Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως το enso νομίζω ότι είναι όντως ψιλο-αχρηστο προκειμένου να γλυτώσεις 2-3 clicks κάθε φορά που γίνεται reboot η κονσόλα.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόνο σε μένα φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία; Μάλλον φταίει που έχω να ασχοληθώ με root από εποχές Galaxy S2. 😛
Με κόβω να παραμένω στην 3.68 και να αγοράζω τα παιχνίδια. 😕

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Μόνο σε μένα φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία; Μάλλον φταίει που έχω να ασχοληθώ με root από εποχές Galaxy S2. 😛

Αυτό που είπα και στο postfire,με αυτό το βίντεο στην προηγούμενη σελίδα αν το δεις προσεκτικά και κάνεις ότι σου λέει θα το καταφέρεις δεν είναι τίποτα.....

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

άνοιξε ένα notepad για copy/pasting και ξεκίνα σιγά σιγά βήμα βήμα με τα ξεχωριστά παράθυρα απο console, folders κλπ απλωμένα στο desktop. Λίγο προσοχή θέλει και ψυχρεμία.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

ευκολο ειναι αλλα θελει σιγα σιγα και ηρεμια οχι βιασυνη.

διαβασε καλα τον οδηγο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το autoencore μου έπαιξε τελικά κανονικά ! Ξεκινάμε gaming ! Ευχαριστώ για την βοήθεια σε όλους

Επεξ/σία από Merlin_o_magos
Δημοσ.
10 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Αυτην τη μπούρδα μου την κάνει όποτε αντιγράφω πολλά αρχεία (συνήθως εικόνες επειδή κρατάω άπειρα screenshots από παιχνίδια).

Αναγκάζομαι να αντιγράφω λίγες λίγες τις εικόνες γιατί αλλιώς αποσυνδέεται.

Εμενα το κανει στον φακελι του h encore.....θα πρεπει να κανω εγκατασταση κανα win 7 ισα ισα να μ φυωει η ιδεα οτι ειναι driver και οχι τπτ αλλο....εν τω μεταξυ το μεγεθος ειναι σωστο......243μβ.....θα δω το μεσημερι σημερα που ρεπαρω μπας και βγαλω ακρη......αν τυχει κατι παρομοιο με.αποσυνδεση σε αλλον φιλο ας ριξει καμια ιδεα.....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Εμενα το κανει στον φακελι του h encore.....θα πρεπει να κανω εγκατασταση κανα win 7 ισα ισα να μ φυωει η ιδεα οτι ειναι driver και οχι τπτ αλλο....εν τω μεταξυ το μεγεθος ειναι σωστο......243μβ.....θα δω το μεσημερι σημερα που ρεπαρω μπας και βγαλω ακρη......αν τυχει κατι παρομοιο με.αποσυνδεση σε αλλον φιλο ας ριξει καμια ιδεα.....

κανε κανα φορματ στην μεμορυ καρτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, postfire είπε

κανε κανα φορματ στην μεμορυ καρτ

το κανα... τιποτα ρε γμτ....βεβαια το πηγα 3,68 δε καθισα να διαβασω να το παω 3,65 για το μονιμο hack κλπ ομως πλεον δε ξερω τι συμβαινει...ειλικρινα αρχισα να βαριεμαι...δλδ θελω να μπω , δε θα μπω στην διαδικασια να ξανα στηνω windows ....βαριεμαι...θα δοκιμασω το auto h encore και βλεπουμε...

Το κανα ολο με το auto h encore και τωρα το περναει....αντε βγαλε ακρη.....ολα κομπλε

Επεξ/σία από vag.patrick
update
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

το κανα... τιποτα ρε γμτ....βεβαια το πηγα 3,68 δε καθισα να διαβασω να το παω 3,65 για το μονιμο hack κλπ ομως πλεον δε ξερω τι συμβαινει...ειλικρινα αρχισα να βαριεμαι...δλδ θελω να μπω , δε θα μπω στην διαδικασια να ξανα στηνω windows ....βαριεμαι...θα δοκιμασω το auto h encore και βλεπουμε...

Το κανα ολο με το auto h encore και τωρα το περναει....αντε βγαλε ακρη.....ολα κομπλε

100% KAPOY EKANEς ΛΑΘΟς

ΚΑΙ ΕΓΩ ετσι πεδευτηκα χθες μεχρι που καταλαβα τι παιζει και ειναι πανευκολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H-ENCORE REPACK

Και ένας ακόμα τρόπος για εγκατάσταση του H-ENCORE...

Κατεβάζουμε το τροποποιημένο h-encore από εδώ το οποίο αποσυμπιέζουμε κάπου και πετάμε μέσα στον ίδιο φάκελο το αρχείο του Bitter Smile (το link στον οδηγό εδώ). Επίσης θα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει το QCMA για να ολοκληρωθούν όλα τα βήματα.

Μέσα στο φάκελο του h-encore repack υπάρχει ένα αρχείο h-encore.bat που ανοίγουμε με δεξί κλικ και edit.

Στην πρώτη γραμμή που λέει

SET psn=YOUR_KEY_HERE

βάζουμε το κλειδί μας (όχι το 16ψηφιο αλλά τον άλλον που παίρνουμε από το http://cma.henkaku.xyz, δες οδηγό εδώ βήμα 6 και βήμα 7 μέχρι και την 2η παράγραφο)

Αποθηκεύουμε τις αλλαγές στο αρχείο και αυτήν τη φορά τρέχουμε το h-encore.bat και περιμένουμε μέχρι να σταματήσει η γραμμή εντολών να τρέχει.

Ο φάκελος PCSG90096 είναι έτοιμος για μεταφορά στο PS Vita (δες οδηγό βήμα 9, εδώ)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, postfire είπε

100% KAPOY EKANEς ΛΑΘΟς

ΚΑΙ ΕΓΩ ετσι πεδευτηκα χθες μεχρι που καταλαβα τι παιζει και ειναι πανευκολο

Ναι δεν εξηγειται αλλιως....

Ρε σεις στειλτε κανα λινκ με π.μ με μερικα βασικα homebrew για 3.68....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια ερωτηση 

αφου περασουμε το h-encore -ιnstall-και τελειωσουμε το σβηνουμε απο την καρτα μνημης ή πρεπει να υπαρχει παντα μεσα στην μνημη?

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

εγώ αυτό που δεεν έχω καταλάβει είνια αν μπορών να έχω και την κάρτα μνήμης και την SD2VITA παράλληλα να δουλευουν 🙄

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, shadowlike είπε

εγώ αυτό που δεεν έχω καταλάβει είνια αν μπορών να έχω και την κάρτα μνήμης και την SD2VITA παράλληλα να δουλευουν 🙄

Ναι γινετε με το καταληλο plugin να φενεται πρωτα η sd σου και μετα η μνημη του βιτα που μπορει να εχει............

παντως εμενα κανεις δεν μου απαντησε για ταινιες στο βιτα και υποτιλους υπαρχει κανας player που να μπορει να τους παιζει η μονο ενσωματωμένη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...