Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.εχω περάσει από πέρσι το henkaku 3.60 τώρα θέλω να περάσω το τελευταίο μόνιμο custom firmware ,και θέλω να ρωτήσω μπορώ να το περάσω από πάνω ή θέλει format?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Εσύ έχεις το 1000 σωστά; Το 1000 θέλει original memory card αναγκαστικά, το 2000 όχι.

Δείτε εδώ τον οδηγό, σε κάποιο σημείο βέβαια πρέπει να κάνετε mount την κάρτα σαν ux0 μέσω του vita shell (μια φορά θα το κάνει).

https://gbatemp.net/threads/the-my-sd2vita-psvsd-is-having-issues-thread.510876/

Σε εμένα με 32gb και 3.68 (ps vita slim) κάνει κάτω από λεπτό σίγουρα. Μιλάμε για όταν κάνεις exit από το h-encore/henkaku, σωστά;

Ναι έχω το 1004. Λογικά την γνήσια κάρτα τη θέλει για το αρχικό χακαρισμα και όχι για συνέχεια. 

Επεξ/σία από vangel161
Δημοσ.

Αν βάζεις πάντα σε sleep mode το vita τότε ναι, δεν νομίζω να την θες. Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρώ ότι την χρειάζεσαι.

32 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Γεια σας.εχω περάσει από πέρσι το henkaku 3.60 τώρα θέλω να περάσω το τελευταίο μόνιμο custom firmware ,και θέλω να ρωτήσω μπορώ να το περάσω από πάνω ή θέλει format?

Λογικά το enso θες.

https://enso.henkaku.xyz/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Αν βάζεις πάντα σε sleep mode το vita τότε ναι, δεν νομίζω να την θες. Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρώ ότι την χρειάζεσαι.

Λογικά το enso θες.

https://enso.henkaku.xyz/

Οκ ευχαριστώ αλλά δε κατάλαβα πρέπει να σβήσω την παλιά να περάσω το καινούριο ή το περνάω από πάνω σαν update?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα σβήσεις κάτι, σε καθε reboot που κάνεις τώρα το χάνεις το hack, σωστά;.

Στο λινκ που σου έδωσα λέει τι να κάνεις. Ουσιαστικά τρέχεις ένα vpk απ' όσο έχω καταλάβει.

Δες και εδώ.

https://gbatemp.net/threads/guide-the-ultimate-noob-ps-vita-pstv-hacking-guide-check-here-first.403035/#enso_installation

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Δεν θα σβήσεις κάτι, σε καθε reboot που κάνεις τώρα το χάνεις το hack, σωστά;.

Στο λινκ που σου έδωσα λέει τι να κάνεις. Ουσιαστικά τρέχεις ένα vpk απ' όσο έχω καταλάβει.

Δες και εδώ.

https://gbatemp.net/threads/guide-the-ultimate-noob-ps-vita-pstv-hacking-guide-check-here-first.403035/#enso_installation

Σε κάθε reboot το χάνω το hack ναι

Δημοσ.

βρέθηκε κάρτα, περάστηκε το hencore και το adrenaline και το vitashell και το pkg αλλά....δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα της κάρτας στον υπολογιστή.

Εννοείται ότι έχω κάνει φανερά τα κρυφά αρχεία και ότι έχω εγκαταστήσει τους σωστούς driver

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να βάλω παιχνίδια στη κονσόλα ? 

Δημοσ.

Όταν συνδέεις το vita με usb στο pc έχεις ήδη ανοιχτό το vitashell και πατάς select και γίνεται συνδεση αλλιώς ftp αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το usb.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vangel161 είπε

βρέθηκε κάρτα, περάστηκε το hencore και το adrenaline και το vitashell και το pkg αλλά....δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα της κάρτας στον υπολογιστή.

Εννοείται ότι έχω κάνει φανερά τα κρυφά αρχεία και ότι έχω εγκαταστήσει τους σωστούς driver

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να βάλω παιχνίδια στη κονσόλα ? 

Πέρα από τα κρυφά αρχεία έχεις κάνει φανερά και τα αρχεία συστήματος;

θες και τα δύο ώστε να βλέπει σωστά την memory card στον υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2018 στις 10:27 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Σε εμένα με 32gb και 3.68 (ps vita slim) κάνει κάτω από λεπτό σίγουρα. Μιλάμε για όταν κάνεις exit από το h-encore/henkaku, σωστά;

Είμαι στην 3.65 (εχω enso) και το κάνει οταν το κανω απενεργοποίηση και ενεργοποίηση ξανα και οχι οταν ειναι σε sleep mode. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος. Θα κοιταξω και το log αυριο απο περιεργεια.

Επεξ/σία από soclvs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εγκατεστημένο ειναι το h-encore (Γενικά είμαι λίγο ασχετος στο hacking του PSVITA) , αλλά νομίζω πως έχω enso γιατί δεν χάνεται το mod μετά απο την απενεργοποίηση(συγγνωμη αν σε μπερδεψα). Γενικά ακολούθησα το οδηγό από εδώ μέχρι το τέλος (εχω και adrenaline)

Εδώ είναι και το log.

storagemgr_log.txt

Επεξ/σία από soclvs
Δημοσ.

Εαν έχεις το enso τότε γιατί χαλάει το storagemgr στα reboot, δεν το βρίσκω λογικό, δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με το pstv για να ξέρω περισσότερα.
Μάλλον είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα μιας το enso τρέχει το hack αμέσως και τρέχει και το storagemgr.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...