Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Pc with usb to ps vita

Καλη μερα σας.θελω να συνδεσω το ps vita με το pc μεσω το usb.αλλα οταν κανω τις ρυθμισεις μεσα απο το ps vita δεν εμφανιζονται τα αρχεια του μεσα στο πισι.μετα εκανα εγκατασταση το content manager assistant.αλλα στο τελος μ ζητησε updute για την εφαρμογη.κ εγω σταματησα μην εχανα το τσιπαρισμα.

Τι αλλο μπορω να κανω;σας ευχαριστω!!!

Εχω το τελευταιο τσιπαρισμα στην 3.68

Δημοσ.

Το αρχικό μοντέλο ή το σλιμ με την θύρα usb;

Έχεις show hidden files στα Windows; Ή δεν διαβάζει καθόλου το vita ως συσκευή;

Δοκίμασε και σε άλλο PC με άλλα Windows.

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Έχω ένα PSTV 3.60 με την προσφορά του κώτσου, που με την βοήθεια του thread του έβαλα henkaku offline και έτρεχα games από ένα 64άρι USB. Πρόσφατα παρήγγειλα έναν SD2VITA adaptor σαν αυτόν.  Θα ακολουθήσω τον οδηγό από εδώ.  Η ερώτηση μου είναι η εξής: μπορώ να μεταφέρω κάπως την εγκατάσταση που έχω κάνει στο USB ή πρέπει να ξαναστήσω από την αρχή;

Δημοσ.

Απλα σύνδεσε τα κάπου αλλού ώστε να μεταφέρεις τα περιεχόμενα από το stickάκι στην κάρτα μνήμης, δε θέλει καμιά έξτρα διαδικασία.

(σε υπολογιστή ή ακομα και σε android με καλώδιο otg)

Δημοσ.

Παιδια ασχολειται κανεις με hacking vita να με βοηθησει να βαλω henkaku? Το περασα στο vita αλλα τωρα μου λεει δεν μπορει να τρεξει την εφαρμογη και πρεπει να την ξανακατεβασω απο το ps store. Τρεχει 3.68 και ειναι το πρωτο ps vita.  Τι μπορω να κανω? Καποια βοηθεια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε reboot το ps vita, σβήσε την εφαρμογή και πέρασε την πάλι.

Κατέβασε το finalhe για γίνει πιο αυτοματοποιημένη η διαδικασία.

https://github.com/soarqin/finalhe/releases

Για οδηγό δες εδώ καλύτερα.

https://vita.hacks.guide/installing-h-encore.html

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Βασικα το προβλημα ξεκινησε απο την αρχη. Δεν μπορουσα με τιποτα να συνδεσω το βιτα στον υπολογιστη και εκανα κατι μαγικα απο το ιντερνετ που βρηκα και τελικα το εβαλα. Καπου διαβασα να κανω format την καρτα. Την εκανα και τωρα δεν υπαρχει μεσα το henkaku. Παω να το συνδεσω λοιπον και παλι δεν συνδεεται. Ζηταει να παρει το τελευταιο firmware 3.69 κατι που φυσικα ειναι λαθος. Εκανα reboot το εβαλα σε πτηση mode, τιποτα. Εκει, δεν συνδεεται. 

Δημοσ.

Γιατί έκανες format την κάρτα εφόσον το πρόβλημα ήταν ότι δεν γίνεται η σύνδεση με το pc;

Ανοίγεις το content manager και πατάς να συνδεθείς με το pc και δεν γίνεται τίποτα;

Δημοσ.

Συνδεθηκε με αυτον τον οδηγο 

αλλα το finalh ενω εχω ανοιξει το content manager οπως ζηταει δεν με αφηνει να πατησω το Lets go. Ειναι γκριζαρισμενο και περιμενει λεει κατω κατω να συνδεθει με το vita. !!!!!

Το content manger ανοιγει και συνδεεται. Αλλα το finalh δεν κανει τιποτα. Παραμενει γκριζαρισμενο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...