Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναλογως του ποσο απληστος είσαι :D

Εγώ έχω 32άρα κάρτα και έχω μέσα 20+ psn παιχνίδια, installed μερικές δεκάδες ακόμα (χωρις τα δεδομενα τους από την game card), και μπόλικα homebrew με μερικά απληστα σε μεγεθος roms για psp και scummvm και έχω ακόμα κοντά στα 10gb ελευθερα.

Πιο πολυ για συλλογη παιρνεις μεγάλες κάρτες και για να μην σβησεις τιποτα ποτέ.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω εγω 64 (απο το psv μου) αλλα σκεφτομαι να την πουλησω κ να παρω απλα ενα 32 gb usb stick (που οπως τα λες μια χαρα θα φτανει)

Δημοσ.

Καλημέρα.Γίνεται να συνδέσω usb stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να τρέχω απο κεί τα games back up μου στο ps vita με henkaku hack?

Όχι δεν γίνεται.

Δημοσ.

Πολύ fail αυτό με την 8 gb κάρτα που έχω.Πρέπει να σβήνω ένα game για να περάσω ένα άλλο που θέλω να παίξω ένα άλλο κάθε φορά .Είναι διαδικασία.

Δημοσ.

Ελπίζω οτι σε λίγο καιρό αργότερα με την εξέλιξη του henkaku hacking θα υπάρξει η δυνατότητα υποστήριξης εξωτερικού σκληρού δίσκου ή usb stick από το ps vita.Και αν και όταν γίνει αυτό θα γίνει χαμός..

Δημοσ.

καλησπερα, πριν απο λιγο καιρο αγορασα και γω ps vita, και ειδα προσφατα οτι χρησιμοποιουν προγραμματα για να παιζεις κατεβασμενα παιχνιδια του ps vita στην κονσολα. Εχω το 3.61, μπορω να κανω εγκατασταση κατεβασμενα και αν ναι τι προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω?

Δημοσ.

Καλως ευχαριστω! Αναμενω να με ενημερωσετε αν εχει υπαρξει κατι νεοτερο! Διαφορετικα αξιζει να το αναβαθμισω σε 3.63?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...