crab27 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα έχω μια φόρμα η οποία έχει ένα πεδίο που είναι required. Ακριβώς επάνω από το συγκεκριμένο input field υπάρχει ένα checkbox. Θέλω μόνο όταν ο χρήστης επιλέξει το συγκεκριμένο checkbox το input field να μην είναι required, στην αντίθετη περίπτωση όχι. Σκέφτηκα να δοκιμάσω jquery και συγκεκριμένα την εντολή $(this).prop('required'),όμως παρατήρησα ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο απλά θα αλλάξει το πεδίο required στον html κώδικα, στο backend του drupal το πεδίο παραμένει required και κατά το validation της φόρμας η σελίδα απαιτεί από τον χρήστη να το συμπληρώσει. Υπάρχει τρόπος χρησιμοποιώντας jquery να επέμβω στο backend του drupal και στο required για το πεδίο??Θέλω να χρησιμοποιήσω jquery για να ελέγξω αν το checkbox έχει συμπληρωθεί από τον χρήστη.
dominotrix Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Για δες λιγο αυτο μηπως σε βοηθησει: http://www.the-art-of-web.com/html/html5-checkbox-required/ Παντως με jquery δεν μπορεις να παρεμβεις σε backend μονο αλλαγες στο DOM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα