Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μπορει να μην ειναι ακριβως Hardware το θεμα αλλα επιτρεψτε μου την ερωτηση: Εχω ενα ασυρματο Panasonic 735 και ISDN γραμμη στο σπιτι.Μπορω να συνδεσω σε αλλη πριζα αντι τις γνωστες σταθερες τηλεφωνικες συσκευες ενα αλλο ασυρματο αλλα να μπορουν και τα δυο ασυρματα ταυτοχρονα να χρησιμοποιουντε σε διαφορετικες εισερχομενες ή εξερχομενες κλισεις ???Βλεπετε εχουμε κακομαθει και κανεις στο σπιτι δεν ...καταδεχεται να σηκωθει να μιλησει απο την κλασικη τηλεφωνικη συσκευη...Ευχαριστω πολυ.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Καλησπέρα, χωρίς να είμαι ειδικός - μάλλον αυτό σε χαλάει - δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορείς να το κάνεις. Θέμα παρεμβολών δεν υπάρχει. Δεν διαφέρει σε τίποτα αν έχεις fax, ασύρματο ή σταθερό τηλέφωνο - απο την στιγμή που οι γραμμές το υποστηρίζουν Αλλά πάλι, όπως είπα ΔΕΝ είμαι ειδικός. Εγώ θα το δοκίμαζα - αν μπορούσα - με κανενός γνωστού.
Dreamstorm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 nai ginetai kati tetoio, to exei kanei o pateras mou sto spiti stin athina...katarxin omos einai dio asirmata tis idias markas.den ksero an ginetai se diaforetika.logika nai. episis, einai ena koutaki mikro pou pairnei to sima tilefonou kai meta to dinei asirmata stis alles dio siskeves. etsi to ena vrisketai sto saloni kai to allo sto domatio mou...kai ta dio exoun sima apo to parapano koutaki.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Ρωτησα στο Γερμανο και μου ειπαν οτι και να παρω φορητο δευτερο για το ασυρματο δεν θα μπορουν μαλλον να μιλανε ταυτοχρονα σε διαφορετικες κλισεις.Αλλα αυριο θα ρωτησουν και στην Panasonic... :?: :?: :?:
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Γιαννη χρονια σου πολλα. Δεν ξερω αν το τηλεφωνο που λες ειναι αναλογικο ή isdn. Aν ειναι isdn μπορεις με μια βαση και διαφορετικα ακουστηκα να καλεις ανεξαρτητα. Αν ειναι αναλογικο μπορεις να συνδεσεις τη βαση καθε ασυρματου τηλεφωνου σε ξεχωριστη αναλογικη θυρα του netmod (εχει 2) και ολα θα δουλευουν ενταξει. Μπορεις ακομα να κανεις και παραλληλη συνδεση την σταθερη σου συσκευη στην ιδια αναλογικη θυρα με καποιο απο τα δυο ασυρματα (duplex).
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Γιαννη χρονια σου πολλα.Δεν ξερω αν το τηλεφωνο που λες ειναι αναλογικο ή isdn. Aν ειναι isdn μπορεις με μια βαση και διαφορετικα ακουστηκα να καλεις ανεξαρτητα. Αν ειναι αναλογικο μπορεις να συνδεσεις τη βαση καθε ασυρματου τηλεφωνου σε ξεχωριστη αναλογικη θυρα του netmod (εχει 2) και ολα θα δουλευουν ενταξει. Μπορεις ακομα να κανεις και παραλληλη συνδεση την σταθερη σου συσκευη στην ιδια αναλογικη θυρα με καποιο απο τα δυο ασυρματα (duplex). Φιλε μου ευχαριστω για τις ευχες.Η δευτερη αναλογικη θυρα του netmod ειναι κατηλειμμενη απο ενα καλωδιο που παει στην κεντρικη πριζα του σπιτιου για να εχω τηλεφωνικο σημα παντου.Αν το δευτερο ασυρματο το βαλω σε μια οποιαδηποτε αλλη πριζα στο σπιτι θα δουλεψουν ταυτοχρονα και ανεξαρτητα ??? :?: :?: :?:
androu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Το ένα φορητό στην μία άδεια πρίζα του netmod και το άλλο σε κάποια απο τις αναλογικές πρίζες του σπιτιού, θα είναι σαν να το έχεις συνδέσει στη 2η τρύπα του netmod. Νομίζω ότι θα δουλέβουν ταυτόχρονα μόνο εάν δεν είσαι στο ίντερνετ αφού όταν συμβαίνει αυτό η μία γραμμή καταλαμβάνεται. Έτσι δέν είναι? δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το τελευταίο.. Την dsl την διέκοψες?
pantelisgeor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 fisika kai mporeis giati oxi?? sto germano den exoun idea ti tous ginete fainetai ki ekei opos ki edo stin kipro
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Νομίζω ότι θα δουλέβουν ταυτόχρονα μόνο εάν δεν είσαι στο ίντερνετ αφού όταν συμβαίνει αυτό η μία γραμμή καταλαμβάνεται. Έτσι δέν είναι? δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το τελευταίο.. Την dsl την διέκοψες? Αυτο ειναι αυτονοητο...Την dsl μου την διεκοψαν ...Ειναι ολοκληρη ιστορια ...αλλα την ξαναπεριμενω αυτες τις μερες απο vivodi αυτη τη φορα...Σε ευχαριστω.
panokali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Γιάννη γεια σου Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά ούτε και την απάντηση που σου έδωσαν στο Γερμανό. Εφόσον, όπως αναφέρει και ο Androu, θα έχεις συνδέσει μια συσκευή (ασύρματη ή μη) σε κάθε μια από τις POTS του NETMOD και υποθετικά το PC σου στη USB ή στη σειριακή, εκμεταλεύεσαι πλήρως τις δυο γραμμές. Επομένως, ενώ είσαι στο Internet, μπορείς να δεχτείς/πραγματοποιήσεις κλήση και στις δυο γραμμές (όχι ταυτόχρονα). (Μήπως εννοούσες 2 ακουστικά σε μια βάση? δεν το νομίζω)
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Τελικα πηρα το Panasonic 505GR και ολα ειναι μια χαρα.Εχει δυνατοτητα για sms οταν δεηθει ο ΟΤΕ και πολυφωνικους ηχους.Επισης joystick για το μενου.Πολυ καλο και δεν κανει κανενα προβλημα με το αλλο το 735. Σας ευχαριστω.Οσο για τον Γερμανο ...η ημιμαθεια ειναι πολλες φορες χειροτερη απο την αμαθεια. Αν και στο συγκεκριμενο καταστημα πρωτη φορα τους επιασα ...αδιαβαστους.
wizard Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μην ξεχάσεις μόνο να μην αποσυνδέσεις το κλασσικό τηλέφωνο, ώστε να μπορείς να μιλάς σε περίπτωση διακοπής ρεύματος!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μην ξεχάσεις μόνο να μην αποσυνδέσεις το κλασσικό τηλέφωνο, ώστε να μπορείς να μιλάς σε περίπτωση διακοπής ρεύματος!!! Αυτονοητο!!! Αν και σημερα σε μια 3ωρη διακοπη ρευματος το ασυρματο που επαιρνε ρευμα απο το πολυμπριζο που ηταν στο ups αντεξε !!!!
androu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 giati to ups to afineis anoikto otan kopei to reuma?? egw kleino grigora to pc kai kleino kai to ups
vagos789 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 to ups gia otan peftei to reuma to exoume Alloste to max pou borei na meinei down to reuma einai 2-3 ores,den yparxei logos gia oikonomia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.