kostasg33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Στην ουσία η ερώτηση είναι αυτή που αναγράφεται στον τίτλο και θέλω να μάθω διαφορές ως προς την οθόνη γιατί δεν μπόρεσα να βρω κατι στο Google. Αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω για το Honor?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 το honor 8 σκεψου το σαν ενα p9 με ενα gb ram παραπανω λιγο χαμηλοτερο επεξεργαστη και απλα δεν εχει την φιρμα της leica πανω του...οποτε θεωρω οτι ειναι μια κατηγορια πανω απο το p9 lite
kostasg33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ, για την οθόνη δεν μου είπες όμως και νομίζω αυτή είναι η βασική διαφορά μαζί με κάμερα και ram.
chris_g92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Η οθόνη στο p9 το κανονικό είναι ένα κλικ καλύτερη γιατί το.honor έχει λιγο κακό calibration με αποτέλεσμα να είναι πολύ ψυχρή η οθόνη.Αλλα όχι ότι είναι άσχημη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 δεν νμζ οτι υπαρχουν τρομακρικες διαφορες στην οθονη...μπορεις παιρνοντας απο ενα Public να τις δεις και απο κοντα και να σχημαστισεις την δικη σου αποψη....
Fiel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εγώ που τα είχα και τα 2 σαφώς έχει ανώτερη οθόνη το Ρ9 αλλά άμα πας από το ένα στο άλλο θα το καταλάβεις η να τα βάλεις δίπλα δίπλα! Λειτουρφοντας ένα από αυτά χωρίς να έχεις δουλέψει αρκετό καιρό το άλλο δν θα καταλάβεις καμία διαφορά πιστεύω
chris_g92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εγώ αγόρασα το honor 8 η οθόνη του δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Βέβαια σε ολα τα άλλα είναι τουμπανακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα