Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος . 

Στο πρόγραμμα kodi στην έκδοση 17 αλλά και στη 16.1 αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα . Στις ρυθμίσεις έχω βάλει να βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους , έχω επιλέξει και στο tv show service όπως και στο movie service να βρίσκει υπότιτλους από το subtitles.gr . Όταν είχα την έκδοση 16.1 είχα βάλει στην επιλογή που να αποθηκεύει τους υπότιτλους ένα τυχαίο φάκελο στον υπολογιστή . 

Στο τάμπλετ δεν είχα κανένα πρόβλημα

Αλλά μου βγάζει τα σφάλματα όπως φαίνονται στις εικόνες

post-273885-0-83992200-1490013782_thumb.jpg

post-273885-0-62748700-1490013788_thumb.jpg

Δημοσ.

Δες τι εχω πει παρακατω. Σκοπος δεν ειναι να αλλαξεις το ονομα χρηστη, σκοπος ειναι να αλλαξει και ο φακελος, που μονο με νεο χρηστη γινεται να αλλαξει.

Αν το προβλημα σου ειναι μονο στο subtitles.gr και τα υπολοιπα προσθετα δουλευουν κανονικα, θα ελεγα να το πεταξεις και να βαλεις το opensubtitles by opensubtitles, κατεβαζοντας το απο εδω και βαζοντας το με install from zip.

http://www.opensubtitles.org/addons/kodi/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles.zip

Δημοσ.

Στην επιλογή ''Custom subtitle folder'' έβαλα τη διαδρομή D:\Subs αλλά πάλι δεν έπιασε . To subtitles.gr έφταιγε τελικά . Με αυτό που μου έδωσες λειτουργεί ! Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...