Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Από τον χρόνο που τους πήρε να αντιδράσουν φαίνεται πόσο σοβαρά το πήραν το θέμα. 

Δεν έχεις άδικο να αναρωτιέσαι γιατί να το κάνουν για ένα μηχάνημα που έχουν αφήσει να πεθάνει εδώ και καιρό. 

Για entry points στο psn κυρίως

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει κανείς ιδέα γιατί το vita save manager δεν κάνει σωστά restore το save σε ένα game;

Έκανα 3 backup από το παιχνίδι και τα δύο βγάζουν αμέσως corrupted data ενώ το τρίτο backup βγάζει corrupted data αλλά και στην αρχή βγάζει μήνυμα για trophies (όπως το h-encore).

Το digimon cyber sleuth θέλω να μεταφερω σε άλλο vita, το god of war collection το πέρασε κανονικά.

Δημοσ.

Ωραία, θα την δοκιμάσω αργότερα. Εγώ χρησιμοποίησα από άλλο άτομο το save manager.

https://github.com/d3m3vilurr/vita-savemgr

Έχεις μήπως ιδέα γτ δεν λειτουργεί το rinCheat στο vita μου με sd2vita; 3.68 και τα δύο vita (oled-slim) αλλά στο slim δεν λειτουργεί. Ήθελα από εκεί να δοκιμάσω να κάνω export/import το save.

Δημοσ.

Βασικά το δικο σου link ηθελα να βαλω, το save manager που χρησιμοποιεις εχει εικονιδια των παιχνιδιων σου;

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτέ το rinCheat παρα μονο μια φορά παλιά για να κανω import ενα save του Final Fantasy από το PS1 στο Adrenaline.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι άκυρο έχεις την καλή έκδοση, άλλο είναι το πρόβλημα.

Πήγαινε με VitaShell και άνοιξε το αρχείο config.ini στο ux0:data/savemgr και εκεί άλλαξε το base=data/savegames σε base=ux0:data/savegame

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Αμ το έχω κάνει και αυτό. Στο god of war λειτούργησε κανονικά, στο digimon από την άλλη όχι.
Φοβάμαι μήπως φταίει το ότι ήταν maidump αυτό που είχα στο phat ενώ NoNpDRM στο slim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο φταιει κατα 99%, το Mai εχει αποκρυπτογραφημενα save ενώ το Nonpdrm κρυπτογραφημένα.

Η εκδοση που σου λεω οτι ειχε θεματα εχει επιλογες για export και import των save. Δε θυμαμαι ποια εκδοση ειναι, ισως ειναι στο link που σου εδωσα, αν και θεωρητικα ειναι το αντιστοιχο backup και restore, θυμαμαι πως ελυνε τετοια προβληματα.

Κανε export το save, περασε τη nonpdrm εκδοση και μετα κανε το save import.

edit: αυτην την εκδοση λεω (είναι αυτή).

edit 2: άκυρο, φαινεται να ειναι μονο για 3.60 και φυσιολογικα στις νεοτερες εκδοσεις εχει κρατησει τις οποιες λειτουργιες ειχε.

Δοκίμασες να τρέξεις το παιχνίδι μια φορά πριν κάνεις restore;

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Στο export από το phat καλά πάμε, το import στο slim μου τα χαλάει.
Υποτίθεται ξεκινάει το game και σε πετάει για backup/restore/κτλ, στο slim απλά μου ξεκινάει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω το ps vita με 3.60 firmware.To είχα χακάρει πριν λίγα χρόνια και το έχω ακόμα το hack .Ηθελα να ρωτήσω έχει βγει μέχρι σήμερα μόνιμο hack?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Στο export από το phat καλά πάμε, το import στο slim μου τα χαλάει.
Υποτίθεται ξεκινάει το game και σε πετάει για backup/restore/κτλ, στο slim απλά μου ξεκινάει το παιχνίδι.

Δε μου έρχεται κάτι σα λύση δυστυχως. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δε μου έρχεται κάτι σα λύση δυστυχως. 

Έβαλα τελικά την maidump έκδοση και στο slim και πήρε το save κανονικά.

Βρήκα μάλλον και τι φταίει για το rinCheat, λειτουργεί μόνο στο digimon επειδή με το MaiDump tool το είχα βάλει σε load 5 όπου τρέχει τα dlc και τα plugins.

Δημοσ.

Παιδιά στο Pstv όταν παω να κάνω Mount το στικάκι ως uma0: μου βγάζει Error 0x80010016(στόχος μου είναι να λειτουργεί το USB σαν καρτα μνήμης ux0). Γενικότερα δέν εχω πολλές γνώσεις απο το Hacking του Pstv (Πριν από κάτι μερες ασχολήθηκα) και δεν μπορώ να βρω λύση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...