dimitridegrecia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ποιός πέθανε από το Νοτε 7;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ποιός πέθανε από το Νοτε 7;;; Κανένας φυσικά. Έγραψε μιά παπάτζα κι εσύ την πήρες της μετρητοίς. Γενοκτονία λέει ο άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Και η φεραρι πανάκριβη είναι.. Βριζει κανεις? Απλα την παίρνουν λιγοι, οποίοι εχουν και την γουστάρουν. Το πρόβλημα ποιο ειναι? Υπάρχουν και φθηνότερα αυτοκίνητα που κανουν ακριβώς την ίδια δουλειά αλλά ο άλλος γουσταρει φεραρι. Να του το απαγορεψουμε? Ο αλλος εξηγει ποσο άχρηστο ειναι το s8 και οτι δεν αξιζει τα λεφτά του, και μας λεει για το αυτοκίνητο του με τα 380 αλογα, το οποιο προφανώς για εκεινον αξίζει.. Ξερεις πόσοι γελανε με εσενα που εσκασες ενα σκασμο λεφτα να παρεις αμαξι 380 αλογα? Με τη δικη σου λογικη παντα.. Πραγματικά να θεωρει καποιος πεταμενα λεφτα του s8 οταν εχει δωσει (κατα την κριση του μεσου ανθρώπου), πεταμενα λεφτα χ 1000 για να παρει αμαξι 380 αλογα, λες και τα 200 ηταν λιγα, πρεπει να έχεις παρει διαζύγιο με τη λογική. Εσυ ειδικά θα επρεπε να καταλαβαίνεις γιατι κάποιος γουσταρει ενα τετοιο κινητο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 υπαρχουν κινητα απο 15 ε μεχρι 1700 ε (ειδικες εκδοσεις) ο καθενας αγοραζει αναλογα τη τσεπη του, πιο απλο δε γινεται δηλαδη υπαρχει dacia k ferrari τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη γενικα..αυτες η ταρζανιες ..απατο θα παει πεταμενα λευτα..ακριβο ..adroind μαπα iphone το καλυτερο...μερικοι ας παρουν τη ζωη αλλιως εντελως φιλικα ..προβλημα θα ηταν αν υπηρχαν 2 κινητα iphone k sammy s8 ευτυχως υπαρχουν κινητα με το κιλο..η χωρα δε εφτασε εδω γιατι καποιος εχει 900 ε να παρει κινητο αλλα γιατι δε ειχε κ εβαζε καρτες κ δανειο να παρει κινητο αυτοκινητο σπιτι κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πλάκα κάνετε ορισμένοι; Είναι πανέμορφο, εξαιρετικά κομψή η bezel-less υλοποίηση, πολύ πιο πετυχημένη από του Mix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το ερωτημα ειναι απλο: 1.Σας φαινονται φυσιολογικα 900 ευρω για κινητο? Εγω λεω οχι. 2. Αν τα ειχατε θα τα δινατε? Εγω οχι. Απο αποψη και οχι γιατι ειμαι τσιγκουνης. Αν η μεγαλη μαζα σκεφτοταν ετσι, θα ειχαμε των 900 στα 500 ευρω. Επειδη ομως εχει πολλα προβατα και θυματα, δεν θα γινει τιποτα. Η απάντηση στο αν τα είχατε είναι "δεν θα με ένοιαζε" .. πως φαινεται ότι δεν τα έχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Διαβάζω τα comments και γελάω μαζί με τις πέτρες. Βγαίνει ένα κινητό και άλλος κάνει λες και του πήραν το νεφρό για να του το φέρουν με το ζόρι day one, ενώ δεν το θέλει καν. Είπαμε, είναι ακριβό, όπως και κάθε νέα συσκευή της κατηγορίας. Η κουβέντα τελειώνει εκεί. Κάποιοι τα έχουν, κάποιοι τα βρίσκουν τελικά και οι υπόλοιποι δεν τα έχουν. Δε σχολιάζω καν για τα χαρακίρια και τις παπαριές (χωρις @) που λέτε μερικοί, σα να γίνανε μαζικές αποτεφρώσεις. Δυστυχώς, κάθε άρθρο, ο κάθε φουκαράς κλαίγεται που δεν έχει λεφτά και επιτίθεται σε αυτόν που έχει κάποια και θέλει να τα δαπανήσει/επενδύσει. Δε χρειάζεται όλοι να ανεχόμαστε τη μιζέρια όλων. Δε με νοιάζει ούτε στο ελάχιστο η γνώμη του κάθε 'asd123' για τα λεφτά 'μου' και για το αν κάνουν καλά που θέλουν να μου τα πάρουν με φόρους, γιατί δε μαζεύω κάθε ευρώ σαν πεινάλας. Η γνώμη από την κριτική σε προσωπικό επίπεδο, απέχουν ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ! Αυτά τα κοινωνικά ξεσπάσματα στους ψυχολόγους σας και στις οικογένειες σας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μπααα... Αφήνει "δαχτυλιές". Δεν θα το πάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
din1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εσυ δεν ντρέπεσαι να δώσεις 900€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenday13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πεταμενα λεφτα για σενα που δεν εχεις... εγω μπορει να θελω να σκαω 900αρια καθε χρονο, που ειναι το προβλημα? Δηλαδη ο ορος value for money εχει υποσημειωση : "value for money για εισοδημα πανω απο 20.000 ευρω?". Αν ερθω εγω και σου παρω απο την τσεπη 900 ευρω, λες οτι δεν θα σου λειψουν. Θα ειναι κλοπη ομως; Και ενα ακομα : αν εγω θελω να καιω 50ευρα στο τζακι, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σπαταλη. 900 ευρω για κινητο δεν υπαρχουν. Το τι κανεις με τα λεφτα σου ειναι αλλο θεμα. Η αντικειμενικη αληθεια ομως ειναι οτι αυτη η τιμη ειναι εκτος πραγματικοτητας ακομα και για οσους τα εχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δηλαδη ο ορος value for money εχει υποσημειωση : "value for money για εισοδημα πανω απο 20.000 ευρω?". Αν ερθω εγω και σου παρω απο την τσεπη 900 ευρω, λες οτι δεν θα σου λειψουν. Θα ειναι κλοπη ομως; Και ενα ακομα : αν εγω θελω να καιω 50ευρα στο τζακι, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σπαταλη. 900 ευρω για κινητο δεν υπαρχουν. Το τι κανεις με τα λεφτα σου ειναι αλλο θεμα. Η αντικειμενικη αληθεια ομως ειναι οτι αυτη η τιμη ειναι εκτος πραγματικοτητας ακομα και για οσους τα εχουν. Πάμε άλλη μία η Samsung, Apple και οι υπόλοιποι κολοσσοί δεν υπολογίζουν με την Ελλαδίτσα στον χάρτη αλλά με δυτικούς καταναλωτές που θα το πάρουν με ένα προσιτό συμβόλαιο. Αν εσένα τα 900€ σου φαίνονται πολλά, για εμένα που παίρνω τα κινητά μου με συμβόλαιο δεν θα μου φανούν πολλά να δώσω 40-45€ τον μήνα με όλα απεριόριστα και την συσκευή πακέτο στην τιμή. Τώρα τον όρο Value for Money τον έχω δει μονάχα στο Insomnia και κυρίως σε ασιατικά κινητά των 200€. Κατάλαβε λοιπόν ότι οι τιμές είναι προσιτές αλλά όχι για την Ελλάδα. Οπότε αντί να κράξεις την Samsung κράξε το Ελληνικό κράτος και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που δεν σου προσφέρουν προσιτά συμβόλαια όπως στην δύση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenday13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Και η φεραρι πανάκριβη είναι.. Βριζει κανεις? Απλα την παίρνουν λιγοι, οποίοι εχουν και την γουστάρουν. Το πρόβλημα ποιο ειναι? Υπάρχουν και φθηνότερα αυτοκίνητα που κανουν ακριβώς την ίδια δουλειά αλλά ο άλλος γουσταρει φεραρι. Να του το απαγορεψουμε? Ο αλλος εξηγει ποσο άχρηστο ειναι το s8 και οτι δεν αξιζει τα λεφτά του, και μας λεει για το αυτοκίνητο του με τα 380 αλογα, το οποιο προφανώς για εκεινον αξίζει.. Ξερεις πόσοι γελανε με εσενα που εσκασες ενα σκασμο λεφτα να παρεις αμαξι 380 αλογα? Με τη δικη σου λογικη παντα.. Πραγματικά να θεωρει καποιος πεταμενα λεφτα του s8 οταν εχει δωσει (κατα την κριση του μεσου ανθρώπου), πεταμενα λεφτα χ 1000 για να παρει αμαξι 380 αλογα, λες και τα 200 ηταν λιγα, πρεπει να έχεις παρει διαζύγιο με τη λογική. Εσυ ειδικά θα επρεπε να καταλαβαίνεις γιατι κάποιος γουσταρει ενα τετοιο κινητο. Εν μερει εχεις δικιο, αλλα και αδικο : κι εγω θεωρω περιττο να παρω αμαξι με 380 αλογα,συμφωνω. Ομως σαν "αξια", ενα αμαξι ειδικα τετοιας ιπποδυναμης, κρατιεται,εχει αλλη τεχνολογια απο ενα συμβατικο αμαξι μιας και δεν βγαινει καθε χρονο ενα καινουριο.Ενα καινουριο τηλεφωνο τι πρωτοποριακο εχει; τον τελευταιο επεξεργαστη; Η Φερραρι ας πουμε, ειναι μια πολυτελεια, αλλα ειναι και ενα θαυμα τεχνολογικο. Το Galaxy που καθε χρονο βγαινει καινουριο ΔΕΝ αποτελει τεχνολογικη υπερβαση, μιας και σε 6 μηνες εχει χασει την αξια του στο μισο κιολας. Αν καποιος εχει το S3 και παει σε S8 , θα δει διαφορα. Αν εχει το S7 και παει στο 8, δεν θα δει τιποτα ουσιαστικο. Αυτο θα ειναι σπαταλη και γι'αυτο οι εταιρειες βγαζουν ΚΑΘΕ χρονο απο κατι, ισα για να βγαλουν κι απο τη μυγα ξυγκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenday13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πάμε άλλη μία η Samsung, Apple και οι υπόλοιποι κολοσσοί δεν υπολογίζουν με την Ελλαδίτσα στον χάρτη αλλά με δυτικούς καταναλωτές που θα το πάρουν με ένα προσιτό συμβόλαιο. Αν εσένα τα 900€ σου φαίνονται πολλά, για εμένα που παίρνω τα κινητά μου με συμβόλαιο δεν θα μου φανούν πολλά να δώσω 40-45€ τον μήνα με όλα απεριόριστα και την συσκευή πακέτο στην τιμή. Τώρα τον όρο Value for Money τον έχω δει μονάχα στο Insomnia και κυρίως σε ασιατικά κινητά των 200€. Κατάλαβε λοιπόν ότι οι τιμές είναι προσιτές αλλά όχι για την Ελλάδα. Οπότε αντί να κράξεις την Samsung κράξε το Ελληνικό κράτος και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που δεν σου προσφέρουν προσιτά συμβόλαια όπως στην δύση. Στο gsmarena που διαβαζω γιατι κανουν λογο συνεχως για την τιμη αφου δεν τους νοιαζει το χρηματικο στο εξωτερικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στο gsmarena που διαβαζω γιατι κανουν λογο συνεχως για την τιμη αφου δεν τους νοιαζει το χρηματικο στο εξωτερικο; Γιατί στο GSMArena άμα δεις τα σχόλια όλοι είναι αναλφάβητοι στα Αγγλικά κοινώς κάτι άραβες και ινδοί, εγώ αναφέρθηκα στην δύση και όχι στην Ανατολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλά όλα αυτά, λεφτά πότε θα αρχίσει να βγάζει αυτή η εταιρία; Ελπίζω ότι αστειεύεσαι. Είναι στις 20 μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο. 210 δίς τζίρο, 27 δις κέρδη ετησίως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα