Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Αν εχεις Android φυσιολογικα θα σου ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη σαν MTP, πηγαινε επανω στις ειδοποιησεις του κινητου και κοιτα αν εχει καποιο αλλο προτυπο. Σε διαφορετικη περιπτωση κοιτα αν εχεις αλλη συσκευη που δεχεται SD για να χρησιμοποιησεις αυτη σαν card reader.

connected-as-a-media-device-1.png

3 επιλογές έχει. πρότυπο φόρτισης,mtp και μεταφορά αρχείων τα δοκίμασα όλα κανένα δεν λειτουργεί

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά παραγγείλα μια kingston 64gb micro sd +sd adaptor !! Με 15€ μόλις!

Και με τον sd adaptor μπορώ να κάνω δουλειά καθώς υπάρχει λάπτοπ εδώ στο σπίτι που δέχεται sd card

Αφού με βασάνιζε τόσο πολύ αυτή η ιστορία, εξάλλου η κάρτα που είχα πριν ήταν μόνο 16gb

Οπότε κομπλέ. Αύριο Παρασκευή μου είπε ο υπάλληλος θα φτάσει στο σπίτι μου(της γιαγιάς μου βασικά) με κούριερ.

Είμαι και διακοπές ταξιδακι εδώ που είμαι για αυτό ασχολούμαι τόσο πολύ με το psvita

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
22 ώρες πριν, JTRGamer είπε

3 επιλογές έχει. πρότυπο φόρτισης,mtp και μεταφορά αρχείων τα δοκίμασα όλα κανένα δεν λειτουργεί

αν εχεις windows 10 δοκιμασε και σε αλλο pc με windows 7 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

αν εχεις windows 10 δοκιμασε και σε αλλο pc με windows 7 

Μόνο με win10 έχω .τεσπά έτσι κι αλλιώς έρχεται ο ανταπτορας card reader αύριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει γενικό πρόβλημα με τον vita homebrew browser;

Γιατί 3 στις 5 φορές κρασαρουν τα games/ports που έχω κατεβάσει από τον vita homebrew browser και ο ίδιος ο homebrew browser μου κρασαρουν μερικές φορές.

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

καλησπερα πηρα ενα pch-2016 ps vita και ηταν σε 3.36 και εβαλα 3.60 χαρις στον οδηγο σου τωρα πως περναω henkaku και plugins και sd2vita?

εχω μια 128gb και την εχω ετοιμη συμφωνα με τον οδηγο σου

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, maxer είπε

καλησπερα πηρα ενα pch-2016 ps vita και ηταν σε 3.36 και εβαλα 3.60 χαρις στον οδηγο σου τωρα πως περναω henkaku και plugins και sd2vita?

εχω μια 128gb και την εχω ετοιμη συμφωνα με τον οδηγο σου

ευχαριστω πολυ

Ti έγινε τα κατάφερες?

Δημοσ.
Στις 21/3/2017 στις 4:37 ΜΜ, xelidoni είπε

Παιδιά τα save από το uncharted (PCSF000012) Πως μπορώ να τα κάνω να είναι συμβατά με το uncharted (PCSF00001)

Καλημέρα.Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ,μετά από τόσους μήνες έχει βγεί κάποια λύση???

Δημοσ.
11 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλημέρα.Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ,μετά από τόσους μήνες έχει βγεί κάποια λύση???

οχι δεν το επιχειρισα ακομα ψαχνω να βρω ενα οδηγο πως περναω henkaku

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα καινούργιο πρόγραμμα που επιτρέπει την μετατροπή τίτλων που φτιάχτηκαν με το GameMaker Studio (αρχεια gmx) να τρέξουν στο PS Vita έκανε την εμφάνιση του.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει από εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Ενώ παίζεις σε καλύτερη οθόνη, δυστυχώς το λειτουργικό γυρνάει σε PSP mode και ρίχνει την ανάλυση. Προσωπικά δεν μου δίνει την αίσθηση ότι φαίνεται καλύτερα.

Δεν τα έχω βάλει και δίπλα δίπλα βέβαια. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...