Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο polog ειναι πολυ περιγραφικός και καταφερα να τρεξω αρκετα πράγματα που δεν κατανοούσα........ δεν ξερουν ολοι την ορολογία xaeria και τα <κολπα> του hacking οποτε οταν καποιος παει να βοηθησει σε ερωτησεις που αλλοι δεν μπαίνουν καν στον κοπο να απαντησουν ειτε γιατι τις θεωρούν αυτονόητες ειτε γιατι δεν προλαβενουν η βαριούνται η επειδη ελα μωρέ σιγα μην ασχοληθώ.....

Γιαυτο ολοι συνεργαζόμαστε δεν ανταγωνιζόμαστε και δεν λεω πως και εσυ δεν εχεις απαντήσει σε απορίες εκτος τους οδηγους που εχεις φτιάξει......απλα σκεψου οτι υπαρχουν και αλλοι που ξεκινάνε τωρα και την ολη διαδικασία οποτε δεν μπορουν να τα ξερουν ολα μεχρι να κατανοήσουν σε τι απευθύνετε ο καθενας σε οτι περιγραφει,οποτε επιμονή-υπομονη.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από τα λεγόμενα σου διακρίνω σαν να αισθάνεσαι κάποιου είδους απειλή μόνο έτσι θα δικαιολογούσα αυτή τη επίδειξη γνώσεις και γνωριμιών με εξέχουσα μέλη της Psvita σκηνής (προσωπικά δεν εντυπωσιάζομαι από τέτοια) αλλά και από την προσπάθεια διαστρέβλωσης του νοήματος αυτών που έγραψα, προσπαθώντας να βοηθήσω ένα μέλος.

Θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο γιατί πιστεύω πως αναίτια ξεκίνησες μια αντιπαράθεση που έχει ήδη αρχίσει να αποκτά κοινό που περιμένει να δει το επόμενο ποστ.

3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

4) Ενδιαφέρει εμένα γιατί το θέμα το γεμίσατε για άλλη μια φορά με τις nonpdrm συμβουλές σας. 

Δεν είχα διαβάσει στους κανόνες του φόρουμ πως όταν κάποιος ξεκινά ένα θέμα θα έχει ιδιότητα υπερχρήστη και μόνο αυτός έχει δικαίωμα συμβουλών. 

Επειδή δεν μου αρέσει καθόλου το spam και πιάνω τον εαυτό μου να το κάνει, κλείνω αυτή τη συζήτηση μιας και η ψυχραιμία μου σιγά σιγά αρχίζει να χάνεται και φοβάμαι πως δεν θα αποφύγω στο τέλος το BAN λόγω απρεπής συμπεριφοράς. 

Αφήνω τον επίλογο σε εσένα μιας και έχεις οικειοποιηθεί το thread και αισθάνεσαι πως σου ανήκει.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Δεν καταλαβες καν γιατί ανεφερα το VitaShell και αυτό πραγματικά τα λέει όλα. Να το ξαναεπαναλαβω.

Υ.Γ) ξαναεπαναλάβω κάνω ξανά κάτι που ξανακάνω. Υπερβολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος που ανέφερα πως δεν είμαι πειρατής είναι γιατί όπως είπα και πριν και αγνόησες, δεν είμαι υποχρεωμένος να θυμάμαι ένα εργαλείο που απλά τσέκαρα πριν 2 χρόνια, αν ανοίγει το email ή το near. Αν δε γνωρίζει κάποιος πως δουλεύουν τα τωρινά εργαλεία που χρησιμοποιεί καθημερινά, εγώ δεν είμαι υποχρεώμενος να θυμάμαι απλές λεπτομέρειες για ένα πρόγραμμα που τέσταρα 2 χρόνια πριν, γιατί κυριολεκτικά τεστάρω, δε χρησιμοποιώ. Ανέφερα το τέχνασμα στο οποίο βασίζεται και αυτό φτάνει (και με έκανες να ξαναδοκιμάσω το mai tool για να θυμηθώ τι ανοίγει, χρησιμοποιεί το ψηφιακό manual του παιχνιδιού, θα μπορούσες μόνος σου να είχες κάνει το συσχετισμό βέβαια με βάση αυτά που είπα αλλά δεν.)
Δε θα κάνω τον κόπο να διαβάσω τις απαντήσεις που προηγηθηκαν μιας και νομίζω πως έχουμε ξεφύγει από το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγουμε και άλλο. 

Από εκεί και πέρα...

_______________________________________________________________________________________________________
UVC (USB Video Class)

Το συγκεκριμένο plugin είναι ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα που έχουν βγει αφού επιτρέπει την μεταφορά της εικόνας από το PS Vita στο PC μέσω USB, κάνοντας εύκολο το να φτιάξει κάποιος πχ ένα tutorial για το YouTube ή να δείξει τις gaming ικανότητες του στους αγαπημένους του τίτλους.

Θα πρέπει να κατεβάσετε το plugin από εδώ και να το ενεργοποιήσετε στο config.txt κάτω από το *KERNEL, δηλαδή:
*KERNEL
ur0:tai/udcd_uvc.skprx (ή ux0, όπου το βάλετε τέλος πάντων)

Κάντε επανεκκίνηση στο PS Vita και συνδέστε το στον υπολογιστή μέσω USB. Πλέον λειτουργεί σαν Webcam αλλά χρειαζόμαστε και πρόγραμμα που κάνει ανάγνωση αυτής της τεχνολογίας. Είχα θέμα με το VLC, παρότι έβλεπε το PS Vita σωστά, δεν ξεκινούσε η μεταφορά εικόνας.

2018-08-05_14-37-20.jpg?dl=1

Χρησιμοποίησα το OBS της Streamlabs. Οπότε κατεβάστε το αν δεν έχετε άλλη εφαρμογή και πηγαίνετε από τις επιλογές πάνω "Editor", μετά επιλέξτε το σύμβολο '+' από κάτω στο πεδίο Sources και μετά Video Capture Device / Add Source, δώστε ένα όνομα για Capture Device και στο επόμενο παράθυρο επιλέξτε το PS Vita.

Spoiler

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

3.jpg?dl=1

4.jpg?dl=1

Έτοιμοι!!

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Την εχω αποκλειστικά για offline, δεν εχω περασει καν λογαριασμό.

Εχω παντα 2η κονσολα για κανονικο gaming αν κ αυτο τον καιρο εχω μόνο αυτή τη μία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί ειλικρινά έχω αρχίσει να τα παρατάω ήδη.

Γενικώς δεν γνωρίζω από αυτά οπότε συγχωρέστε με.

1) Είμαι στο latest firmware στο PS TV μου. Θέλω να μπορώ να παίξω όλα τα PS1/PSP/VITA παιχνίδια μου που έχω αγοράσει από το PlayStation Store.

2) Έχω εγκαταστήσει αυτό το Henkaku (spelling) το οποίο μου επιτρέπει να παίξω τα παιχνίδια του VITA που δεν μπορούσα πριν (π.χ. World of FINAL FANTASY και Uncharted Golden Abyss). Άρα από VITA Games είμαι καλυμμένος.

3) ΑΛΛΑ δεν μου επιτρέπει να παίξω PS1/PSP Games. Π.χ. το FINAL FANTASY IV Complete Collection παίζει στο VITA αλλά όχι στο PSTV.

4) Επίσης, θέλω αφού καταφέρω επιτέλους να τα παίξω στο PSTV, να τα κάνω Capture. Έχω παραγγείλει μία Elgato Capture Card αλλά διαβάζω πως δεν υποστηρίζει PSTV. Υπάρχει τρόπος να το κάνω bypass αυτό, και αν όχι, πως μπορώ να κάνω capture PS1/PSP/VITA Games από το PSTV μου σε 1080p/60fps?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

ΥΣ: Και στο VITA και στο PSTV είμαι κανονικά online με τον Account μου και κάνω κανονικά PS4 Streaming, χρησιμοποιώ το PS Store, κτλ.

Λέτε να έχω πρόβλημα?

Επεξ/σία από Spiroth
Δημοσ.

1) Όλα δε μπορείς να τα παίξεις και γενικά ξέχνα τα official psp / ps1 παιχνίδια. Θα χρησιμοποιησεις το Adrenaline ή το RetroArch για να τα παίξεις (μη-official).

3) Δες το ένα

4) Ξέρω πως χρειάζεσαι συγκεκριμένες μάρκες splitter και πιθανόν και παλιο μοντέλο PS TV, έχω διαβάσει πως από νεότερα μοντέλα είναι αδύνατον να κάνεις capture, από εκεί και πέρα είμαι εντελως άσχετος με το θέμα. Πλέον είναι κατά πολύ ευκολότερο να κάνεις capture με το PS Vita.

ΥΓ) Κανένας δεν έφαγε ban από όσο ξέρω αλλά δικό σου το ρίσκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blake Stone

Άλλο ένα κλασσικό FPS παιχνίδι βρίσκει το δρόμο του στο PS Vita για να κάνει παρέα δίπλα στα Quake I, II, III, Doom, Return To Castle: Wolfenstein, Hexen και Heretic.

Το κατέβασμα του παιχνιδιού μπορεί να γίνει από εδώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχω ενα psvita και το εκδοση software του ειναι η 3.65. Γινεται να το χακαρω; Επισης, εχω ξεχασει τον κωδικο του psn account μου. Πρεπει να της κανω format?

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Ναι, γίνεται να το χακάρεις.

Κατέβασε αυτό στον υπολογιστή σου και άσε το να κάνει τα υπόλοιπα μόνο του. (πήγαινε εκεί που λέει releases)

Χρειάζεται να έχεις συνδεθεί στο PSN έστω και μια φορά από αυτήν τη συσκευή (και να το έχεις συνδέσει στον Content Manager) για να το χακάρεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Καλησπέρα!

Ναι, γίνεται να το χακάρεις.

Κατέβασε αυτό στον υπολογιστή σου και άσε το να κάνει τα υπόλοιπα μόνο του. (πήγαινε εκεί που λέει releases)

Χρειάζεται να έχεις συνδεθεί στο PSN έστω και μια φορά από αυτήν τη συσκευή (και να το έχεις συνδέσει στον Content Manager) για να το χακάρεις.

Εγινε,ευχαριστω πολυ! Θα το κοιταξω απο αυριο και θα παραθεσω εδω τα αποτελεσματα😁.

Δημοσ.

Ρε παιδες ποσοι απο εδω μεσα εχουν φαει το error C2-12828-1 εκτος απο μερικες φορες που το βγαζει στο hen αλλα τελικα το διαβαζει στο τελος σε παιχνιδια το εχεται αντιμετωπισει ποτε και αν ναι πως το λuσατε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...