Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ (ΣΟΦΑ) ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ 3.60-3.65

Εδώ και μερικές μέρες υπάρχει η δυνατότητα να παιχτούν ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 3.60-3.65 firmware.

Αν και εδώ πέρα δε θα αναφερθεί ο τρόπος για ευνόητους λόγους, όποιος γνωρίζει τα γνωστά 'καταστήματα', έχουν γίνει update ώστε να κατεβάζουν και τα τροποποιημένα εκτελέσιμα που τα κάνει συμβατά με κάθε μικρότερο firmware. Ερωτήσεις δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εδώ γιατί δε θα απαντηθούν, ήταν απλά μια ανακοίνωση από τον φιλικό σας γείτονα.

ΥΓ) Το Oceanhorn είναι όντως ένας από τους λόγους που δημοσιεύω αυτό το post αφού το έχω σε φυσική μορφή, όπως και πολλά ακόμα 3.65+ παιχνίδια, και έχω ξεμείνει σε 3.60 και δε μπορώ να τα παίξω.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ (ΣΟΦΑ) ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ 3.60-3.65

Εδώ και μερικές μέρες υπάρχει η δυνατότητα να παιχτούν ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 3.60-3.65 firmware.

Αν και εδώ πέρα δε θα αναφερθεί ο τρόπος για ευνόητους λόγους, όποιος γνωρίζει τα γνωστά 'καταστήματα', έχουν γίνει update ώστε να κατεβάζουν και τα τροποποιημένα εκτελέσιμα που τα κάνει συμβατά με κάθε μικρότερο firmware. Ερωτήσεις δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εδώ γιατί δε θα απαντηθούν, ήταν απλά μια ανακοίνωση από τον φιλικό σας γείτονα.

ΥΓ) Το Oceanhorn είναι όντως ένας από τους λόγους που δημοσιεύω αυτό το post αφού το έχω σε φυσική μορφή, όπως και πολλά ακόμα 3.65+ παιχνίδια, και έχω ξεμείνει σε 3.60 και δε μπορώ να τα παίξω.

Παιχνιδαρα παιδια........

Δημοσ.

Το 3.60 έχει την καλύτερη συμβατοτητα με τα πάντα εκτος από official παιχνίδια. Σιγουρα τα official παιχνίδια είναι το κυριοτερο προσόν ενός χακαρισμένου PS Vita για τους περισσότερους οπότε δεν έχει σημασία.

Επίσης, πειραγμένος bootloader. Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να εμφανιστεί που θα το αξιοποιεί.

Δημοσ.
1 hour ago, sils said:

Παιχνιδαρα παιδια........

Εντάξει, δεν είναι άσχημο, ίσα ίσα αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι καλό είναι αλλά δεν το θεωρώ εξαιρετικό αν και ταιριάζει πολύ στο PS Vita.

Για εμένα τα καλύτερα 3.61+ παιχνίδια είναι τα Salt & Sanctuary, VA-11 Hall-A, Super Hydorah. Τα 2 τελευταια τα εχω κ σε φυσικη μορφη, ειδικα το Super Hydorah χτυπαει στο συναισθημα αφου θυμιζει παιχνίδια με τα οποια μεγαλωσα (Salamander, Gradius κτλ). Το VA-11 Hall-A θυμιζει πολυ Phantasy Star Online στο μουσικό του μέρος (καμια σχεση με εκεινο βεβαια, μιλαμε για Visual Novel).

Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 10:45 ΜΜ, stormrain είπε

Eιχε παρει το ματι μου mame για το ps vita ή ειναι η ιδεα μου?

Επειδη ειμαι και εγω φαν του mame σας λεω τα εξης....... Στο psp υπαρχει ενα μαμε που εχω αλλα παιζει αθλια τουλαχιστον τα καλα παιχνιδια.....δεν ξερω αν ειναι λογο επεξεργαστη η κακιας προσομοίωσης αν και πιστευω στο δευτερο περισοτερο.Μερικα παιχνιδια μπορεις να τα παιξεις σε εξομοιωτες απο παλιοτερες κονσολες αλλα δεν ειναι οπως στο μαμε......

καποια παιχνιδια υπαρχουν απο  παιχνιδια του PS1 σε συλογες αλλα εχουν πολυ σαβουρα μεσα και απο παιχνιδια που δεν ειναι και τοσο καλα...............

Τωρα προσπαθω με 2-3 μαμε σε vpk που εχω βρει ενα του 2000 αν δεν κανω λαθος ενα του 2003 τα οποια τρεχουν retroarch αλλα ειναι μανουρα και χαζομαρα γιατι πρεπει να ξερεις πια ρομ ειναι καθε παιχνιδι μιας και δεν ειναι οπως το Pfba που μπορεις να βλεπεις και σε φωτο το παιχνιδι που παιζεις.........μιας και καποιες φορες ενα παιχνιδι ειναι παραπανω απο 2-3 rar files για να δουλεψει και αν ανοιξεις το λαθος απλα δεν το ανοιγει κολαει και πρεπει να το κλεισεις και να ξανα ανοιξεις την εφαρμογή πρεπει να βαλεις το σωστο που ανοιγει απο την αρχη κοινός πιασε το αυγο και κουρεφτο.

οποτε προσπαθώ να συγκεντρώσω τα ρομς που θα παίζουν με τον καλητερο εξωμιοτη απο την μια καπια ρομς με το ενα και καποια που δεν τρεχει ο Pfba με τον αλλο αλλα θα μου παρει αρκετο καιρο.

πχ εχτες εβαλα ενα γελιο παιχνιδακι το τετρις στο psvita και σερνότανε............οπως και στο psp τωρα αν τοιχον αν ειναι η ιδια εξωμιωση και δεν χρησιμοποιεί τον επεξεργαστη του βιτα στο επακρο και ειναι ιδια εξωμιοση μαλον κανω τσαμπα κοπο αν δεν εχει διαφορα ο Pfba του psp απο τον Pfba του vita.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Ναι καλό είναι αλλά δεν το θεωρώ εξαιρετικό αν και ταιριάζει πολύ στο PS Vita.

Για εμένα τα καλύτερα 3.61+ παιχνίδια είναι τα Salt & Sanctuary, VA-11 Hall-A, Super Hydorah. Τα 2 τελευταια τα εχω κ σε φυσικη μορφη, ειδικα το Super Hydorah χτυπαει στο συναισθημα αφου θυμιζει παιχνίδια με τα οποια μεγαλωσα (Salamander, Gradius κτλ). Το VA-11 Hall-A θυμιζει πολυ Phantasy Star Online στο μουσικό του μέρος (καμια σχεση με εκεινο βεβαια, μιλαμε για Visual Novel).

To salt and sanctuary το βαζω μεσα στην πρωτη 15αδα ολων των εποχών. 

Θα ψαξω και αυτα που γραφεις δεν τα ξερω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

παιχνιδι που δεν ειναι σε μορφη vpk, ειναι σε φακελο που εχει μεσα τα  αρχεια πως το κανουμε εγκατασταση?

Περνάς τους φακέλους στους αντίστοιχους στο ux0 και κάνεις refresh live area. Εννοείται φυσικά πως έχεις ενεργοποιήσει πριν το nonpdrm plugin.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικο μου τα περισοτερα μπενουν με refresh οπως ειπε και ο polog......αλλα μπαίνουν με install το φακελο στο main ux0: και αλλα οπως το future pinball και pinball fx μπαίνουν ολα στο φακελο mai και με το maidumtoll τα εγκαθιστάς.

Τωρα κατι αλλο που δεν ξερω ειναι οτι καποια παιχνιδια εχουν και φακελους dlc τωρα αυτα τα βαζεις στο φακελο adcont αλλα δεν ξερω αν με το refresh παιρνιουντε και αυτα αυτοματα η πρεπει να κανεις καποια αλλη διαδικασια........... σε αυτο ας μας απαντησουν οσοι τα εχουν περασει τα dlc και πως.?

Επεξ/σία από dukepapass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, polog40 είπε

Περνάς τους φακέλους στους αντίστοιχους στο ux0 και κάνεις refresh live area. Εννοείται φυσικά πως έχεις ενεργοποιήσει πριν το nonpdrm plugin.

Αν είναι σε VPK δεν εχει σχεση με nonpdrm.

edit: Άκυρο, τώρα είδα πως λέει οτι δεν είναι σε μορφή VPK.

Και πάλι μπορει να ειναι Mai, και τα VPK και τα Mai δε χρειάζονται nonpdrm.

3 ώρες πριν, shadowlike είπε

στο salt and sanctuary με χαλάει που οι χαρακτήρες είναι σαν καραγκιοζάκια :(

Παίξε το Plague Road!!! Εγω μολις τελειωσα το 99Vidas, είχα χρονια να παιξω ενα καλο side scrolling beat em up.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...