Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

Διαβάζω σε προηγούμενο ποστ ότι έχεις enso cfw. Για ποιο λόγο θες να βάλεις το h-encore ? 

Εγώ πάντως σε pstv με 3.60 enso cfw αυτά που σου είπα έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά. 

Tο εβαλα γτ εκανα φορματ τν κονσολα :(

καποιος τροπος να τα σβησω ολα να βγαλω το cfw και να τα ξαναπερασω? Και καποιος σωστος οδηγος?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποιο vpk που να μου επιτρέπει να κάνω remote desktop στο pc μου απο το vita. Ιδανικά δε θα ήθελα να τρέχω κάποιο εξτρα app στο pc. Έχετε κάτι στα υπόψην; 

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι, ποια η κατασταση με το emulation στο pstv? Ποοι emulators παιζουν καλα?

Μπορει πχ να αντικαταστησει ενα raspberry με retropie?

Ρωταω, γιατι εχω ενα pstv με 64ρα vita card που εχει να παρει update απο περισυ και σκονιζεται..Αν ειναι πιο ευκολο απο το να στησω ξανα raspberry να κατσω να ασχοληθω

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, duende είπε

Παιδια να ρωτησω κατι, ποια η κατασταση με το emulation στο pstv? Ποοι emulators παιζουν καλα?

Μπορει πχ να αντικαταστησει ενα raspberry με retropie?

Ρωταω, γιατι εχω ενα pstv με 64ρα vita card που εχει να παρει update απο περισυ και σκονιζεται..Αν ειναι πιο ευκολο απο το να στησω ξανα raspberry να κατσω να ασχοληθω

Το raspberry είναι γελοίο να στηθεί. Δεν έχει καμία σχέση. Όχι πως είναι δύσκολο. Αλλά το Raspberry είναι ένα κουμπί. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fytotech είπε

Το raspberry είναι γελοίο να στηθεί. Δεν έχει καμία σχέση. Όχι πως είναι δύσκολο. Αλλά το Raspberry είναι ένα κουμπί. 

Το ξερω εχω ξαναστησει pi διαφορες μορφες. Απλα ειπα μηπως ειναι πιο καταλληλο το hardware του pstv για αυτη τη δουλεια και ισοδυναμο πλεον με το homebrew που ειναι διαθεσιμο (?)

Δημοσ.

Επιτελους αδεια και χρονος να ασχοληθω με το psvita!

Εχω κανει την εξης χαζομαρα. Ειχα Henkalu Enzo 3,65 και απλα εκανα reset settings στην κονσολα χωρις να το σβησω πρωτα...

Στη συνεχεια περασα H-encore και μολις ξαναεκανα reset στα settings το Vita για να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη και να βαλω το Enzo ξανα. Το προβλημα ειναι πως δε μπορω να κανω κατι για να το βγαλω εντελως. Εφοσον το χω κανει reset οταν το ανοιγω εμφανιζεται το σηματακι του cfw και οχι της Sony. Να πω πως εχω το 3.65 απ οσο ξερω. Πως μπορω να το βγαλω εντελως και να ξανακανω clean install ολα απο την αρχη???

Δημοσ.

είμαι σε φάση που παίζω με το moonlight και κάνω stream Steam-games στο βίτα. Έχει τα θεματάκια του με lag γι'αυτό πήρα ένα usb wifi dongle για να κάνω hotspot το steam pc ώστε να συνδέεται απευθείας επάνω του το βίτα και όχι μέσω router. Έχω δει αντίστοιχα βίντεο στο νετ που παίζουν ομαλά παιχνίδια όπως το gtaV κλπ.  Ελπίζω να τα καταφέρω τουλάχιστον για platformers που δεν έχουν κυκλοφορήσει στο βίτα ώστε να τρέχουν lag-free. wish me luck.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά και φέτος το συνέδριο 3C ανοίγει τις πόρτες του.
Όπως πάντα θα υπάρχουν ομιλίες για διαφόρων ειδών θέματα (hacks, exploits, κτλ κτλ) αλλά φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές υπάρχουν λιγότερες ομιλίες σχετικά με κονσόλες.

Αλλά θα υπάρξει μια ομιλία για το PS Vita από τους Yifan Lu και Davee.
https://fahrplan.events.ccc.de/congress/2018/Fahrplan/events/9364.html

Υ.Γ Κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω να δω τι ομιλίες για gameboy και ps4 και έγιναν πέρυσι/πρόπερσι και απλά τις έχω κατεβάσει το pc. 😐

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα για να γράψω για το συνέδριο αλλά με πρόλαβες.

Αν δεν είχα δουλειά πραγματικά παίζει και να πεταγόμουν μέχρι τη Γερμανία για να το παρακολουθήσω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Άμα είσαι θεός ρε παιδί μου.

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση αυτού που ασχολείται με το PS Vita στη Sony ("ασχολείται" τέλος πάντων).

Λογικά πρέπει να δίνει σε αρκετά άτομα χρήματα για να καλύπτουν τις τρύπες που βρίσκει αυτό το άτομο. 

Κι οι δύο λύσεις είναι άσχημες:

Η μία είναι να συνεχίσω να δίνω λεφτά σε είκοσι άτομα, που θα κλείνουν μια τρύπα και θα ανοίγει μια άλλη τούτος δω.

Η δεύτερη είναι να δώσω σε αυτόν χρήματα (να τον έχει ως σύμβουλο) και να πέσουν μετά όλοι οι επίδοξοι hackers, μπας και μπουν κι αυτοί μέσα.

Προς γκρεμός και πίσω ρέμα!

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το PS Vita κυρίως για Remote Play, οπότε το έχω πάντα στην τελευταία έκδοση. Γίνεται με χαμηλότερο firmware, να χρησιμοποιείς Remote Play;

Δημοσ.

Όταν σταματήσει να υποστηρίζει το ps vita η Sony τότε θα βγάλει το σπάσιμο, κάπου στο reddit είδα να λένε ότι αυτό θα γίνει τον Μάρτιο νομίζω.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Όταν σταματήσει να υποστηρίζει το ps vita η Sony τότε θα βγάλει το σπάσιμο, κάπου στο reddit είδα να λένε ότι αυτό θα γίνει τον Μάρτιο νομίζω.

Λογικά, όταν τελειώσει να δίνει και games στο PS Plus. Όντως κάπου εκεί είναι αν θυμάμαι καλά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...