Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, postfire είπε

ολα κομπλε επιτελους

@@   😥

εχει το εικονιδιο στο μενου του βιτα το τρεχω παταω yes στο trophy και μετα πεταει

cannot start ths application

yo must download the app again from ps store

(c0-11136-2)

Για να μην ρίξω λινκ και φάω παρατήρηση,ψάξε στο youtube  το κανάλι the zett και κάνε ακριβώς αυτά που κάνει προσεκτικά!Και θα δουλέψει....

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, postfire είπε

ολα κομπλε επιτελους

@@   😥

εχει το εικονιδιο στο μενου του βιτα το τρεχω παταω yes στο trophy και μετα πεταει

(c0-11136-2)

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει το συγκεκριμένο error όταν πάω να αντιγράψω το h-encore στο vita , You can only copy applications that your account is the owner of

Έχω επιβεβαιώσει ότι το κλειδί είναι σωστό . Κανείς καμιά ιδέα ? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε

Εμένα μου βγάζει το συγκεκριμένο error όταν πάω να αντιγράψω το h-encore στο vita , You can only copy applications that your account is the owner of

Έχεις 1 μόνο χρήστη στο ps vita;

Το key είναι νομίζω 64 χαρακτήρες, βάζεις το key και όχι το AID στην εντολή, σωστά;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Έχεις 1 μόνο χρήστη στο ps vita;

Το key είναι νομίζω 64 χαρακτήρες, βάζεις το key και όχι το AID στην εντολή, σωστά;

1 account που είναι και στο PSN . Βάζω το σωστό key ακριβώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω ιδιαίτερα μιας και έχω ένα σε 3.60 που δεν το πειράζω και ένα σε 3.68 που ο λογαριασμός του είναι χρυσός λόγο trophy hunting, τα μηνύματα μου πήραν φωτιά σήμερα στην κυριολεξία και χάκαρα μέσω team viewer 2 PS Vita και άλλο ένα ενός φίλου και όλα πήγαν καλά. Τον οδηγό τον ξαναέγραψα από την αρχή, όποιος πιστεύει ότι τα μπουρδούκλωσε ας ρίξει μια ακόμα ματιά.

2 ώρες πριν, postfire είπε

ολα κομπλε επιτελους

@@   😥

(c0-11136-2)

Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το PS Vita σου; Τσέκαρε αν μπορείς να παίξεις τίποτα άλλο από το PSN.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

κομπλε και εδω ευχαριστω xaerialtwistx + Grim Ripper

εφταιγε το extension file και μετανομαζε το αρχειο σε 6488b73b912a753a492e2714e9b38bc7.rif.bin

αν θες βαλε το στον οδηγο σου πολλοι την παθανε

1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

δες εδω το βιντεο βοηθησε πολυ

Δημοσ.

Ναι μου έτυχε πριν στο team viewer, βλέπω ένα αρχείο temp αντί για temp.bin, μου χτυπούσε πολύ άσχημα στο μάτι, σκεφτόμουν να βάλω σημείωση στον οδηγό και το ξέχασα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

τσεκαρε αυτο που γραφω παραπανω με την καταληξη να ειναι rif και οχι rif.bin αλλιως θα σου πεταει ερρορ οταν το γραφεις στο βιτα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vag.patrick είπε

εγω παλι εχω θεμα με το pc και την μεταφορα του h-encore.... εκει που παει να κανει copy ξαφνικα αποσυνδεεται το vita και κλεινει το qcma.....περασα drivers κλπ απο την αρχη κ.ο.κ αλλα αρνειται να κανει την μεταφορα....win 10 ...

Αυτην τη μπούρδα μου την κάνει όποτε αντιγράφω πολλά αρχεία (συνήθως εικόνες επειδή κρατάω άπειρα screenshots από παιχνίδια).

Αναγκάζομαι να αντιγράφω λίγες λίγες τις εικόνες γιατί αλλιώς αποσυνδέεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 σελίδες πίσω.

______________________________________________________________________________________________

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ENSO ΣΕ 3.60.

Ανακοινώθηκε bug. Αν ξαναπεράσετε το 3.60 firmware χωρίς να κάνετε unistall το Enso, τότε οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τον Enso Unistaller, τρώτε ένα ωραιότατο brick.

Αν θέλετε να ξαναπεράσετε το 3.60 firmware, κάντε πρώτα Unistall το Enso.

Έχει δρομολογηθεί διόρθωση.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panosXboxone είπε

λινκ για τον οδηγο υπαρχει ? ειναι στης προηγουμενες σελιδες ?

Καλημερα φιλε ναι υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος για την ολη διαδικασια σπασιματος στην σελιδα 69..Σε αυτη τη θεματολογια.Να ευχαριστουμε τον xaerialtwistx.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...