Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Στο VitaShell σου δειχνει κανονικα το μεγεθος της SD? Και ειναι οντως στο ux0?

Όχι δεν μου δείχνει την sd καθόλου.μονο το μέγεθος της μαμισιας μνήμης του ps vita 8gb μου δείχνει.και το mount είναι γκριζαρισμενο στο vitashell

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok καταρχην ειναι καποια προαπαιτούμενα που ξεχασα να σου πω, ενα απο αυτα ειναι το exFat και το άλλο ειναι να γραψεις ενα αρχειο zzBlank.img στην SD.

Μετά πάνε όλα τα άλλα.

Σύνδεσε την SD στον υπολογιστή, κατέβασε αυτό και γραψε το στην SD χρησιμοποιώντας αυτό. Μετά κάνε την format σε ExFat.

Μετά ξαναβαλε την SD στο PS Vita και δες αν φαίνεται στο VitaShell μετά από restart.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Ok καταρχην ειναι καποια προαπαιτούμενα που ξεχασα να σου πω, ενα απο αυτα ειναι το exFat και το άλλο ειναι να γραψεις ενα αρχειο zzBlank.img στην SD.

Μετά πάνε όλα τα άλλα.

Σύνδεσε την SD στον υπολογιστή, κατέβασε αυτό και γραψε το στην SD χρησιμοποιώντας αυτό. Μετά κάνε την format σε ExFat.

Μετά ξαναβαλε την SD στο PS Vita και δες αν φαίνεται στο VitaShell μετά από restart.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την βοήθεια.

Θα τα σημειώσω αυτά που είπες και θα τα κάνω αύριο γιατι δεν έχω card reader και θα πάω να πάρω αύριο από ενα μαγαζι

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

Ok κανενα προβλημα.

Ουτε εγω χρησιμοποιησα card reader, σε ψηφιακη φωτογραφικη την ειχα βαλει που παιρνει SD και συνδεσα την μηχανη στον υπολογιστη.

Αν εχεις κινητο που δεχεται SD πιθανον να γινεται και ετσι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Ok κανενα προβλημα.

Ουτε εγω χρησιμοποιησα card reader, σε ψηφιακη φωτογραφικη την ειχα βαλει που παιρνει SD και συνδεσα την μηχανη στον υπολογιστη.

Αν εχεις κινητο που δεχεται SD πιθανον να γινεται και ετσι.

Δέχεται sd το κινητό μου αλλά δεν έχει επιλογή για format σε exfat και δεν βρήκα ούτε app στο android store που να κάνει αυτήν την δουλειά.εκτος αν ξέρεις εσύ κάποιο app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε λεω ετσι.

Συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη ωστε να εχεις προσβαση στην SD απο τον υπολογιστή και κανε κανονικα τα βηματα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δε λεω ετσι.

Συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη ωστε να εχεις προσβαση στην SD απο τον υπολογιστή και κανε κανονικα τα βηματα.

Να κάνω κανονικά τα βήματα για να την κάνω format σε exfat εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτα γραφεις το zzBlank.img με το προγραμμα που σου εδωσα παραπανω και μετα κανεις format σε exFat.

Δε χρειαζεται να συνδεσεις απευθειας την SD στον υπολογιστη, αρκει να μπορεις να δεις τα περιεχομενα της αν την βαλεις σε αλλη συσκευη και συνδεσεις την αλλη συσκευη στον υπολογιστη (κινητα, καμερες, mp3 players, οτιδηποτε μπορει να παιρνει sd). Δηλαδη χρησιμοποιεις τις αλλες συσκευες σαν card reader για υπολογιστη.

Δημοσ.

@xaerialtwistx τώρα που έβγαλε ο Θεούλης ξανά σπάσιμο για την 3.69, να πάω από την 3.68 σε αυτήν που θέλω προς το παρόν να παίζω remote play ή είναι προτιμότερο να μείνω στην 3.68;

Θέλω να πω. Έχει διαφορά; Γιατί όσο θυμάμαι πως έχεις γράψει, κάποιες πιο κάτω είναι καλύτερες. 

Δεν το έχω σπάσει ακόμα αλλά σίγουρα θα με ενδιαφέρει σε λίγο καιρό να το σπάσω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fytotech είπε

@xaerialtwistx τώρα που έβγαλε ο Θεούλης ξανά σπάσιμο για την 3.69, να πάω από την 3.68 σε αυτήν που θέλω προς το παρόν να παίζω remote play ή είναι προτιμότερο να μείνω στην 3.68;

Θέλω να πω. Έχει διαφορά; Γιατί όσο θυμάμαι πως έχεις γράψει, κάποιες πιο κάτω είναι καλύτερες. 

Δεν το έχω σπάσει ακόμα αλλά σίγουρα θα με ενδιαφέρει σε λίγο καιρό να το σπάσω. 

Το hack δεν ειναι διαθεσιμο ακόμα, θα το δώσει αφού σταματησει η υποστηριξη του PS Vita 100% (δηλαδή σε 1-2 χρόνια, εκτός και αν απλά περιμένει να σταματήσει η παραγωγη νεων κονσολων οποτε σε μισό χρόνο). Επισης για να ακριβολογω, δεν ειπε οτι ειναι για 3.69. Ειχε ξεκινησει να δουλευει σε αυτο το hack παράλληλα με το h-encore (δηλαδή πριν βγει το 3.69) αλλά το μόνο που ξέρουμε είναι ότι βασίζεται σε άλλο kernel exploit από το h-encore. Οπότε μπορεί η ευπάθεια να υπάρχει ακόμα στο 3.69. Οπότε μένεις σε3.68 για να είσαι σίγουρος μέχρι νεοτέρας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Πρωτα γραφεις το zzBlank.img με το προγραμμα που σου εδωσα παραπανω και μετα κανεις format σε exFat.

Δε χρειαζεται να συνδεσεις απευθειας την SD στον υπολογιστη, αρκει να μπορεις να δεις τα περιεχομενα της αν την βαλεις σε αλλη συσκευη και συνδεσεις την αλλη συσκευη στον υπολογιστη (κινητα, καμερες, mp3 players, οτιδηποτε μπορει να παιρνει sd). Δηλαδη χρησιμοποιεις τις αλλες συσκευες σαν card reader για υπολογιστη.

Δοκίμασα να το συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή με σύνδεση μεταφοράς αρχείων αλλά δεν εμφανίζεται ο drive letter του κινητού στο Win32 Disk Imager

Παιδιά κανείς από εδώ ξέρει να μου απαντήσει ;

Γιατί ο xaerialtwist λειπει 

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις Android φυσιολογικα θα σου ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη σαν MTP, πηγαινε επανω στις ειδοποιησεις του κινητου και κοιτα αν εχει καποιο αλλο προτυπο. Σε διαφορετικη περιπτωση κοιτα αν εχεις αλλη συσκευη που δεχεται SD για να χρησιμοποιησεις αυτη σαν card reader.

connected-as-a-media-device-1.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...