Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φρέσκος σχεδιασμός, ελάχιστα bezel πάνω-κατω, δυνατός επεξεργαστής, χορταστική RAM, εξαιρετική ανάλυση, άφθονος αποθηκευτικός χώρος και όπως πάντα οι καλύτερες φωτογραφικές επιδόσεις απο την Sony. Γι'αυτο θα παραμείνει στην κορυφή των Android πωλήσεων και θα συνεχίσει να ηγείται των υπολοίπων

Ξέχασες το πιο σημαντικό: υποστήριξη Sony!

Δημοσ.

πάνω από 199 στα μεγάλα μαγαζιά δε θα πρέπει να κάνει, με 199 αρχική θα πάει καλά.

Και η Xiaomi γελασε με ολη της την καρδια

Δημοσ.

αν είναι στην μικρή κατηγορία με κανένα 140e το πολύ καλό είναι.. αλλιώς αν το πάει για μεσαία κατηγορία "άντε γεια"..

Δημοσ.

5 ιντσες οθονη και δεν εχει 1080p αναλυση.λαθος σονυ μεγαλο λαθος και τουλαχιστον μπαταρια πιο κοντα στα 3κ δεν θα ηταν κακο

Δημοσ.

Απορω με τις εταιριες που βγαζουν σειρες μοντελων με τετοια σπεκς.Μια απτα ιδια και πιο κατω..Ισως εχουνε λεφτα για πεταμα.Κριμα γιατι καποτε η sony δεν ειχε αντιπαλο για πολλα χρονια

Δημοσ.

Απογοήτευση η ανάλυση οθόνης κατα τα αλλα όμορφο

αυτό που σε 5.5'' θέλετε full hd ποτέ δεν το κατάλαβα. Δλδ τα 720p είναι "χάλια"; Τα ~267 ppi επειδή δεν είναι 300 και πάνω "δεν βλέπονται";; 

Τι ενοχλεί; Μήπως το pixelιασμα από απόσταση.. 2cm; Νόμιζα ότι το μάτι εστιάζει στα 25cm. Το ότι κερδίζεις σε αυτονομία ή/και επιδώσεις δεν η μικρότερη (όχι μικρή, μικρότερη) απασχολεί κανέναν;

Υ.Γ. πάω να πετάξω την 37'' τηλεόρασή μου γιατί είναι 1080 και pixelιάζει.. 

Υ.Γ. άντε και 8k στα κινητά σας και μετά θέλω να ακούω κλάμα για μικρές μπαταρίες, αργούς επεξεργαστές, lagandroid και τέτοια.. 

Δημοσ.

quantum leap το κινητο και κουκλακι ζωγραφιστο

τι κραζετε ρε ασχετοι !

το πανω μπεζελ χρησιμευει για δισκος να ακουμπατε το φαι 

αντε 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως 267 ppi δεν είναι και ανάλυση τοστιέρας.

Εμένα απλώς γενικά δεν με ελκύουν τόσο μεγάλα κινητά είτε 267 ppi είτε 667 ppi.

Αν το είχαν στις 5 ίντσες θα ήταν απλώς ένα XA με πιο αδύναμο Soc οπότε λογικά θα πήγαινε η τιμή του στα 130-140€ μέσα σε λίγους μήνες.

• Like 2
Δημοσ.

και γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Α3 2016 που θα είναι ακόμα φθηνότερο όταν κυκλοφορήσει η παντόφλα αυτή και με πιο όμορφο design?

Δημοσ.

αυτό που σε 5.5'' θέλετε full hd ποτέ δεν το κατάλαβα. Δλδ τα 720p είναι "χάλια"; Τα ~267 ppi επειδή δεν είναι 300 και πάνω "δεν βλέπονται";; 

Τι ενοχλεί; Μήπως το pixelιασμα από απόσταση.. 2cm; Νόμιζα ότι το μάτι εστιάζει στα 25cm. Το ότι κερδίζεις σε αυτονομία ή/και επιδώσεις δεν η μικρότερη (όχι μικρή, μικρότερη) απασχολεί κανέναν;

Υ.Γ. πάω να πετάξω την 37'' τηλεόρασή μου γιατί είναι 1080 και pixelιάζει.. 

Υ.Γ. άντε και 8k στα κινητά σας και μετά θέλω να ακούω κλάμα για μικρές μπαταρίες, αργούς επεξεργαστές, lagandroid και τέτοια.. 

Δεν ξέρω, αλλά προσωπικά τα 720p με τα HD με φαίνεται ότι έχουν διαφορά στο μάτι στις κανονικές αποστάσεις χρήσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...