Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πλήρες βάψιμο του κινητού στο πίσω μέρος σε μπες χρώμα

σε βγες θα βγεί κάτι; Δεν με πολυψήνει το μπεσάκι.

• Like 5
Δημοσ.

Για εμένα τύποι όπως o Techrax είναι τραγικοί, τα λεφτά που ξοδεύονται για να καταστρέφει κάθε δεύτερη μέρα ένα Smartphone των 900€ θα μπορούσαν να διατεθούν για άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Στα παιδάκια της Αφρικής ας πούμε... εσύ πόσα λεφτά δίνεις απο τον μισθό σου ;

Δουλειά του είναι!

Ειναι σαν να λες πχ αν κάποιος έχει μαγαζί με PC "τα λεφτά που δίνει για να εισάγει τα PC ας τα έδινε στα άτομα που έχουν ανάγκη"

Επειδή δεν φοράει εφημερίδα καπελάκι και δεν κρατάει πηλοφόρι ή ιδρώνει δεν είναι δουλειά;

Ποιος σου είπε ότι είναι λεφτάς και τα πετάει για να χαλάει ακριβά πράματα...

μπορεί το πρώτο κινητό που άνοιξε να το πήρε και με δόσεις... και μετρητής να το πήρε σίγουρα πάντως δεν ειναι πλούσιος γιατι δεν θα καθότανε να σπαταλάει ώρες για να σηκώνει βιντεάκια (γιατι ναι ένα βίντεο πχ 5 λεπτών δεν θέλει μόνο 5 λεπτά για να γίνει... )

Ανοίγει ακριβά πράματα γιατι αυτά θα προξενέψουν την περιέργεια στον πολλή κόσμο

Και το θέλει αυτό γιατι έτσι βγάζει τα "σπασμένα" δηλαδή τα λεφτά που έδωσε για το κινητό + όλα τα άλλα αναλώσιμα + τις εργατοώρες και βγαίνει το μεροκάματο.

όσο περισσότεροι βλέπουν τόσο το καλύτερο.

Εσείς όλοι νομίζετε πως οι διάσημοι youtubers ξεκίνησαν με φράγκα... όχι απλά δεν περιμένανε πρώτα να γίνουν διάσημοι και μετά να βάλουν φράγκα στην ιδέα τους...

(βλέπω αρκετούς απο ελλάδα να προσπαθούν αλλά εντελώς μισές δουλειές κόνσεπτ clopy paste version απο lidl μικρόφωνο αυτό στο κινητό τους κάμερα 3MP φώς αυτό που έχουν στο δωμάτιο και περιμένουν να αποκτήσουν 100000 views πρώτα και μετά να πάρουν καμια κάμερα της προκοπής :P )

είχαν μια ιδέα και επένδυσαν σε αυτή βάζοντας χρήματα για την παραγωγή προτού πάρουν ούτε 1 ευρώ απο τα views...

Όπως κάνει κάθε επιχειρηματίας.

• Like 5
Δημοσ.

Η σημερινη apple δεν εχει καμια σχεση με το πολυχρωμο δαφκωμενο apple του Turing! (για οσουν δεν ξερουν την ιστορια απο που βγηκε το σημα)

Να δειτε που σε λιγο θα επαναφερουν και ονομασιες σαν "Macintosh", "Quadra" "Performa"

Τεσπα, βγαζω χολη...

• Like 1
Δημοσ.

Γυφτοελληνες ταξιδεψτε να δειτε πως ζει ο κοσμος και μη κραζετε ... σιγα τα λεφτα για εναν αμερικανο... οκ πολλα κακα αλλα αν εργαστεις βγαζεις χρημα στην αμερικη . Οι μεξικανοι που ειναι οι πιο σκλυλοι στη δουλεια πλεον εχουν δικα τους σπιτια και πινουν νερακι στη σημαια της αμερικης σκιστηκαν αλλα ζουν τελεια πλεον ... κοροιδεψτε εσεις γυφτοελληνες μια ζωη τετοιοι ειμαστε μονο κραξιμο και δηθεν αντικειμενικοτητα εμεις η βενεζουελα της Ευρωπης η χωρα η αριστερη ...

• Like 3
Δημοσ.

$970 η επίσημη τιμή του sim-free iPhone 7 plus 256GB.

$929 καπέλο για μια βαφή. Γιατί; Γιατί το βαφτίσαμε επετειακό και είναι iPhone.

Μνημόνια σε όλο τον κόσμο για πάντα.

Η τέχνη δεν έχει τιμή.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και το σκέτο 7 plus ρετρό φαίνεται αφού σχεδιάστηκε πριν τρεισήμισι χρόνια, πόσο μάλιστα όταν θα κυκλοφορήσει το 8.

Στο 8 θα του μαζέψει τα περιθώρια, θα του αφαιρέσει και το κουμπί απο μπροστά και θα μας το συστήσει σαν κάτι εντυπωσιακά νέο!

Oh wait... :P 

• Like 2
Δημοσ.

καλα εκει στην colorware δεν σκεφτονται οτι κανεις απο το ινσομνια δεν θα δωσει 1900$ να το παρει, ενω μπορει να παρει με 100$ μια κινεζια ανδροιδ και να λεει οτι ειναι καλυτερο.
Θα το κλεισουν το μαγαζι οπως πανε.

• Like 5
Δημοσ.

Με 600 ευρω βαφεις αυτοκίνητο διπλη. Πραγματικα,ψάχνουν για χαζα πορτοφολια

Αφού υπάρχει κόσμος στην Αμερική που τα σκάει για μία βαφή, γιατί να μην το κάνουν; Ίσα ίσα που θα έχουν και τρελό κέρδος ;)

Δημοσ.

καλα εκει στην colorware δεν σκεφτονται οτι κανεις απο το ινσομνια δεν θα δωσει 1900$ να το παρει, ενω μπορει να παρει με 100$ μια κινεζια ανδροιδ και να λεει οτι ειναι καλυτερο.

Θα το κλεισουν το μαγαζι οπως πανε.

άπατο

Δημοσ.

Τι μιζέρια είναι αυτή; 

Ναι είναι ένα προιόν πανάκριβο premium και limited και για αυτόν τον λόγο δεν απευθύνεται σε έναν μεροκαματιάρη Έλληνα αλλά σε αυτούς που έχουν την δυνατότητα και τους αρέσει να τα σκάσουν για αυτό το προιόν, πιο πολύ σαν collectible.

Ναι, ούτε εγώ έχω την δυνατότητα να το αγοράσω, δεν έχω καν δυνατότητα να αλλάξω το Motorola Moto G 1st Gen που έχω, αλλά δεν θα αρχίσω να κλαίγομαι για το  πόσο ακριβό είναι το νέο iPhone ή το Samsung Galaxy επειδή δεν έχω την δυνατότητα να τα φέρω στα μέτρα μου για να τα αποκτήσω.

Έκαστος στο είδος του, έτσι λειτουργεί το πράγμα. Με το να κράζεις τις υψηλές τιμές απλώς φαίνεσαι μίζερος.

• Like 1
Δημοσ.

σιγουρα θα βγει καποια "retro" θηκη αντιγραφη..

εγω παντως εριξα παραγγελια για το δικο μου του θειου μου της ξαδερφης μου της γκομενας και του γειτονα που δεν ειχε λεφτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...