Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν φτάνω στην εντολή ''active'' στο diskpart μου λεει : ''The selected disk is not a fixed MBR disk.
The ACTIVE command can only be used on fixed MBR disks''.

Update: Τελικά απλώς χρειαζόταν να μετατρέψω τον δίσκο σε MBR με την εντολή '' convert mbr '' και μετά να τον κάνω διαμόρφωση σε exFAT ή FAT32. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Επεξ/σία από soclvs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ένα ps vita pch 1004 με firmware 3.67. Γίνεται να χακαριστει; θα μπορεί να παίζει παιχνιδια από psp; Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον προς Ν. Ιωνια για να προτιμήσω; 

Επεξ/σία από vangel161
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vangel161 είπε

Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ένα ps vita pch 1004 με firmware 3.67. Γίνεται να χακαριστει; θα μπορεί να παίζει παιχνιδια από psp; Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον προς Ν. Ιωνια για να προτιμήσω; 

Ακολούθα τις οδηγίες που σου έστειλε ο xaerialtwistx, είναι αρκετά εύκολο πλέον.
Στην περίπτωση που δεν μπορέσεις βρίσκομαι Ν. Ιωνία ώστε να βοηθήσω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά εγκατέστησα το Storagemgr στο PSTV και για να Bootαρει χρειάζεται απο 2-10 λεπτά. Είναι φυσιολογικό αυτο ή εκανα τίποτα λάθος;

• Moderators
Δημοσ.
On 25/09/2018 at 12:48, shadowlike said:

υπάρχει καμιά σοβαρή λίστα με τίτλους που θα βγούνε και που βγήκαν στο παρελθόν στο βίτα ανα μήνα κυκλοφορίας;

https://www.gamespot.com/vita/new-games/

https://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/vita/date?view=detailed

Δημοσ.
8 ώρες πριν, soclvs είπε

Παιδιά εγκατέστησα το Storagemgr στο PSTV και για να Bootαρει χρειάζεται απο 2-10 λεπτά. Είναι φυσιολογικό αυτο ή εκανα τίποτα λάθος;

Ναι καθυστερεί αρκετά, και ακόμα παραπάνω σε 3.68.

Δημοσ.

Παιδια Καλημερα, εχω ενα PS Vita 1000 με Enso hekaku 3.65 εγκατεστημενο.

Μολις πηρα μια SD card 32GB και θελω να την κανω σαν external με το sd2vita, υπαρχει καποιο σχετικο tutorial? καθως βλεπω παρα πολλα στο youtube και ειλικρινα εχω μπερδευτει παρα πολυ!

Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 12:01 ΠΜ, Grim Ripper είπε

Ακολούθα τις οδηγίες που σου έστειλε ο xaerialtwistx, είναι αρκετά εύκολο πλέον.
Στην περίπτωση που δεν μπορέσεις βρίσκομαι Ν. Ιωνία ώστε να βοηθήσω.

εβαλα την sd επανω και δεν την βλεπει. Την φορμαρα σε fat 32 αλλα τιποτα. Κατι μου ξεφυγε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vangel161 είπε

εβαλα την sd επανω και δεν την βλεπει. Την φορμαρα σε fat 32 αλλα τιποτα. Κατι μου ξεφυγε?

Μια απο τα ιδια κανω φορματ την καρτα, αντιγραφω τα αρχεια αλλα τπτ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την εκανα format  σε exfat αλλα δεν εχω δει διαφορα. 

Εκανα format την κονσολα . Εφτιαξα λογαριασμο στο psn απο τον υπολογιστη και εκανα log in. Εκανα update σε 3,68 και προσπαθω ξανα. Ενδιαμεσα ξαναπερασα ολους τους drivers.

Υποπτευομαι οτι θελει γνησια memory card εστω για την αρχη και εν συνεχεια γινεται η μεταφορα των αρχειων στη sd

Επεξ/σία από vangel161
Δημοσ.

Εσύ έχεις το 1000 σωστά; Το 1000 θέλει original memory card αναγκαστικά, το 2000 όχι.

Δείτε εδώ τον οδηγό, σε κάποιο σημείο βέβαια πρέπει να κάνετε mount την κάρτα σαν ux0 μέσω του vita shell (μια φορά θα το κάνει).

https://gbatemp.net/threads/the-my-sd2vita-psvsd-is-having-issues-thread.510876/

20 ώρες πριν, soclvs είπε

Σε εμένα με 32gb και 3.68 (ps vita slim) κάνει κάτω από λεπτό σίγουρα. Μιλάμε για όταν κάνεις exit από το h-encore/henkaku, σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...