάτι καλύτερο) τι λέτε; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2017 από A7X.
thodoris5321 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το ότι ακούγεται σημαίνει πως δουλεύει συνέχεια στο 100%. Όντως η ποιότητα των VS, απλά δεν. Το Seasonic για την κατηγορία του είναι απ' τα καλύτερα, αλλά δε μας έχεις πει τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιά ακριβώς υλοποίηση. Η gtx 560 που έχεις στην υπογραφή σου είναι;
A7X. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το ότι ακούγεται σημαίνει πως δουλεύει συνέχεια στο 100%. Όντως η ποιότητα των VS, απλά δεν. Το Seasonic για την κατηγορία του είναι απ' τα καλύτερα, αλλά δε μας έχεις πει τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιά ακριβώς υλοποίηση. Η gtx 560 που έχεις στην υπογραφή σου είναι; Ναι αυτό είναι το PC όπως το έχω σήμερα, με τους 2 SSD και τα υπόλοιπα αλλά το παλιό τροφοδοτικό. Το seasonic είναι στην προσφορά για 4 μέρες ακόμη και δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει το Eshop να καταχωρήσει την επιστροφή μέχρι τότε. Να ξέρω δηλαδή ότι θα πάρω πίσω τα λεφτά ή σε πίστωση.
panos0100 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, τελικά το αγόρασα το Corsair μετά από προτροπή φίλων πριν δω τα υπόλοιπα μηνύματα σας και μάλλον το μετάνιωσα. Εδώ και 5 μέρες που το έχω, 3 φορές ενώ παίζω παιχνίδι μου έχει κολλήσει όλο το PC. Κάνει Freeze σε ότι δείχνει εκείνη την στιγμή και ξεκολλάει μόνο με reset. Δεν ξέρω αν είναι το τροφοδοτικό αλλά δεν έχω αλλάξει και κάτι άλλο. Επίσης, κάνει θόρυβο σχεδόν συνέχεια ειδικά άμα βάλω κάνα παιχνίδι και παίζω . Έντονο. σαν DVD rom που τρέχει ή ανεμιστηράκι. Λέω να αλλάξω με το thermaltake smart se 530 watt που πρότειναν δύο φίλοι παραπάνω (δεν έχω μπάτζετ για κάτι καλύτερο) τι λέτε; εεεμ στο ειπα να μην το παρεις το συγκεκριμενο το corsair τωρα αν μπωρεις να παρεις το seasonic ακομα καλυτερο απο το thermaltake αν οχι παρε το thermaltake και τελειωσε και τα 2 ειναι αριστα
A7X. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εεεμ στο ειπα να μην το παρεις το συγκεκριμενο το corsair τωρα αν μπωρεις να παρεις το seasonic ακομα καλυτερο απο το thermaltake αν οχι παρε το thermaltake και τελειωσε και τα 2 ειναι αριστα Με έφαγε η βιασύνη! Πάω για το seasonic γιατί θέλω κάποια στιγμή αργότερα να βάλω και μια 1050 GPU ξέρω εγώ! Ευχαριστώ!
panos0100 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 τι θα το κανεις το ψοφαιρ το παλιο; το πηγες πισω; σου δινουν το seasonic;
A7X. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 τι θα το κανεις το ψοφαιρ το παλιο; το πηγες πισω; σου δινουν το seasonic; Το πήγα πίσω, κανονικά όπως τα πήρα για αναιτιολόγητη επιστροφή, θα παραγγείλω το seasonic και μόλις μου βγει πίστωση ξέρω εγώ θα πάνω να πληρώσω την διαφορά και να το πάρω. δεν έχουν και μεγάλη διαφορά κρίμα που δεν είχε βγει η προσφορά τότε.
life is music Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το πήγα πίσω, κανονικά όπως τα πήρα για αναιτιολόγητη επιστροφή, θα παραγγείλω το seasonic και μόλις μου βγει πίστωση ξέρω εγώ θα πάνω να πληρώσω την διαφορά και να το πάρω. δεν έχουν και μεγάλη διαφορά κρίμα που δεν είχε βγει η προσφορά τότε. ειδαλλως δες και το coolermaster g550m
A7X. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Είχαμε εξελίξεις τελικά... Έχοντας στείλει για επιστροφή το Corsair, έβαλα στο PC το τροφοδοτικό από το PC της αδερφής μου το οποίο τροφοδοτικό είναι καινούριο και είναι αυτό COOLERMASTER ELITE SERIES 600W. Και το PC λειτουργούσε μια χαρά αν και έκανε λίγο θόρυβο το τροφοδοτικό (νομίζω) Η αδερφή μου είπε να δοκιμάσει το παλιό μου τροφοδοτικό που κάηκε (νόμιζα) το Corsair Builder Series CX600 και είδαμε ότι στο PC της λειτουργούσε. Βέβαια το PC της είναι παμπάλαιο και είπαμε ότι επειδή έχει πολύ μικρότερες απαιτήσεις από το δικό μου μπορεί να είναι χαλασμένο αλλά να αντέχει μέχρι εκεί... Σήμερα το PC μου έσβησε πάλι ακριβώς όπως την πρώτη φορά και δεν άνοιγε με τίποτα. Ψιλιασμένος και από το γεγονός ότι τα κολλήματα που μου έκανε τις προηγούμενες μέρες ήταν όταν έπαιζα games, άνοιξα το PC και έβγαλα από το τροφοδοτικό την κάρτα γραφικών μου και το PC τσάκ άνοιξε.... Την ξανασύνδεσα και ξανα άνοιξε και σταμάτησε και ο θόρυβος. Οπότε, λογικά το παλιό μου τροφοδοτικό λογικά είναι μια χαρά και έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών (Gigabyte GTX 560 1GB) ε; Πως το βλέπετε; Να βάλω και άλλη μια παράμετρο, ότι στο σπίτι που μένω εδώ και 2 μήνες, έχω κάποια προβλήματα με τα ηλεκτρολογικά που δεν τα έχω λύσει ακόμη, κάποιες φορές όταν ανοίγω ένα φως ακούω το PC που κάνει τους θορύβους λες και βγάζω και μετά ξαναβάζω κάποιο USB. Αλλά αυτό δεν συμπέφτει ποτέ με τα παραπάνω προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα