Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι.Αν το υποστηρίζει πάτα το κουμπί ps κάνα τριάρι δευτερόλεπτα και θα σου βγουν τα settings

.Από κει διαλέγεις τα official settings και πας controller. Εκεί αλλάζεις απόδεν θυμάμαι σε analog.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dukepapass είπε

Κουμπι ps;;;

Αυτό με το σήμα του PlayStation κάτω από τον αριστερό μοχλό 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Confused 1
Δημοσ.

rePatch reDux0 v3.0

Νέα έκδοση rePatch reDux0. Η σημαντικότερη (για εμένα) αλλαγή είναι που επιτρέπει να φτιάξετε τα δικά σας manual (μπορείτε πχ να μετατρέψετε εναν οδηγο στρατηγικης σε εικονες και να τον περάσετε σα manual στο παιχνίδι ώστε όταν κολλάτε να πατάτε το PS πλήκτρο και να ανοίγετε τον οδηγό).

Κατέβασμα από εδώ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι.Αν το υποστηρίζει πάτα το κουμπί ps κάνα τριάρι δευτερόλεπτα και θα σου βγουν τα settings

.Από κει διαλέγεις τα official settings και πας controller. Εκεί αλλάζεις απόδεν θυμάμαι σε analog.

αυτο εκανα αλλα πιθανον να μην το υποστηριζε το παιχνιδι, θα το κοιταξω και με αλλα παιχνιδια και θα επανελθω

Δημοσ.

ρε παιδιά το remote play για local connection πως σας παίζει, εγώ σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού έχω θεματάκια, πρέπει να κάθομαι απέναντι απο το PS4 για να μην έχω πρόβλημα. Γενικά το χρησιμοποιεί κανείς σε ικανοποιητικό βαθμό ή είναι απλά gimick;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, shadowlike είπε

ρε παιδιά το remote play για local connection πως σας παίζει, εγώ σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού έχω θεματάκια, πρέπει να κάθομαι απέναντι απο το PS4 για να μην έχω πρόβλημα. Γενικά το χρησιμοποιεί κανείς σε ικανοποιητικό βαθμό ή είναι απλά gimick;

Ανάλογα με την σύνδεση και το παιχνίδι είναι με τις ώρες του.

Δουλεύει ικανοποιητικά για το 4 για το 3 τα κάνει μαντάρα όμως που είναι και παλιότερη κονσολα

Δημοσ.

Προσωπικά σήμερα έπαιξα μέσω internet από το μαγαζί, στην κονσόλα στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω VDSL 50άρα σπίτι και 24άρα ADSL στο μαγαζί. Δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. 

Δημοσ.

Ιδιες ταχυτητες εχω και εγω σπιτι μαγαζι και παιζω ανετα με την εφαρμογη PS4 Remote Play των Win10 χωρις να παρεμβαλεται το PSTV μου πουθενα, δηλαδη σβηστο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα!

Κατ' αρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ξανα ολους εσας που μας "ξεστραβωνετε" με τις γνωσεις, τις συμβουλες και τους οδηγους σας. Εξ΄αιτιας σας αγορασα και ασχοληθηκα φετος με αυτην την υπεροχη κονσολα. Ενα ακομα μεγαλυτερο ευχαριστω παει στον @xaerialtwistx, οι λογοι προφανεις.

Στο δια ταυτα, εγω ειμαι με το OLED μοντελο, με 3.60 Enzo. Θελω να παω στην 3.68, κι ας μην ειναι μονιμο το χακ, μικρο το κακο.

1) Θα το καταφερω με τον οδηγο του γκουρου xaerialtwistx απο την 1η Ιουλιου; 

2) Φανταζομαι πρεπει χειροκινητα να περασω την official 3.68 ωστε να μη με παει στην 3.69 που δεν ειναι hackable;

3) Θα μπορεσω να κανω remote play με την 3.68; Δεν εχω ασχοληθει ακομα με αυτο αλλα πλεον το θελω.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, asemnos είπε

Καλησπερα στην παρεα!

Κατ' αρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ξανα ολους εσας που μας "ξεστραβωνετε" με τις γνωσεις, τις συμβουλες και τους οδηγους σας. Εξ΄αιτιας σας αγορασα και ασχοληθηκα φετος με αυτην την υπεροχη κονσολα. Ενα ακομα μεγαλυτερο ευχαριστω παει στον @xaerialtwistx, οι λογοι προφανεις.

Στο δια ταυτα, εγω ειμαι με το OLED μοντελο, με 3.60 Enzo. Θελω να παω στην 3.68, κι ας μην ειναι μονιμο το χακ, μικρο το κακο.

1) Θα το καταφερω με τον οδηγο του γκουρου xaerialtwistx απο την 1η Ιουλιου; 

2) Φανταζομαι πρεπει χειροκινητα να περασω την official 3.68 ωστε να μη με παει στην 3.69 που δεν ειναι hackable;

3) Θα μπορεσω να κανω remote play με την 3.68; Δεν εχω ασχοληθει ακομα με αυτο αλλα πλεον το θελω.

Remote play δε γίνεται.

Γιατί θες να πας στην 3.68; Υπάρχει κάποιο παιχνίδι που δεν παίζει στο 3.60 που δεν παίζει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, fytotech είπε

Remote play δε γίνεται.

Γιατί θες να πας στην 3.68; Υπάρχει κάποιο παιχνίδι που δεν παίζει στο 3.60 που δεν παίζει;

Ειναι καθαρα ψυχολογικο και ψυχαναγκαστικο το θεμα, απλα θελω το νεοτερο χακ :p

Aυτη τη στιγμη εχω ελαχιστα παιχνιδια και τρεχουν ολα, ομως θελω να γεμισω την 128GB SD και θεωρω δεδομενο οτι θα υπαρξουν παιχνιδια που δε θα τρεχουν. Αν και νομιζω οτι υπαρχει τροπος να τρεξουν ολα στην 3,60;

Oσο για το remote play με σκοτωσες... Μονο στην 3,69 γινεται πλεον;

edit: Διαβασα και για το ZUGABE το οποιο αυτοματοποιει στο μεγιστο τη διαδικασια.

Επεξ/σία από asemnos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...