Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.παραγγειλα τον ανταπτορα sdtovita pro και έχω από τα πρώτα ps vita χακαρισμενο με προσωρινο henkaku 3.60 θα είναι συμβατή;και ποιός θα είναι ο τρόπος για να διαβάσει και να περάσω τα παιχνίδια;

Από δω αυτήν την κάρτα παραγγείλα

https://www.skroutz.gr/c/250/diafora-perifereiakwn.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=sd+to+vita

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
17 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλησπέρα.παραγγειλα τον ανταπτορα sdtovita pro και έχω από τα πρώτα ps vita χακαρισμενο με προσωρινο henkaku 3.60 θα είναι συμβατή;και ποιός θα είναι ο τρόπος για να διαβάσει και να περάσω τα παιχνίδια;

Από δω αυτήν την κάρτα παραγγείλα

https://www.skroutz.gr/c/250/diafora-perifereiakwn.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=sd+to+vita

Σε 3.60 όλα δουλεύουν.

Ο πιο απλός τρόπος να περάσεις το SD2Vita είναι να χρησιμοποιησεις αυτό (switch to ux0).

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Σε 3.60 όλα δουλεύουν.

Ο πιο απλός τρόπος να περάσεις το SD2Vita είναι να χρησιμοποιησεις αυτό (switch to ux0).

Συγγνώμη βρε συ αλλά ποια είναι τα βήματα για να το κάνω αυτό; Χρειάζομαι υπολογιστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δεν εχεις περασει ποτέ προγραμμα στο PS Vita;;

Να φανταστω πως δεν εχεις ουτε το VitaShell;

Έχω περάσει vitashell .molecularshell.maidumptool.adrenalin και το cfw henkaku 3.60 όλα μόνος μου αλλά δε βρίσκω οδηγό για αυτήν την περίπτωση τώρα

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

Κατεβασε αυτο που σου εστειλα (ορίστε link να κατεβει απευθειας) και στειλε το στο PS Vita και κανε το εγκατασταση.

Μολις το τρεξεις θα σου περασει αυτοματα drivers για SD2Vita. Μετά επελεξε Switch to ux0 και εισαι ετοιμος, θα βλεπει την SD σαν official κάρτα της Sony.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ,ένα τελευταίο. Τον ανταπτορα sd2vita με την microsd τον εισάγω από την αρχή δλδ πριν την διαδικασία ,στο psvita?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

Το εγκατεστησα το switch έκανα install mount ,switch to έκανα reboot έβαλα την κάρτα αλλά τώρα μου βγάζει error  αν πατήσω σε game ή εφαρμογή του henkaku ή στο switch.

Help?

Μήπως έπρεπε να βγάλω την γνήσια memory card? Γιατί την άφησα μεσα

Moυ βγάζει file is corrupt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Ενεργοποιησες το henkaku παλι?

Ναι.

Δεν έχω errors τώρα αλλά δεν μου την διαβάζει

μηπως φταίει ότι δεν είναι formarισμενη σε exfat?

Επεξ/σία από JTRGamer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...