Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εδω και ποσο καιρο που προσπαθω και το παλευω με τν sd2vita αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα! Πραγματικα εχω φαει πολλες ωρες εχω κανει τα παντα και απο tutorials κλπ αλλα τπτ. Το vita μου δε λεει να δει την sd2vita  με τπτ!Εχει h-encore επανω και ειναι σε 3.65 και εχω δοκιμασει και τις 2 sd2vita 5.0 που πηρα χωρις αποτελεσμα! Το μόνο που σκεφτομαι και διαβαζω ειναι πως η sd2vita 5.0 ειναι για 3.60 και εγω εχω 3.65. παιζει να ειναι αυτο τελικα?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Sd2vita version 5 έχω και εγώ και λειτουργεί κανονικά στο 3.68 slim μου οπότε αποκλείεται το πρόβλημα να είναι το λειτουργικό.
Υπάρχει πάντα η περίπτωση να έχουν θέμα τα ανταπτοράκια, βέβαια πολύ γκαντέμης να σου έτυχαν και στα δύο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arikado είπε

Παιδια εχω εδω και ποσο καιρο που προσπαθω και το παλευω με τν sd2vita αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα! Πραγματικα εχω φαει πολλες ωρες εχω κανει τα παντα και απο tutorials κλπ αλλα τπτ. Το vita μου δε λεει να δει την sd2vita  με τπτ!Εχει h-encore επανω και ειναι σε 3.65 και εχω δοκιμασει και τις 2 sd2vita 5.0 που πηρα χωρις αποτελεσμα! Το μόνο που σκεφτομαι και διαβαζω ειναι πως η sd2vita 5.0 ειναι για 3.60 και εγω εχω 3.65. παιζει να ειναι αυτο τελικα?

Εγώ θα σου πρότεινα να κατέβεις σε 3.60 και να κάνεις τη διαδικασία σε 3.60 enso (ή κάνε επανεγκατάσταση του 3.65 μήπως έχει τροποποιηθεί κάποιο αρχείο του συστήματος).

Oδηγίες υπάρχουν σε προηγούμενο post. Πλέον μπορείς και από 3.60 να παίζεις παιχνίδια που χρειάζονται μεγαλύτερο firmware με το ReFOOD plugin.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arikado είπε

Και εφω επειδη τραβηξα τα ιδια κατεβασα ενα προγραμματακι και το εγκατεστησα μέσω v shell που κανει αυτη την δουλειά....αλλα δεν θτμαμαι πως λεγεται....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sils είπε

Και εφω επειδη τραβηξα τα ιδια κατεβασα ενα προγραμματακι και το εγκατεστησα μέσω v shell που κανει αυτη την δουλειά....αλλα δεν θτμαμαι πως λεγεται....

Αυτό μήπως;

https://github.com/Applelo/SwitchSD2Vita

Δημοσ.

Τπτ και με το SwitchSD2Vita! Θα το κανω downgrade σε 3.60 και θα ξαναδοκιμασω να δω τι αλλο μπορω να κανω! Εντωμεταξυ εχω τοσα games που θελω να παιξω και ακομα το παλευω! 3μηνες σχεδον! χαχαχα (γελαω απο τα νευρα) :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowlike είπε

έχω ένα phat σε 3.70 που περιμένει με ανοιχτά τα slots για το hack

Πλέον δεν αξίζει, το πουλάς ένα 80αρι και παιρνεις σπασμένο με τα ίδια λεφτά.

Θέλω να πω πως διαφορες πλεον στην τιμή δεν παιζουν ιδιαίτερα εκτός και αν εχεις παλαιο μοντελο σε αριστη κατασταση, εγώ πηρα πριν μια εβδομαδα ενα ακόμα OLED με 16gb κάρτα (official) και ένα παιχνίδι στα 80 ευρώ. Το πήγα μόνος μου σε 3.70 ενώ δεν ήταν (αφενός γιατί έχω ηδη 3G σε 3.60 και αφετέρου γιατί βρίσκεις πανεύκολα για homebrew πλέον).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, το εκανα downgrade σε 3.60 και περασα το enso για 3.60. Απο εκει και μετα περναω κανονικα φανταζομαι Vitashell και Nonpdrm.

Τι αλλο να περασω για να δοκιμασω αυτο με την SD2Vita?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Πλέον δεν αξίζει, το πουλάς ένα 80αρι και παιρνεις σπασμένο με τα ίδια λεφτά.

Θέλω να πω πως διαφορες πλεον στην τιμή δεν παιζουν ιδιαίτερα εκτός και αν εχεις παλαιο μοντελο σε αριστη κατασταση, εγώ πηρα πριν μια εβδομαδα ενα ακόμα OLED με 16gb κάρτα (official) και ένα παιχνίδι στα 80 ευρώ. Το πήγα μόνος μου σε 3.70 ενώ δεν ήταν (αφενός γιατί έχω ηδη 3G σε 3.60 και αφετέρου γιατί βρίσκεις πανεύκολα για homebrew πλέον).

έχω ήδη slim σπασμένο.

επίσης δε κατάλαβα τι εννοείς δεν αξίζει, να το σπάσω; Αξίζει δηλαδή να μπω στη διαδικασία να το πουλήσω και να βρω άλλο σπασμένο περισσότερο; Όπως είπα δε με νοιάζει γιατί έχω βασικό vita που παίζω. Γιατί να θέλω να το αφήσω σε 3.70;

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εκανα τα ΠΑΝΤΑ, βαζω και το sd2vita σε 3.60 και μου βγαζει το εξης μυνημα!

To use the memory card with this system you must format the memory card, if you format the memory card, all data on the memory card will be deleted!!!

Πραγματικα δε ξερω τι παιζει :(

Edit: ειχα βαλει λαθος επιλογη στο TFCardPluginTool, ειχα επιλεξει την 2η και οχι την πρωτη επιλογη.

Επελεξα το πρωτο αλλα τπτ! δε βλεπει την sd2vita, απο βλεπω πατωντας το Δ μου βγαζει μια επιλογη mount gamecard, το παταω αλλα μου εξαφανιζεται εντελως το UX:0! :( :( :(

Επεξ/σία από Arikado
Δημοσ.
3 ώρες πριν, shadowlike είπε

έχω ήδη slim σπασμένο.

επίσης δε κατάλαβα τι εννοείς δεν αξίζει, να το σπάσω; Αξίζει δηλαδή να μπω στη διαδικασία να το πουλήσω και να βρω άλλο σπασμένο περισσότερο; Όπως είπα δε με νοιάζει γιατί έχω βασικό vita που παίζω. Γιατί να θέλω να το αφήσω σε 3.70;

Εννοώ πως αν κάποιος το έχει σε 3.70 και περιμένει για homebrew καλύτερα να το πουλήσει και να πάρει ένα σπασμένο να μην περιμένει για hack. Εύκολα πωλούνται (έστω δίνεις  κ ένα παιχνίδι  μαζί) και εύκολα αγοράζονται.

Αυτό άμα ανυπομονεί βέβαια. Αν δε βιάζεται, περιμένει.

Δημοσ.

PSVita & SD2Vita η SDCARD (uma0) δεν παιζει μετα απο...

Καλησπέρα στην παρέα.

Εχω ενα PsVita Fat εχω περάσει Enso (ειχα 3.68 henkaku που εβλεπε την SD2Vita , αλλα κατέβηκα σε 3.60 για να περάσω enso)

Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν βλέπει με κανεναν τρόπο την SDcard.  Δηλαδη οτι και να κανω δεν μπορει να δημιουργησει Uma0. Εχω φάει εβδομάδες και δεν γίνεται τίποτα. Ενω διαβάζει την καρτα (ετσι φαινεται επειδη αναβει το λαμπάκι) αλλα δεν εμφανίζεται πουθενα π.χ μεσα στο VitaShell ή στο Adrenaline...

Λέτε να έχει χαλάσει ο Adapter? (δεν εχω αλλο να δοκιμασω αυτος που έχω ειναι version 3)

Παιδια  θα εκτιμήσω την κάθε λεπτομέρια.

Αν έχει κάποιος 2ο adapter για να δοκιμάσω μήπως φταίει ο δικός μου; 

Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν κάτι χαζό .Έχεις δοκιμάσει άλλη κάρτα?Αν θυμάμαι καλά για να δει την κάρτα πρέπει νομίζω να πατήσεις τρίγωνο για να την κάνει mount.Λογικα αυτά τα έχεις δοκιμάσει ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...