Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χακάρονται όλα τα μοντέλα αρκεί να είναι σε firmware από 3.60 έως και στο τελευταίο (3.68).

Ουσιαστικά αγοράζεις κάποιο και απλά το αναβαθμίζεις και είσαι έτοιμος (το πιθανότερο είναι πως θα το έχει ήδη ο πωλητής σε 3.68)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παιδες πειρα αυτο τον ανταπτορα και διαβαζει αλλα τιποτα.....κολαει ειναι τελευτεας γενειάς.....μηπως τον εχει παρει και καποιος αλλος?Γιατι πιο πανω αυτον ειχατε προτείνει........

https://www.ebay.com/itm/256GB-Support-V3-0-SD2VITA-PSVSD-Micro-TF-Card-Adapter-For-PS-Vita-Henkaku-3-60/122935753892?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Επεξ/σία από dukepapass
Δημοσ.

Έχει κανείς ιδέα για τις διάφορες σε ps vita 2004 και 2016;

Έγινα κάτοχος ενός 2016. :D (μέσω προσφοράς από τα ιταλικά gamestop, μτχ ps vita slim στα 60€)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dukepapass είπε

Εγω παιδες πειρα αυτο τον ανταπτορα και διαβαζει αλλα τιποτα.....κολαει ειναι τελευτεας γενειάς.....μηπως τον εχει παρει και καποιος αλλος?Γιατι πιο πανω αυτον ειχατε προτείνει........

https://www.ebay.com/itm/256GB-Support-V3-0-SD2VITA-PSVSD-Micro-TF-Card-Adapter-For-PS-Vita-Henkaku-3-60/122935753892?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Εγώ είχα αυτόν και ήταν άψογος. Μήπως η κάρτα σου έχει θέμα; Εγώ είχα μια Verbatim Class 10, είναι σημαντικό να είναι class 10 η κάρτα σου για να μπορεί να μεταφέρει γρήγορα τα δεδομένα προς τη μνήμη. (ίσως κάνει και μικρότερο class αλλά δε θα το σύστηνα)

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Έχει κανείς ιδέα για τις διάφορες σε ps vita 2004 και 2016;

Έγινα κάτοχος ενός 2016. :D (μέσω προσφοράς από τα ιταλικά gamestop, μτχ ps vita slim στα 60€)

Οθόνη (χειρότερη), μπαταρία (καλύτερη), USB (κλασσική αντί για την ειδική που έχει το πρώτο PS Vita).

Πολύ καλή τιμή αλλά αυτά τα χρώματα δε βλέπονται αν έχεις παίξει πολλές ώρες με το κανονικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Εγώ είχα αυτόν και ήταν άψογος. Μήπως η κάρτα σου έχει θέμα; Εγώ είχα μια Verbatim Class 10, είναι σημαντικό να είναι class 10 η κάρτα σου για να μπορεί να μεταφέρει γρήγορα τα δεδομένα προς τη μνήμη. (ίσως κάνει και μικρότερο class αλλά δε θα το σύστηνα)

Αυτη την καρτα εχω https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html 

μολις την βαλω στον παλιο ανταπτορα δουλευει μολις το ξαναβαλω στον νεο και παω να διαβασει τον ofline installer apo to mail και το ξανανοίξω διαβαζει διαβαζει αλλα τιποτα.....αυτοι οι ανταπτορες μηπως εχουν μεσα και κανα τσιπακι με software?

Επεξ/σία από dukepapass
Δημοσ.

Ίσως επειδη εχεις μεγάλη καρτα να μην έχει συμβατοτητα, δοκιμασε με μια μικροτερη αν εχεις (δυστυχως παιζουν τέτοιες ασυμβατοτητες, εγω ειχα μια απλή 32αρα από την ψηφιακη μου κάμερα).

Δεν είμαι μηχανικός αλλά φαντάζομαι πως είναι απλό κύκλωμα, δεν έχει software μέρος. Σίγουρα πάντως δεν τροποποιούνται.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Οθόνη (χειρότερη), μπαταρία (καλύτερη), USB (κλασσική αντί για την ειδική που έχει το πρώτο PS Vita).

Πολύ καλή τιμή αλλά αυτά τα χρώματα δε βλέπονται αν έχεις παίξει πολλές ώρες με το κανονικό.

Thanks αλλά ρώτησα διάφορες (αν υπάρχουν) ανάμεσα στα slim 2004 vs 2016. Όχι 1000 vs 2000. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βασικά το έψαξα πριν απαντήσω και δε βρήκα τίποτα οπότε θεώρησα πως εννοουσες αυτα τα 2.

Το μόνο που βρήκα είναι αυτό.

if anyone is wondering what's the difference between these 2 models is that the latter came with a downgraded display with severe interlacing issues.

this becomes quite noticeable when rotating the camera or in fast moving backgrounds in certain games.

και

have you played resident evil revelations 2, i am setsuna, spelunky? it becomes quite noticeable when playing those games, especially in the first 2

Το αν ισχύει είναι άλλο θέμα μιας και δεν υπάρχει κάποια καλή πηγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dukepapass είπε

Δυστυχώς όλα αυτά κατασκευάζονται μαζικά στην Κίνα οι διαφορές είναι μόνο στο design και όχι στην ποιότητα. Είναι φτηνές κινεζιές που επειδή είναι κάπως φτηνά, καλό είναι να παίρνεις περισσότερα από ένα ώστε οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιο να δουλεύει να είναι περισσότερες. Αν δουλεύει η κάρτα σου με κάποιον τότε είναι θέμα καθαρά αντάπτορα. Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό κύκλωμα, μόνο γραμμές σύνδεσης επαφών αντάπτορα με επαφές κάρτας. Το κακό είναι να έχεις μόνο ένα όπως είχα εγώ και να μην ξέρεις αν φταίει ο αντάπτορας ή έχεις κάνει ¥@#@&!a. :mad:

Επεξ/σία από polog40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Ναι βασικά το έψαξα πριν απαντήσω και δε βρήκα τίποτα οπότε θεώρησα πως εννοουσες αυτα τα 2.

Το μόνο που βρήκα είναι αυτό.

if anyone is wondering what's the difference between these 2 models is that the latter came with a downgraded display with severe interlacing issues.

this becomes quite noticeable when rotating the camera or in fast moving backgrounds in certain games.

και

have you played resident evil revelations 2, i am setsuna, spelunky? it becomes quite noticeable when playing those games, especially in the first 2

Το αν ισχύει είναι άλλο θέμα μιας και δεν υπάρχει κάποια καλή πηγή.

Και εγώ μόνο αυτό βρήκα οπότε είπα να ρωτήσω εδώ. 😛

Το πιθανότερο είναι να κάνω format το 1000 και να το κρατήσω για legit πράγματα (μιας και έχω και 16gb memory) και το 2000 για hacks/κτλ αφού πάρω και έναν αντάπτορα για microsd.

Έχουν κάποια διαφορά οι αντάπτορες; π.χ v3.0 και v5.0

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Το πιθανότερο είναι να κάνω format το 1000 και να το κρατήσω για legit πράγματα (μιας και έχω και 16gb memory) και το 2000 για hacks/κτλ αφού πάρω και έναν αντάπτορα για microsd.

Καμια απολυτος απλα οι υελευταιας γενιας κουμπωνουν σαν gamecard

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Eιχε παρει το ματι μου mame για το ps vita ή ειναι η ιδεα μου?

Αν δεν κάνω λάθος μόνο μέσω adrenaline και κατεβάζεις το mame για psp το οποίο όμως είναι αρκετα παλιο και με πολύ λίγα roms και παλιά παιχνίδια.Αλλιως Pfba αλλά και εκεί περιορισμένος αριθμός παιχνιδιών.271 αν δεν κάνω λάθος έχω εγώ..Αν ξέρει κάτι αλλο κάποιος άλλος ας ποσταρει γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι ακόμα πιστεύω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, polog40 είπε

Δυστυχώς όλα αυτά κατασκευάζονται μαζικά στην Κίνα οι διαφορές είναι μόνο στο design και όχι στην ποιότητα. Είναι φτηνές κινεζιές που επειδή είναι κάπως φτηνά, καλό είναι να παίρνεις περισσότερα από ένα ώστε οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιο να δουλεύει να είναι περισσότερες. Αν δουλεύει η κάρτα σου με κάποιον τότε είναι θέμα καθαρά αντάπτορα. Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό κύκλωμα, μόνο γραμμές σύνδεσης επαφών αντάπτορα με επαφές κάρτας. Το κακό είναι να έχεις μόνο ένα όπως είχα εγώ και να μην ξέρεις αν φταίει ο αντάπτορας ή έχεις κάνει ¥@#@&!a. :mad:

Ναι λάθος μου, είχα δει και το blueprint της κάρτας αφού είναι open source αλλά βιάστηκα να απαντησω.

6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ναι, απλά είναι πιο ακριβές από το 4.0 και πάνω (κόλπο marketing από ότι έχω διαβάσει)

4 ώρες πριν, stormrain είπε

Eιχε παρει το ματι μου mame για το ps vita ή ειναι η ιδεα μου?

Όποιος θελει emu on the go, πάει πλέον σε Nintendo Switch. Ότι ειδαμε, είδαμε στο PS Vita :P 

To mame γενικά είναι ένα μπάχαλο στο σετάρισμα, εδώ στον υπολογιστή δυσκολεύομαι να το κάνω να τρέξει παιχνίδια.

(μόνο μέσω RetroArch υπάρχει παντως)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...