Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις βγει το Catherine θα πέσει κλαμα από οσους δεν εχουν το 3.69 : )

Στις 2/12/2018 στις 8:42 ΜΜ, asemnos είπε

Ειναι καθαρα ψυχολογικο και ψυχαναγκαστικο το θεμα, απλα θελω το νεοτερο χακ 😛

Aυτη τη στιγμη εχω ελαχιστα παιχνιδια και τρεχουν ολα, ομως θελω να γεμισω την 128GB SD και θεωρω δεδομενο οτι θα υπαρξουν παιχνιδια που δε θα τρεχουν. Αν και νομιζω οτι υπαρχει τροπος να τρεξουν ολα στην 3,60;

Oσο για το remote play με σκοτωσες... Μονο στην 3,69 γινεται πλεον;

edit: Διαβασα και για το ZUGABE το οποιο αυτοματοποιει στο μεγιστο τη διαδικασια.

Σε 3.60 μπορουν να τρεξουν μονο οσα τρεχουν μεχρι το 3.65 μεσω ειδικων patch.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Μόλις βγει το Catherine θα πέσει κλαμα από οσους δεν εχουν το 3.69 : )

Σε 3.60 μπορουν να τρεξουν μονο οσα τρεχουν μεχρι το 3.65 μεσω ειδικων patch.

Οποτε θα περασω την 3.68 καποια στιγμη.. Το zugabe που εχεις αναφερει, γνωριζεις αν ειναι τοσο απλο και αξιοπιστο οσο δειχνει; Η να προτιμησω τον κλασικο τροπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cubic Conundrum

ee2038a1f28a9786c0ecdc7ff36a0b13870873e6

Εχω καιρο να γράψω για κάποια νέα homebrew δημιουργία αλλά αυτήν τη φορά θα το κάνω γιατί το Cubic Conundrum μου θυμίζει πολλά παιχνίδια του παρελθόντος τα οποία βασίζονται σε μια ιδέα που πάντα θεωρούσα ελκυστική. Είναι λοιπόν ένα παιχνίδι με κύβους τους οποίους θα πρέπει να περιστρέψετε κατάλληλα ώστε η χρωματισμένη τους μεριά να κάτσει επάνω στο πλακάκι ίδιου χρώματος στο έδαφος. (κάτι που είχε παίξει και πριν λίγο καιρό στο ισομετρικό platform παιχνίδι Lumo το οποίο ενσωματώνει μια παρόμοια ιδέα σε ένα από τα 6 mini game του)

Περιλαμβάνει 25 πίστες και αν θέλετε να περάσετε λίγες ώρες σπαζοκεφαλιάς, τότε δεν έχετε παρά να σκανάρετε με το VitaShell (πατώντας L+R μαζί) το παρακάτω QR Code για αυτόματη εγκατάσταση του (ή κλικαρετε το QR Code για να κατεβάσετε το VPK και να το περάσετε χειροκινητα)

get_hb_link.php?id=407

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2018 στις 8:33 ΜΜ, fytotech είπε

Remote play δε γίνεται.

Γιατί θες να πας στην 3.68; Υπάρχει κάποιο παιχνίδι που δεν παίζει στο 3.60 που δεν παίζει;

Όσα αναφέρουν ότι είναι για 3.61+ νομίζω δεν παίζουν σε 3.60, μέχρι τώρα τα τελευταία που κυκλοφόρησαν είναι για έως 3.68, αν θυμάμαι σωστά ένα-δυο παιχνίδια.

Και εγώ πρέπει να περάσω το τελευταίο σπάσιμο καθώς είμαι ακόμα  στο HENkaku για 3.60. 

Παλια είχα κάνει χειροκίνητα όλη την διαδικασία αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω την αυτοματοποιημένη, θα αφήσω σχόλιο για το αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις. 

Επεξ/σία από JIMYB3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Με το rePatch μπορείς να παίξεις games σε πιο παλιά firmware. ;)

Σε ευχαριστώ δεν το γνώριζα, όμως από ότι βλέπω χρειάζεται να κανείς ξεχωριστή διαδικασία για κάθε παιχνίδι...

Προτιμώ να περάσω μια και καλή το νέο σπάσιμο και να έχω συμβατότητα με όλα τα νέα παιχνίδια. 

To auto h-encore αναβαθμίζει και το PSV στην τελευταία έκδοση που μπορεί να σπάσει, δηλαδή αναβαθμίζει σε 3.68;

Επεξ/σία από JIMYB3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, JIMYB3 είπε

Σε ευχαριστώ δεν το γνώριζα, όμως από ότι βλέπω χρειάζεται να κανείς ξεχωριστή διαδικασία για κάθε παιχνίδι...

Προτιμώ να περάσω μια και καλή το νέο σπάσιμο και να έχω συμβατότητα με όλα τα νέα παιχνίδια. 

To auto h-encore αναβαθμίζει και το PSV στην τελευταία έκδοση που μπορεί να σπάσει, δηλαδή αναβαθμίζει σε 3.68;

Δε χρειαζεται να κανεις τίποτα, αυτοματα γινονται ολα αν χρησιμοποιησεις το pkgj.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Δε χρειαζεται να κανεις τίποτα, αυτοματα γινονται ολα αν χρησιμοποιησεις το pkgj.

Η τελευταία έκδοση του pkgj δεν απαιτεί ούτε το plug-in? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το plugin το χρειαζεται, τις τροποποιησεις τις κατεβαζει μονο του για να παιζουν σε 3.60 (comp packs τα ονομαζει αν θυμαμαι καλα)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Το plugin το χρειαζεται, τις τροποποιησεις τις κατεβαζει μονο του για να παιζουν σε 3.60 (comp packs τα ονομαζει αν θυμαμαι καλα)

Ωραία σε ευχαριστώ. Αύριο θα δοκιμάσω την διαδικασία. 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το streaming plugin του vita;

Επειδή από ότι κατάλαβα μπορεί να κάνει streaming μόνο σε PC και εγώ έχω μόνο laptop δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει.

Εσάς σας έχει βολέψει καθόλου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...