Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιωμένο ότι κλείνει το h-encore τελικά.

Επίσης δημοσιεύτηκε ο κώδικας του h-encore (εδώ) και ένα ωραίο άρθρο σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του (εδώ) το οποίο μεταξύ άλλων τελειώνει με τα εξής λόγια:

"I have also enjoyed working on this write-up and I hope that I can one day finish my second exploit chain and present that one to you.

Meanwhile I will be looking at the PS4 kernel :)"

Προς το παρόν κρατάμε σα δεδομένο το παρακάτω Tweet λοιπόν!

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Η $ony αποφασισε να υποστηριξει με παθος το μηχανημα, καποια χρονια μετα τον θανατο του. Μα προφανως ειναι πολυ καλη ιδεα να χαλανε πορους για νεκρο συστημα, αντι πχ να κυκλοφορουσαν παιχνιδια κατα την διαρκεια της ζωης του.

Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Δεν έκαναν και κάτι ιδιαίτερο για να θέλει πόρους. Έκλεισαν (σχεδόν) μια τρύπα. Και ένα άτομο μόνο του το κάνει. 

Δεν λειτουργει ετσι η διαδικασια. Ακομα και ετσι να ηταν, τοσο καταντια να μην ασχοληθουν με κατι σοβαρο, ειναι προβληματικο και προσβλητικο.

Δημοσ.

Από τον χρόνο που τους πήρε να αντιδράσουν φαίνεται πόσο σοβαρά το πήραν το θέμα. 

Δεν έχεις άδικο να αναρωτιέσαι γιατί να το κάνουν για ένα μηχάνημα που έχουν αφήσει να πεθάνει εδώ και καιρό. 

Δημοσ.

Ακόμα πουλάει κάτι στην Ιαπωνία παρόλο που είναι fringe κονσόλα. Το remote play νομίζω οτί θεωρείται ακόμα δικαιολογία αγοράς.

Ερώτηση προς εσάς υπάρχει κάποιο database για ότι έχει κυκλοφορήσει στην κονσόλα;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Choutas είπε

Ακόμα πουλάει κάτι στην Ιαπωνία παρόλο που είναι fringe κονσόλα. Το remote play νομίζω οτί θεωρείται ακόμα δικαιολογία αγοράς.

Ερώτηση προς εσάς υπάρχει κάποιο database για ότι έχει κυκλοφορήσει στην κονσόλα;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Vita_games_(A–L)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Vita_games_(M–Z)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Choutas είπε

Δυστυχώς κι εγώ το remote play χρησιμοποιώ και θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση. Δεν την έχω κάνει γιατί κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν hack για το επόμενο version κι είμαι πραγματικά σε δίλημμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...