Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας ξανά .Έχω πολύ σοβαρότερο πρόβλημα τώρα , πέρασα το plugin NoNpDrm έκανα ένα reboot το vita  μέσω vitashel και τώρα στο vitashell τα μόνο που εμφανίζεται είναι ο φάκελος ux0 και κανένας άλλος... Να σημειωθεί ότι τα υπάρχοντα του φακέλου αυτού πλέον δεν είναι τα ίδια αλλά μερικά από αυτά . Στέλνω λινκ σε βίντεο μου με το πρόβλημα ... Πείτε μου καμιά ιδέα με το τι μπορεί να έχει συμβεί και πως θα μπορούσα να το διορθώσω.

Επεξ/σία από panos_42
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με grip αλλά στο skroutz έχει μερικά.

Όχι grip. Τέτοια υπάρχουν. L2-R2 θήκη ψάχνω. Δε βρίσκω με τίποτα. Για το OLED. Όχι το slim. Είναι βολικά για remote play. Γιατί αλλιώς είναι πάνω στην οθόνη. 

Επεξ/σία από fytotech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε λάθος, τώρα πρόσεξα τι λες.

Με 20 ευρώ λίγο δύσκολο από τα site που τσέκαρα, ακόμα και στην Ασιατικη αγορα που εχουν το φθηνότερο κόστος παραγωγής ξεφεύγει αρκετά.

Το μόνο που βρηκα κατω απο 20 ευρώ για το OLED ειναι αυτό (και δωρεάν μεταφορικά για απλή αποστολή).

edit: Παντως αν και στον τιτλο αναφερει το μοντελο 1000, στις φωτο εχει το σχεδιασμο του Slim. Τώρα αν ειναι λαθος ο τίτλος ή οι εικόνες δε ξέρω.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Γράψε λάθος, τώρα πρόσεξα τι λες.

Με 20 ευρώ λίγο δύσκολο από τα site που τσέκαρα, ακόμα και στην Ασιατικη αγορα που εχουν το φθηνότερο κόστος παραγωγής ξεφεύγει αρκετά.

Το μόνο που βρηκα κατω απο 20 ευρώ για το OLED ειναι αυτό (και δωρεάν μεταφορικά για απλή αποστολή).

edit: Παντως αν και στον τιτλο αναφερει το μοντελο 1000, στις φωτο εχει το σχεδιασμο του Slim. Τώρα αν ειναι λαθος ο τίτλος ή οι εικόνες δε ξέρω.

Καταρχάς και πάλι ευχαριστώ, Master of PS Vita!

Δεύτερον, αυτός που είπε έως 20€, ήθελε για slim.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν είναι και λίγο πιο ακριβό, αν είναι ποιοτικό. Δεν το σκέφτηκα το eBay, να σου πω την αλήθεια.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, sils είπε

Το κορυφαίο ειναι αυτο αλλα βγαινει πανω απο 30 και εχεις ενα ps4 παντου.

L2 R2 L3 R3

https://www.play-asia.com/remote-play-assist-attachment-for-playstation-vita-slim/13/70a3hf

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για OLED;

Επεξ/σία από fytotech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους είδαν το παραπάνω βίντεο (αν δεν το είδατε, δείτε το!), κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Adrenaline που υποστηρίζει διπλό στα παιχνίδια του PS1 χρησιμοποιώντας PS3 / PS4 χειριστήρια. Τα plugin για την αναγνώριση των χειριστηρίων και οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση τους υπάρχουν εδώ. (προς το παρόν δεν αναγνωρίζονται τα φυσικά πλήκτρα οπότε είναι εντελώς Alpha έκδοση)

Όσο για το Adrenaline, κατέβασμα από εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...