vounisios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Γεια σας.Ο υπολογιστης μου ανοιγει κανονικα,μπαινω στα win και ολα οκ.Κανω διαφορες εργασιες και καποια στιγμη θα μου ζητησει-οπως σε ολους μας-να γινει restart.Εδω,τωρα,εχω ενα προβλημα.Ξεκιναει το restart,γραφει restaring....γυριζει.....γυριζει....γυριζει,εγω περιμενω να ολοκληρωσει & αυτο κραταει αρκετη ωρα-απο 4 λεπτα & πανω-μεχρι να τελειωσει.Σημερα,ειδικα,αλλα & αλλες φορες,κρατησε 11 λεπτα....αγανακτησα & στο τελος πατησα το κουμπι στον πυργο του πισι για restart.Εχω τα WIN 10.Αναρωτιεμαι τι κολημα ειναι αυτο,στα 7αρια win,δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.ειναι σπασιμο νευρων τελικα.Θα ηθελα τη βοηθεια σας για την επιλυση αυτου του προβληματος.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
vounisios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Win 10 Home.... memory(Ram)...8.00 GB.... System type.....64-bit Operating,X 64-based processor... Με 4 σκληρους δισκους.... Τον ©....SSD Sata iii-120 GB.... D.......1,5.....TB..... E........500.....GB.... F........160.....GB.... Αυτο ειναι το συστημα του επιτραπεζιου υπολογιστη μου.
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τον επεξεργαστή ξέχασες... Πάντως οι χρόνοι που λες δεν είναι και κάτι τρομερό. Όταν σου ζητάει restart είναι γιατί έχει πάρει ενημερώσεις και πρέπει να τις στήσει, οπότε είναι λογικό να καθυστερεί παραπάνω από ένα απλό restart.
vounisios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τον επεξεργαστή ξέχασες... Πάντως οι χρόνοι που λες δεν είναι και κάτι τρομερό. Όταν σου ζητάει restart είναι γιατί έχει πάρει ενημερώσεις και πρέπει να τις στήσει, οπότε είναι λογικό να καθυστερεί παραπάνω από ένα απλό restart. Καλημερα φιλε μου.σε ευχαριστω για την απαντηση σου...τι να πω...δεν τα ειχα αυτα με τα προηγουμενα λειτουργικα...για τις ενημερωσεις,συμφωνω...ομως,αν δεχτουμε οτι συμβαινει γι αυτο το λογο,και δοκιμασω στη συνεχεια να κανω συνεχομενα restart,θα μου κανει τα ιδια...ε,μα συνεχεια θα εχει ενημερωσεις; 1
Federacion Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γι αυτό μην κανείς restart αν δεν έχεις τελειώσει τις δουλειές σου.
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το restart στα 10άρια καθυστερεί πολύ. Ο τερματισμός είναι ποιο γρήγορος.
vounisios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το restart στα 7άρια καθυστερεί πολύ. Ο τερματισμός είναι ποιο γρήγορος Ετσι, ηταν, περιπου...Οσο τα ειχα το ειχα διαπιστωσει...τωρα εχουμε τα 10αρια.... Γι αυτό μην κανείς restart αν δεν έχεις τελειώσει τις δουλειές σου. Οχι,βεβαια....Μονο, οταν στο ενδιαμεσο μου ζητησει απαραιτητα να κανει restart & δεν μπορω να το αποφυγω,μονο τοτε...για ψυλλου πηδημα,ποτε....
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ουπς, σόρυ. Στα 10άρια αναφερόμουν αλλά μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα και μπερδεύτηκα. Ο τερματισμός στα 10άρια είναι hybrid και λειτουργεί σαν την αδρανοποίηση περίπου ενώ η επανεκκίνηση κάνει πλήρη έναρξη όλως των υπηρεσιών και εφαρμογών.
vounisios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Να πω και τουτο με την ευκαιρια-->Εχω τον Μοζιλλα τον 32 bit...Μηπως πρεπει να βαλω τον 64αρι,αφου το Συστημα μου ειναι 64-bit ?
Misternikitas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Να πω και τουτο με την ευκαιρια-->Εχω τον Μοζιλλα τον 32 bit...Μηπως πρεπει να βαλω τον 64αρι,αφου το Συστημα μου ειναι 64-bit Καλο θα ηταν για να τρεχει πιο γρηγορα. Το 32 bit εχει αρκετα κατωτερη αποδοση συγκριτικα με το 64bit(δε νομιζω να το "νιωθεις" though). Εχεις δοκιμασει να κανεις Scan για ιους; Δε νομιζω να ειναι εκει το προβλημα, εφοσον στην εκκινηση του υπολογιστη δεν εχεις θεμα, αλλα για καλο και για κακο.
isay Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Απενεργοποίησε το αυτόματο κατέβασμα και αυτόματη ενημέρωση των windows. Ρύθμισε το να σου βγάζει notifications (φιλε εχω updates) και οταν εχεις τελειώσει τη δουλεια σου, πες του να τα κατεβάσεις, να τα βάλει και να κάνει οσα restart θέλει.
eliasjuve Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μια λύση που διάβασα στο νετ για το πρόβλημά σου το οποίο είχα και γω είναι να αφαιρέσεις τις συσκευές usb από το PC και να κάνεις επανεκκίνηση. Δοκίμασέ το, σε μερικούς δούλεψε, σε μένα πάντως όχι.
vounisios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλο θα ηταν για να τρεχει πιο γρηγορα. Το 32 bit εχει αρκετα κατωτερη αποδοση συγκριτικα με το 64bit(δε νομιζω να το "νιωθεις" though). Εχεις δοκιμασει να κανεις Scan για ιους; Δε νομιζω να ειναι εκει το προβλημα, εφοσον στην εκκινηση του υπολογιστη δεν εχεις θεμα, αλλα για καλο και για κακο. Το 64αρι,θα το βαλω σιγουρα....Για scan εχω κανει,δεν εχω προβλημα εκει.... Απενεργοποίησε το αυτόματο κατέβασμα και αυτόματη ενημέρωση των windows. Ρύθμισε το να σου βγάζει notifications (φιλε εχω updates) και οταν εχεις τελειώσει τη δουλεια σου, πες του να τα κατεβάσεις, να τα βάλει και να κάνει οσα restart θέλει. Σωστη και αυτη η ρυθμιση,θα το κανω..... Τελικα, αφου το παλεψα αρκετα,ειπα να κανω ενα Repair στον υπολογιστη,Μονο που μου εσβησε & ολα τα προγραμματα...μικρο το κακο...μου ξαναεγκατεστησε τα win 10,ξαναεβαλα τα προγραμματα,και τωρα παει σφαιρα....στα 10 δευτερολεπτα,εχει κανει το restart....παει ποιο γρηγορα απο πριν...κατι εφταιγε φαινεται....σημασια εχει οτι ολα διορθωθηκανε....παιδια,σας ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα