Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Μήπως το finalhe έχει κάποιο επιλογή να σύνδεση να γίνει μέσω WiFi;

Οχι δυστηχως δεν εχει. Δεν μπορω να το συνδεσω με το pc με καμια δυναμη. Ακομα και το κολπο που εκανα πριν δεν πιανει τωρα. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικα δουλεψε το finalh οποτε μπηκε. Αλλα δεν καταφερα να κανω εγκατασταση το vita shell.  Εκει που λεει Spoofed version σε ποια version πρεπει να ειναι? Δεδομενου οτι η τελευταια ειναι η 3.69?

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

Όταν ανοίγεις το henkaku εκτός από το install henkaku έχει και επιλογή για install vitashell, οπότε το κατεβάζει και το περνάει.

Δημοσ.

Πολυ περιεργο το συστημα. Θα μου πεις επεμβαινεις στο vita σε βαθμο που δεν πρεπει. Μετα απο 3 προσπαθειες τελικα το περασε το vita shell. Ολα καλα. Περασα και retroarch και τωρα θελω να βρω καμια rom. Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις. Το Spoofed version που πρεπει να ειναι? Ασχετο, απλα για να το φτιαξω και αυτο. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερω, θελει που διαβασμα τελικα. Νομιζα ηταν ευκολο αλλα δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει το vita σαν tv box; 

Και εξηγούμαι. Εχω μια μη smart 42ρα που θελω να κρεμασω στο δωματιο. Για μενα η tv χρειαζεται μονο netflix και twitch. 

Υπαρχουν αξιοπρεπη αντιστοιχα apps στο vita; Αν ναι, παιρνουν updates; Λογω μεγεθους μου φαινεται οτι καλυτερο να το κρεμασω απο πισω και να το εχω για αυτη τη δουλειά. Full HD twitch/netflix υπαρχει περιπτωση να παιζει η με τιποτα; 

Εχω ενα henkaku που ειχα κανει προ διετιας με τον οδηγο απο εδω και δε το εχω ακουμπησει απο τοτε (κατι πρεπει να κανεις trigger με ενα mail για να το παρει κτλ). Version δεν εχω ιδεα. 

edit: Αν ολα τα παραπανω ειναι οχι, το ps4 link δουλευει με σπασμενο vita; Να κανω mirror το ps4 και τα twitch/netflix apps του. 

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

1. Το pstv που έχω σπασμένο δουλεύει με το ps4 και αυτό σπασμένο επίσης.

2. Δοκίμασα το Netflix σε pstv πλην όμως δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.

3. Η εφαρμογή Netflix του ps4 (που έχει ελληνικούς υπότιτλους) δεν είναι συμβατή για remote play. 

4. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις κάτι με το psvita μιας και η σύνδεση είναι μέσω wifi.Το pstv το έχω μέσω Ethernet γιατί το wifi ειχε πολλά προβλήματα. 

Φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν και για το psvita. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να έχω PSV:

6 hours ago, klainmaingr said:

Υπαρχουν αξιοπρεπη αντιστοιχα apps στο vita;

Υπάρχουν official apps και για τα δύο που σε ενδιαφέρουν.

6 hours ago, klainmaingr said:

Λογω μεγεθους μου φαινεται οτι καλυτερο να το κρεμασω απο πισω

Δεν θα το κρεμάσεις, θα το κολλήσεις με velcro ή με ταινία διπλής όψεως από τα Jumbo. Έτσι έχω κάνει εγώ με το Steam Link μου.

------------------------------------

Σχετικό-άσχετο: για το PSP είχε βγει κάποια στιγμή ένα dock, όπως αυτό που έχει το NSw για να συνδέεται στην τηλεόραση. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το PSV; Επίσης στο PSV μπορείς να συνδέσεις DS3/DS4 και να παίζεις με αυτά;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

Παίζουν τα ds αλλά χωρίς κάποιου είδους stand είναι δύσκολο να παίζεις με χειριστήριο στραβολαιμιάζεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερει κανενας παιδια πως μπορω να παιξω παιχνιδια ps1  στο ρstv με το adrenaline με τον αριστερο αναλογικο μοχλο; 

Επεξ/σία από pollop
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...