rafinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδιά. Υπάρχει τρόπος σε touch device να εξαφανίζω το hover μετά το click; Η λύση του στυλ να προσθέτω μια κλάση στο click δεν είναι αυτό που χρειάζομαι γιατί πολύ απλά θέλω σε περίπτωση που ξαναγίνει hover το ίδιο element αμέσως μετά το click, να υπάρχει πάλι το effect.
lionheart82 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άρθρα στο Google όπως αυτό εδώ: http://www.javascriptkit.com/dhtmltutors/sticky-hover-issue-solutions.shtml τα έχεις μελετήσει; 1
rafinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Μα και να πάρω το δάχτυλο μου από την οθόνη, το element πάλι focused δεν παραμένει; Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να δημιουργήσω μια clicky αίσθηση. Σε ένα λίνκ που με μεταφέρει από ένα html σε ένα άλλο γίνεται με το hover γιατί ούτως ή άλλως δεν βλέπει ο χρήστης ότι το κουμπί παρέμεινε με το hover effect. Σε clicks που ασχολούνται εξ ολοκλήρου με το dom με ενδιαφέρει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2017 από rafinos
Predatorkill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 rafinos ασχετο, επειδη βλεπω οτι παλευεις με το webview, εχεις δοκιμασει το FastClick; 1
rafinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 rafinos ασχετο, επειδη βλεπω οτι παλευεις με το webview, εχεις δοκιμασει το FastClick; Όχι και όπως βλέπω είναι αρκετά χρήσιμο! Ευχαριστώ! Ωστόσο, δε νομίζω πως αυτό λύνει το πρόβλημά μου. Πάντως μου αρέσει το πως το έθεσες. Παλεύω στην κυριολεξία χαχαχαχα.
Predatorkill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι βρε δε το ποσταρα σα λυση, γι αυτο σου ειπα «ασχετο». Ειναι οντως χρησιμο το fastclick. 1
rafinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι βρε δε το ποσταρα σα λυση, γι αυτο σου ειπα «ασχετο». Ειναι οντως χρησιμο το fastclick. Άσχετο και από εμένα. Είδα ότι η Jquery Mobile έχει λύση το πρόβλημα με το fastclick από μόνη της. Εγώ που χρησιμοποιώ την κανονική Jquery μήπως γνωρίζει κανείς αν ενσωματώνει και αυτή fastclick για touch συσκευές; Οκ, είδα ότι δεν το ενσωματώνει. Πως γίνεται να το χρησιμοποιήσω αλλά όχι με javascript event handlers, αλλά με jquery selectors; Πιο συγκεκριμένα εγώ που χρησιμοποιώ αυτό: $(document).on("click","element", fucntion(){}); Γίνεται να χρησιμοποιώ το fastclick με τον ίδιο τρόπο;
Predatorkill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 $(function() { FastClick.attach(document.body); });
rafinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 $(function() { FastClick.attach(document.body); }); Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα μπει στο gitHub που το ξεκαθαρίζει. Thank you! ***Επίσης να πω πως μέχρι στιγμής καλύτερη λύση για αυτό που ήθελα να κάνω στο αρχικό ερώτημα είναι το :active, αν και σε παλιότερες εκδόσεις android (κάτω τις 4.4) δε λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα