Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες των Galaxy S8/S8+ σε διάφορα χρώματα και οι τιμές τους στην Ευρώπη

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το προβλημα ειναι οτι επειδη εσυ τα σκας αυτοι ζητανε εξωφρενικα ποσα. Απευθειας να θιχτει ο καθενας εδω μεσα.

Εάν κάποιοι δεν τα έσκαγαν θα συνέβαιναν τα εξής επακόλουθα.

1) Δεν θα υπήρχαν τέτοια κινητά.( γιατί δεν θα συνέφερε κάποιος να το φτιάξει )

2) Αν υπήρχαν θα ήταν ακόμα πιο ακριβά.

3) Δεν θα υπήρχαν φτηνότερα γιατί τα φτηνότερα αντιγράφουν την τεχνολογία που οι άλλοι έχουν σκάσει τόσα χρήματα για έρευνα και ανάπτυξη.

Από όλα τα παραπάνω μας συμφέρουν αυτοί που τα σκάνε και είναι win win situation.

Τα υπόλοιπα είναι θέμα ζήλιας γιατί ο άλλος έχει να το πάρει και εμείς όχι.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας κάνουμε έναν βασικό λογικό διαχωρισμό για μην πλακωνόμαστε άδικα.

​Ολα στην ζωή είναι σχετικά- συγκριτικά. Το σωστό επιχείρημα οταν κρίνεις ενα προϊόν ΔΕΝ είναι "το προιον αυτό δεν αξίζει γιατί είναι ακριβό" αλλά "το προιον αυτό δεν αξίζει γιατί είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ή τον ανταγωνισμό". Μπορεί δηλαδή ένα προϊόν να είναι "ακριβό" αλλά να εισάγει τόσες καινοτομίες και επιπλέον δυνατότητες που να καθιστά την αγορά του ιδιαίτερα συμφέρουσα. Στην προκειμένη περίπτωση, το S8 δεν εισάγει καμία καινοτομία ή σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα S7/S7 edge, άρα απλούστατα, και με κοινή λογική, δεν αξίζει τα λεφτά του γιατι έχει χαμηλό value for money.

​ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: To γεγονός ότι έχει χαμηλό value for money, δηλαδή είναι ακριβό σε σχέση με αυτά που προσφέρει, ΔΕΝ μπορεί, σε καμία περίπτωση, να αποτελεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ κριτική για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή του καθενός να διαθέτει τα χρήματα του με τρόπο που αυτός επιθυμεί. Δεν είμαστε ηθικολογικό ούτε κοινωνιολογικό φόρουμ, αλλά τεχνολογικό.

• Like 2

Πεταμενα λεφτα για σενα που δεν εχεις... εγω μπορει να θελω να σκαω 900αρια καθε χρονο, που ειναι το προβλημα?

εχεις δεν εχεις πεταμενα δεν νομιζω να σου προσφερει κατι καλυτερο το s8 απο s7 απλα θα λες οτι εχεις νεο τηλ 

βεβαια τα λεφτα δικα σου ειναι και τα κανεις οτι θες 

Τι ήθελες δηλαδή να κάνει η samsung μετά το το φιάσκο? να κλήσει το μαγαζί; Παει γιατι κατι καινουριο να ρεφαρει να φτιάξει το ονομα της.

Δηλαδή για να κλείσει ένα μαγαζί τι χρειάζεται;

Γενοκτονία;

• Like 2

εχεις δεν εχεις πεταμενα δεν νομιζω να σου προσφερει κατι καλυτερο το s8 απο s7 απλα θα λες οτι εχεις νεο τηλ

βεβαια τα λεφτα δικα σου ειναι και τα κανεις οτι θες 

Δηλαδή εσύ που ξέρεις αν θα προσφέρει κάτι καλύτερο ή όχι σε σχέση με το s7; Πες μου πού διάβασες στο άρθρο για specs να δω κι εγώ.

Επισκέπτης
Πεταμενα λεφτα για σενα που δεν εχεις... εγω μπορει να θελω να σκαω 900αρια καθε χρονο, που ειναι το προβλημα?

Θίχτηκε ο Δανδής.

Δηλαδή για να κλείσει ένα μαγαζί τι χρειάζεται;

Γενοκτονία;

πετυχημένο σχόλιο.....λίγο γέλιο πάντα είναι ευπρόσδεκτο.

από εκεί και πέρα,για να κλείσει ένα τέτοιο μαγαζί,σίγουρα πρέπει να γίνει γενοκτονία....βγάζει παράδειγμα ο εφετ ένα γιαουρτάκι σκάρτο,αν το φας πας για πλύση στομάχου η για οπτική της ρίζας του ραδικίου,ε και?...την άλλη μέρα η ίδια εταιρία βγάζει γεύση φραουλίτσα και συνεχίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα!!!

εδώ η samsung πήρε και συγχαρητήρια από συμφουρίτες,επειδή λέει,μάζεψε όλη την σειρά πίσω,λες και μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.μιλάμε για την απόλυτη φανατίλα.κι εσύ περιμένεις συνέπειες σοβαρές? θα συνεχίσει,καλώς η κακώς ακάθεκτη και τα συμβάντα θα παραμείνουν μια απλή κακή παρένθεση.το ίδιο βέβαια κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρίες,μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

...αν καεί κανένας σε καμιά μερσεντές από βραχυκύκλωμα,πιστεύεις ότι θα ιδρώσει κανένα αυτί?....αφού λοιπόν δεν σε τιμωρεί η ίδια η αγορά,βάζεις κι ένα 100ευρο καπέλο στην επόμενη συσκευή και είναι όλα μέλι γάλα.οι λεφτάδες και οι φανατικοί day one αγορά,οι υπόλοιποι κανένα εξάμηνο αργότερα,οι haters θα σκούζουν και η ζωη συνεχίζετε....

• Like 4

Σήμερα κράζουν την Samsung επειδή το S8 είναι ακριβό πριν λίγους μήνες κάποιοι άλλοι κράζανε την apple γιατί το 7+ ήταν ακριβό σε λίγους μήνες θα ξανά κράζουν την apple γιατί το iPhone 8 θα είναι ακριβό.....ο ένας θα βγάζει τον φθόνο του στον άλλον γιατί δεν μπορεί να δώσει τόσα χρήματα για κάθε νέο κινητό που θα βγαίνει......και κατά τα αλλά είμαστε σε ένα τεχνολογικό forum που σκοπός του είναι να προβάλει την τεχνολογία.

Όσοι έχουν λεφτά και το γουστάρουν θα το αγοράσουν πρώτοι όταν θα πέσει η τιμή θα το αγοράσουν και κάποιοι άλλοι και στο τέλος όπως με κάθε άλλο τηλέφωνο android ή iOS μόλις βγει κάτι καινούριο και περάσει η μπογιά του θα το δούμε σε αγγελίες ανταλλαγές κτλ that's life.......κατά τα αλλά όμορφο τηλέφωνο ως εμφάνιση ελπίζω να έχει μειώσει η Samsung τις αρχίστες προεγκατεστημένες μ@λ@κιουλες που βάζει και να τρέχει το τηλέφωνο χωρίς θέματα

• Like 1

Ενα θα πω... αν καποιος τοσα χρονια αγοραζε Samsung galaxy ηταν σα πεταει τα λεφτα του στον δρομο ... Αν θελεις galaxy τωρα είναι η ωρα !

Φιλαρακια εσεις που μου λετε οτι δεν εχω λεφτα να το παρω και τα λεω να σας ενημερωσω λοιπον οτι το αμαξι που εχω ειναι 380 αλογα turbo.επισεις εχω το gear s3.να εχω turbo και μην εχω λεφτα δεν νομιζω!σας καλυψα?

Εγω εχω χρηματα να το παρω και παραπανω να κανει. Δεν θα το παρω ομως διοτι πιστευω οτι τοσα χρηματα δεν τα αξιζει. Οπως και δεν τα αξιζει το iphone 7, κλπ. Επειδη κανω τη δουλεια μου και με φτηνοτερο κινητο, θα παρω το φτηνοτερο. Επισης η "προοδος" απο το μοντελο της περασμενης χρονιας δεν δικαιολογει να δωσει καποιος τα διπλα χρηματα. Αν βγει κατι με οντως σημαντικη νεα τεχνολογια, τοτε θα πω ναι. Τα τελευται χρονια ομως η προοδος ειναι πολυ αργη, μαλλον το ψιλοτερματισαν (για την ωρα).

• Like 1

Δλδ από ότι κατάλαβα είναι αυτοί που δεν έχουν να το πάρουν και την λένε σε αυτούς που έχουν να το πάρουν.

Φοβερός διάλογος με σοβαρά επιχειρήματα του στυλ πεταμένα λεφτά του χρόνου θα βγει κάτι καλύτερο...

Σωπαααααα... Σοβαρά? τότε με αυτή την λογική Μην αγοράσουμε πότε, TV αμάξι κονσόλα ποδήλατο ψυγείο κουζίνα κτλ κτλ.... Όχι γιατί δεν έχουμε λεφτά... έτσι μωρέ γιατί θα βγει κάτι καλύτερο ...και που να σφίξουν οι ζέστες.

• Like 3

Να έχετε λεφτά να τα παίρνεται πρώτοι να βλέπουμε τι προβλήματα βγάζουν ολα έχουν μια σειρά.

Πολύ σωστά γιατί ως γνωστόν μόνο τα ακριβά προϊόντα βγάζουν προβλήματα...

• Like 2

Το ερωτημα ειναι απλο:

1.Σας φαινονται φυσιολογικα 900 ευρω για κινητο? Εγω λεω οχι.

2. Αν τα ειχατε θα τα δινατε? Εγω οχι. Απο αποψη και οχι γιατι ειμαι τσιγκουνης.

Αν η μεγαλη μαζα σκεφτοταν ετσι, θα ειχαμε των 900 στα 500 ευρω. Επειδη ομως εχει πολλα προβατα και θυματα, δεν θα γινει τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...