Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω ενα PSvita με Henkaku Enso 3.57 και μολις μου ηρθε η Memory το SD2VITA Pro 5.0, υπαρχει καποιος τροπος να τα ξανακανω ολα απο την αρχη? Αλλα η να διαβαζει μονο απο την Sd η και την  vita memory card? Και αν ναι , καποιο προσφαρο tutorial?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hello , υπάρχει τρόπος να streamareis steam games (ή έστω pc games) απο pc σε "σπασμένο"  ps-vita;

edit: nvm found it

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2018 στις 6:02 ΜΜ, Choutas είπε

Μικρότερη οθόνη.

Είπες:

"Επειδή από ότι κατάλαβα μπορεί να κάνει streaming μόνο σε PC και εγώ έχω μόνο laptop δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει."

Παντού κάνει streaming. Το αν βολεύει είναι άλλο θέμα, ο τρόπος είναι ο ίδιος.

Στις 11/12/2018 στις 3:33 ΜΜ, Arikado είπε

Εχω ενα PSvita με Henkaku Enso 3.57 και μολις μου ηρθε η Memory το SD2VITA Pro 5.0, υπαρχει καποιος τροπος να τα ξανακανω ολα απο την αρχη? Αλλα η να διαβαζει μονο απο την Sd η και την  vita memory card? Και αν ναι , καποιο προσφαρο tutorial?

A. Προετοιμασία της SD2Vita

1. Κατεβασε αυτο και χρησιμοποιωντας το γραψε αυτο στην καρτα μνημης που θα χρησιμοποιησεις με τον ανταπτορα SD2Vita.

2. Κάνε format στην SD2Vita σαν exFat.

092215a.jpg

B. Προετοιμασία του PS Vita

1. Reset στο PS Vita (Settings / Format / Restore This System).

2. Περνάς h-encore & VitaShell (στην καρτα του PS Vita)

C. Αντικατασταση PS Vita κάρτας μνήμης με SD2Vita (SD2Vita για εγκαταστάσεις, PS Vita Κάρτα Μνήμης για οτιδήποτε άλλο)

1. Βάλε την SD2Vita μεσα στο PS Vita.

2. Αντέγραψε αυτό στην καρτα μνήμης και κανε το εγκατασταση απο το VitaShell. Τρέξε το και επέλεξε αυτό που λέει:

SD2VITA = ux0 / MemoryCard = uma0

3. Θα σε ρωτήσει για reboot το οποίο και κάνεις.

4. Άνοιξε το VitaShell και αντέγραψε ότι ειχες στην καρτα μνημης (η οποια τωρα θα ειναι σαν uma0) στο ux0.

5. Reboot.

Έτοιμος.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.

Την sdcard δε πρεπει να την κανω φορματ πρωτα με προγραμμα το iso κλπ?

Γτ το κανω δε μου την αναγνωριζει :(

1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε

Είπες:

"Επειδή από ότι κατάλαβα μπορεί να κάνει streaming μόνο σε PC και εγώ έχω μόνο laptop δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει."

Παντού κάνει streaming. Το αν βολεύει είναι άλλο θέμα, ο τρόπος είναι ο ίδιος.

1. Reset στο PS Vita (Settings / Format / Restore This System).

2. Περνάς h-encore & VitaShell (στην καρτα του PS Vita)

3. Βάλε την SD2Vita μεσα στο PS Vita.

4. Αντέγραψε αυτό στην καρτα μνήμης και κανε το εγκατασταση απο το VitaShell. Τρέξε το και επέλεξε αυτό που λέει:

SD2VITA = ux0 / MemoryCard = uma0

5. Θα σε ρωτήσει για reboot το οποίο και κάνεις.

6. Άνοιξε το VitaShell και αντέγραψε ότι ειχες στην καρτα μνημης (η οποια τωρα θα ειναι σαν uma0) στο ux0.

7. Reboot.

Έτοιμος.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Κατεβασε αυτο και χρησιμοποιωντας το γραψε αυτο στην καρτα μνημης που θα χρησιμοποιησεις με τον ανταπτορα SD2Vita.

Δε θα πρεπει να την ξανακανω φορματ μετα?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

A. Προετοιμασία της SD2Vita

1. Κατεβασε αυτο και χρησιμοποιωντας το γραψε αυτο στην καρτα μνημης που θα χρησιμοποιησεις με τον ανταπτορα SD2Vita.

2. Κάνε format στην SD2Vita σαν exFat.

092215a.jpg

Το θεμα ειναι πως αφου το κανω (κανω write στην sd τo iso) μετα δε βλεπει την sd και δε μου επιτρεπει να την κανω format σε τπτ! Επισης εαν βγαλω την sd και την ξαναβαλω στο Pc δε μου την αναγνωριζει και την βρισκω μονο μεσω disk management και την βλεπει σαν unallocated disk. απο εκει και μετα οσες φορες και να κανω το ιδιο παντα καταληγει εκει.  Εδω δε ξερω πως να το λυσω 😕

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arikado είπε

Το θεμα ειναι πως αφου το κανω (κανω write στην sd τo iso) μετα δε βλεπει την sd και δε μου επιτρεπει να την κανω format σε τπτ! Επισης εαν βγαλω την sd και την ξαναβαλω στο Pc δε μου την αναγνωριζει και την βρισκω μονο μεσω disk management και την βλεπει σαν unallocated disk. απο εκει και μετα οσες φορες και να κανω το ιδιο παντα καταληγει εκει.  Εδω δε ξερω πως να το λυσω 😕

Δοκίμασες να κάνεις νέο διαμέρισμα από disk management τον unallocated space σαν exfat?

Αν δεν γίνεται από εκεί δες μέσω diskpart πώς θα κάνεις format στην καρτα.

Το iso αφού το γράψεις στην καρτα μετά κάνε format σε exfat. Πρέπει να δουλέψει αν θυμάμαι καλά από τη διαδικασία που είχα κάνει σε pstv. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε

Δοκίμασες να κάνεις νέο διαμέρισμα από disk management τον unallocated space σαν exfat?

Αν δεν γίνεται από εκεί δες μέσω diskpart πώς θα κάνεις format στην καρτα.

Το iso αφού το γράψεις στην καρτα μετά κάνε format σε exfat. Πρέπει να δουλέψει αν θυμάμαι καλά από τη διαδικασία που είχα κάνει σε pstv. 

Δημιουργω νεο partition σαν exfat βαζω την καρτ στο sd2vita τρεχω το vpk και κανω restart  το vita αλλα δε μου την βλεπει. Δε βλεπω καν το uma0 και δε ξερω τι μπορει να ειλικρηνα. Η sd πηρα 2 ανταπτορες καλου κακου αλλα δε δουλευει οτι με τον αλλον. Πραγματιλα δν εχω ιδεα τι μπορει να φταει! :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι έχεις το enso cfw.

Πήγαινε στο ur0

Εκεί πρέπει να δεις έναν φάκελο tai

Μέσα θα βρεις ένα αρχείο config.txt

Σε αυτό το αρχείο άνοιξε το με το notepad σε windows και κάτω από τη λεξη kernel πρέπει να προσθέσεις την σειρά :

ur0:tai/gamesd.skprx 

Αποθήκευσε το μετέφερε το πάλι στο ur0:/tai και κάνε αντικατάσταση.

Μέσα στον φάκελο αυτό πρέπει να υπάρχει και ένα αρχείο gamesd.skprx 

Αν δεν υπάρχει πρέπει να κατεβάσεις εσύ και να το βάλεις εκεί. Υπάρχουν 2 αρχεία το ένα σου κάνει την κάρτα σαν uma0 και το άλλο σαν ux0.

Τα αρχεία και οδηγίες μπορείς να τα βρεις:

http://wololo.net/2017/07/20/setting-sd2vita-adapter-formatting-microsd-can-done-windows/

Επεξ/σία από DimosMcLaren
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2018 στις 4:28 ΜΜ, DimosMcLaren είπε

Βλέπω ότι έχεις το enso cfw.

Πήγαινε στο ur0

Εκεί πρέπει να δεις έναν φάκελο tai

Μέσα θα βρεις ένα αρχείο config.txt

Σε αυτό το αρχείο άνοιξε το με το notepad σε windows και κάτω από τη λεξη kernel πρέπει να προσθέσεις την σειρά :

ur0:tai/gamesd.skprx 

Αποθήκευσε το μετέφερε το πάλι στο ur0:/tai και κάνε αντικατάσταση.

Μέσα στον φάκελο αυτό πρέπει να υπάρχει και ένα αρχείο gamesd.skprx 

Αν δεν υπάρχει πρέπει να κατεβάσεις εσύ και να το βάλεις εκεί. Υπάρχουν 2 αρχεία το ένα σου κάνει την κάρτα σαν uma0 και το άλλο σαν ux0.

Τα αρχεία και οδηγίες μπορείς να τα βρεις:

http://wololo.net/2017/07/20/setting-sd2vita-adapter-formatting-microsd-can-done-windows/

Εκανα ολα αυτα που μου εχετε πει, εβαλα hencore εκανα και αυτο με την καρτα, αλλα ΚΑΘΕ φορα που ανοιγω το h-encore αφου ανοιξω το Psvita και πατησω πρωτα install και μετα Exit μου γινεται Restart το PsVita... Πραγματικα μου χουν σπασει τα νευρα χαχαχαχα! δε ξερω τι αλλο μπορει να κανω λαθος!

Δημοσ.

Διαβάζω σε προηγούμενο ποστ ότι έχεις enso cfw. Για ποιο λόγο θες να βάλεις το h-encore ? 

Εγώ πάντως σε pstv με 3.60 enso cfw αυτά που σου είπα έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...