Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι luxury προιόν:

https://en.wikipedia.org/wiki/Veblen_good

Πιο οργανικό στην όψη από τη σημερινή τεχνολογία.

Κάνει κλικ σίγουρα, σε όσους έχουν προλάβει τη συγκεκριμένη εποχή υπολογιστών.

Και φυσικά δεν θα το αγοράσουμε εσείς και εγώ...

Δημοσ.

Τι μιζέρια είναι αυτή; 

Ναι είναι ένα προιόν πανάκριβο premium και limited και για αυτόν τον λόγο δεν απευθύνεται σε έναν μεροκαματιάρη Έλληνα αλλά σε αυτούς που έχουν την δυνατότητα και τους αρέσει να τα σκάσουν για αυτό το προιόν, πιο πολύ σαν collectible.

Ναι, ούτε εγώ έχω την δυνατότητα να το αγοράσω, δεν έχω καν δυνατότητα να αλλάξω το Motorola Moto G 1st Gen που έχω, αλλά δεν θα αρχίσω να κλαίγομαι για το  πόσο ακριβό είναι το νέο iPhone ή το Samsung Galaxy επειδή δεν έχω την δυνατότητα να τα φέρω στα μέτρα μου για να τα αποκτήσω.

Έκαστος στο είδος του, έτσι λειτουργεί το πράγμα. Με το να κράζεις τις υψηλές τιμές απλώς φαίνεσαι μίζερος.

ρε φίλε όταν βγαίνει ένας επεξεργαστής που τούμπανος extreme της intel δεν το κράζει κανένας, όταν βγαίνει μια titan δεν την κράζουν , όταν βγήκε η veyron στο εκατομμύριο δεν την έκραξε κανένας ...... αλλά ρε φίλε κάνανε κάτι γαμάτο σε σχέση με τα άλλα είδη υπάρχοντα σε επιδόσεις ,δεν πουλάγανε μούρη με ένα πολύχρωμο μηλαράκι να ανεβάζει 1000 ευρώ την τιμή σε σχέση με το απλό μηλαράκι,αυτό είναι κατάντια και ντροπή για μένα για την νοημοσύνη των ανθρώπων....... αν εσύ θες να βαφτίζεις μιζέρια την λογική αντίδραση των ανθρώπων σε τέτοιες αιδίες τότε και εγώ σε χαρακτηρίζω άστοχο.

• Like 4
Δημοσ.

Η σημερινη apple δεν εχει καμια σχεση με το πολυχρωμο δαφκωμενο apple του Turing! (για οσουν δεν ξερουν την ιστορια απο που βγηκε το σημα)

Να δειτε που σε λιγο θα επαναφερουν και ονομασιες σαν "Macintosh", "Quadra" "Performa"

Τεσπα, βγαζω χολη...

Μάλλον όχι...

http://creativebits.org/interview/interview_rob_janoff_designer_apple_logo

• Like 1
Δημοσ.

καλα εκει στην colorware δεν σκεφτονται οτι κανεις απο το ινσομνια δεν θα δωσει 1900$ να το παρει, ενω μπορει να παρει με 100$ μια κινεζια ανδροιδ και να λεει οτι ειναι καλυτερο.

Θα το κλεισουν το μαγαζι οπως πανε.

Επικότατο σχόλιο. 

Αποτυπώνει 100% τη μόδα της εποχής με τις κινεζιές χώρες όπως η Ελλάδα

Δημοσ.

Δηλ αν κάποιος σχολιάσει το αυτονόητο είναι μιζερος νεοέλληνας. Ωραία λογική από συνελληνες. Έχετε πλάκα μερικοί εδώ μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα περιμένω την έκδοση νίκελ και μετά θα πάρω. Τελικά η ηλιθιότητα είναι διαχρονική. Να μην ξέρω να δουλεύω αερογράφο να χεστώ στο τάληρο (τ' ακούς εσύ που ξέρεις).

Δημοσ.

Οταν κατι αναγραφει limited σημαινει αυτοματως πως εχει περιορισμένα κομματια. Αυτοματως το αντικείμενο αυτό αποκτάει συλλεκτική αξία σε σχέση με την απλή του version. Δεν περιστρέφονται όλα απο το τι επιδόσεις έχει αλλά ναι ακόμα και το πολύχρωμο μήλο είναι λογος. Ειναι όπως το να αγορασεις ενα βυνιλιο, ή μια κασέτα retro videogame, ενα αρχαιο νόμισμα, ενα παλιό βιβλιο απλως και μονο για συλλεκτικους και νοσταλγικους λόγους. Αναφέρεται σε σκληροπυρηνικους που μπορουν και θέλουν να τα σκάσουν. Δεν στο πλασαρε ως νεο μοντελο iphone καταναλωσης αλλά ως κάτι πιο ιδιαίτερο. Εσένα μπορεί να μην σου λέει τίποτα... Δεκτον! Ουτε εμένα μου λέει. Αλλά σε αυτόν που έχει τα φράγκα, αγαπάει και έχει μεγαλώσει με apple μπορει να ξετρελαθει. Στην τελική αν ο κόσμος δεν το θέλει δεν θα το αγορασει και θα αναγκαστούν να ρηξουν τις τιμες. Το οτι κάτι το βρίσκεις φθηνότερα δεν σημαίνει πως κάτι άλλο δεν αξίζει παραπανω. Αν αυτό το fact δεν το αντιλαμβανεστε τοτε ναι μιζεριαζετε και συγγνώμη αν σας θυγω.

• Like 1
Δημοσ.

Με ένα χιλιάρικο βάφω το αμάξι και βάζω και μηλιά στην οροφή, όχι να τα δώσω για iPhone customια

• Like 1
Δημοσ.

Wake up...Και στην Ελλάδα υπάρχει κόσμος που μπορεί να το αγοράσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασκούμε κριτική σε τέτοιου είδους θέματα... Κάποιοι το γουστάρουν , κάποιοι το φτάνουν οικονομικά και κάποιοι θα το αγοράσουν. Για όσους έχουν αντίθετη άποψη, πάντα η κινεζιά που τους καλύπτει θα βρίσκεται στο ράφι με 100€, όπως προανέφερε ένα μέλος σε προηγούμενο σχόλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Wake up...Και στην Ελλάδα υπάρχει κόσμος που μπορεί να το αγοράσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασκούμε κριτική σε τέτοιου είδους θέματα... Κάποιοι το γουστάρουν , κάποιοι το φτάνουν οικονομικά και κάποιοι θα το αγοράσουν. Για όσους έχουν αντίθετη άποψη, πάντα η κινεζιά που τους καλύπτει θα βρίσκεται στο ράφι με 100€, όπως προανέφερε ένα μέλος σε προηγούμενο σχόλιο.

E ναι γιατί βλέπεις στην Ελλάδα αγοράζουμε ή iphone custom kagour των 1900$ ή android κινεζιά των 100€. Το λένε 29 έλληνες στο insomnia. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα συσκευές. G6, S8 ή OP3 ούτε να τα φτύσουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...