Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες των Galaxy S8/S8+ σε διάφορα χρώματα και οι τιμές τους στην Ευρώπη

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλάκα κάνετε ορισμένοι; Είναι πανέμορφο, εξαιρετικά κομψή η bezel-less υλοποίηση, πολύ πιο πετυχημένη από του Mix.

Μάλλον εσύ κάνεις πλάκα γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η bezel-less σχεδίαση έχει τα όρια της όσον αφορά στην ωφέλιμη επιφάνεια και την χρηστικότητα της συσκευής. Όταν η οθόνη έχει φτάσει σχεδόν το 100% της πρόσοψης, αναγκαστικά απενεργοποιείς τα πλαίσια για να μπορείς να την κρατήσεις χωρίς να κρύβεται περιεχόμενο, αρα στην ουσία δεν έχεις 100% οθόνη αλλά 75 - 80%, και το μόνο που έχει καταφέρει αυτή η μόδα είναι να κάνει την συσκευή πλευρικά ευάλωτη σε ραγισμα του κρυστάλλου από πτώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πόσες φορές τη μέρα φόρτιση? :P

Αστα να πάνε. Με 2 power banks κυκλοφορούσα. Τωρα ευτυχώς με το S7 edge βγάζω μέχρι το απόγευμα. Αλλά εντάξει, εγώ δεν είμαι ο μέσος user. Το λιώνω κυριολεκτικά. Εχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth, Spotify και καμια δεκαριά άλλες εφαρμογες :P

Αστα να πάνε. Με 2 power banks κυκλοφορούσα. Τωρα ευτυχώς με το S7 edge βγάζω μέχρι το απόγευμα. Αλλά εντάξει, εγώ δεν είμαι ο μέσος user. Το λιώνω κυριολεκτικά. Εχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth, Spotify και καμια δεκαριά άλλες εφαρμογες :P

Και αυτό το λες Power User? :P Εγώ τι να πω με το 6S που δεδομένα και BT είναι 24/7 ανοιχτά και εφαρμογές δεν κλείνω ποτέ και μου κρατάει η μπαταρία μέχρι στο βράδυ που θα πάω σπίτι.

Και αυτό το λες Power User? :P Εγώ τι να πω με το 6S που δεδομένα και BT είναι 24/7 ανοιχτά και εφαρμογές δεν κλείνω ποτέ και μου κρατάει η μπαταρία μέχρι στο βράδυ που θα πάω σπίτι.

Καλά... Για χώσε και κανα παιχνιδάκι που κάνω εγω στα διαλείμματα από την δουλειά να δούμε αν σε φτάσει μέχρι το βράδυ :P

Καλά... Για χώσε και κανα παιχνιδάκι που κάνω εγω στα διαλείμματα από την δουλειά να δούμε αν σε φτάσει μέχρι το βράδυ :P

Μα έχω και παινχίδι πάνω :P (Βράδυ όταν λέω εννοώ κατά τις 20:00)

Κανένας φυσικά.

Έγραψε μιά παπάτζα κι εσύ την πήρες της μετρητοίς.

Γενοκτονία λέει ο άλλος.

Μα τα τρία ερωτηματικά δηλώνουν και μια -θες να την πεις- οργή, έκπληξη, αηδία... :-D

Δε ζητάνε εξωφρενικά ποσά επειδή τα σκάει αυτός αλλά επειδή είναι luxury αντικείμενο. Δεν πρόκειται ποτέ να δεις τις τιμές luxury αντικειμένων να πέφτουν επειδή δεν τα αγοράζει αρκετός κόσμος. Αυτοί που δεν τα αγοράζουν λόγω κόστους δεν είναι οι υποψήφιοι πελάτες.

Σωστό αλλά υποτιμάς τη δύναμη της ζήτησης. Αν δεν υπάρχει ζήτηση για luxury items, aka ακριβά, ή θα πέσουν οι τιμές ή θα σταματήσει να παράγεται.

Ακριβό μου κινητό που τελικά ξεπερνά και το μήλο...τελικά όλα έχουν ένα κόστος αλλά και οι πωλήσεις είναι θέμα...ίδιο λογισμικό αλλά για πόσο καιρό αναβάθμιση παρακαλώ;

Δε ζητάνε εξωφρενικά ποσά επειδή τα σκάει αυτός αλλά επειδή είναι luxury αντικείμενο. Δεν πρόκειται ποτέ να δεις τις τιμές luxury αντικειμένων να πέφτουν επειδή δεν τα αγοράζει αρκετός κόσμος. Αυτοί που δεν τα αγοράζουν λόγω κόστους δεν είναι οι υποψήφιοι πελάτες.

Αν ειναι luxury το Samsung, το Vertu ειναι hyper-luxury? Νομιζω οτι υπαρχουν κιαλλες αντιστοιχες εταιριες με την vertu αλλα δεν θυμαμαι τα ονοματα. Και στο Unboxtherapy ο Luke εδειξε ενα. (απο υλικα γιατι απο "δυναμη καθαρη" το samsung γενικα το παιζει στα δαχτυλα το vertu). Γνωμη μου ειναι πως οπως ξαναειπα, ενα τετοιο αντικειμενο ειναι πλεον πιο πολυ tech fashion + gadget trend οπως ειναι τα beats by dre κλπ κλπ... Γιατι πολυ απλα οι νεες δυνατοτητες δεν αποφερουν καλυτερη αποδοση στον χρηστη ή εργονομια ή ταχυτητα κλπ (να μπαινω πιο γρηγορα fb, να τραβαω selfie... why)

Αν ειναι luxury το Samsung, το Vertu ειναι hyper-luxury? Νομιζω οτι υπαρχουν κιαλλες αντιστοιχες εταιριες με την vertu αλλα δεν θυμαμαι τα ονοματα.

Ναι αν θες πες το έτσι. Σου φαίνεται παράξενο; Μια μικρή Porsche των 100Κ δεν είναι luxury επειδή υπάρχει και η Veyron? Ένα Chopard των 10Κ δεν είναι luxury επειδή υπάρχoυν και τα Richard Mille?

Γνωμη μου ειναι πως οπως ξαναειπα, ενα τετοιο αντικειμενο ειναι πλεον πιο πολυ tech fashion + gadget trend οπως ειναι τα beats by dre κλπ κλπ... Γιατι πολυ απλα οι νεες δυνατοτητες δεν αποφερουν καλυτερη αποδοση στον χρηστη ή εργονομια ή ταχυτητα κλπ (να μπαινω πιο γρηγορα fb, να τραβαω selfie... why)

Ο λόγος που το αγοράζει κανείς (ή ο λόγος που θέλει να πείσει τον εαυτό του ότι το αγόρασε) είναι διαφορετική συζήτηση.

Το ερωτημα ειναι απλο:

1.Σας φαινονται φυσιολογικα 900 ευρω για κινητο? Εγω λεω οχι.

2. Αν τα ειχατε θα τα δινατε? Εγω οχι. Απο αποψη και οχι γιατι ειμαι τσιγκουνης.

Αν η μεγαλη μαζα σκεφτοταν ετσι, θα ειχαμε των 900 στα 500 ευρω. Επειδη ομως εχει πολλα προβατα και θυματα, δεν θα γινει τιποτα.

Με λίγα λόγια προτείνεις καταναλωτικό καρτέλ (αδόκιμος όρος αλλά κατάλαβες τι εννοώ), ώστε να επηρεαστεί η τιμή προσφοράς.

Κλαίει η μάνα του von Stackelberg και του Cramer θα πω εγώ (το πρόβατο / θύμα).

Οικονομολόγοι μου εσείς!!

Πεταμενα λεφτα για σενα που δεν εχεις... εγω μπορει να θελω να σκαω 900αρια καθε χρονο, που ειναι το προβλημα?

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει σεβασμός και αναφέρεσαι στον άλλο λες και τον ήξερες κι από χθες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...