Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω ενα θεμα

στο βημα 9 αποσυμπιεζω το φακελο PSVIMGTOOLS(εχω κατεβασει x64) στην επιφανεια εργασιας κανω πανω του δεξι κλικ open command windows here ανοιγει η γραμμη εντολων 

και βαζω την πρωτη εντολη psvimg-create -n app -K και το κλειδι που πηρα

δεν μου κανει μετατροπη μου βγαζει 

usage: psvimg-create [-m metadata|-n name] -K key inputdir outputdir
  specify either a decrypted metadata file as a template or
  a name and other metadata fields will retain default values

τι γινετε λαθος?

Δημοσ.

Βάλε τα αρχεία από το zip (ή απλά το αποσυμπιέζεις πάλι) στο ίδιο μέρος με τα αρχεία (βασικά φακέλους) του h-encore.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αρχεια του PSVIMGTOOLS θα πρεπει να βρισκονται στον ιδιο φακελο με τους 5 φακελους του h-encore αλλιως δε θα βρει σε τι να δουλέψει.

Επίσης ο οδηγός στο github έχει λαθος στο 6ο βήμα και μόλις έκανα τον οδηγό ακόμα πιο αναλυτικό (θα τον βελτιώσω και άλλο).

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Βάλε τα αρχεία από το zip (ή απλά το αποσυμπιέζεις πάλι) στο ίδιο μέρος με τα αρχεία (βασικά φακέλους) του h-encore.

το κανα *** παλι τα ιδια

κατσε να ανεβασω φωτοaz.png.1b95f7595d86554cb013dec384f2dbee.png

Δημοσ.

psvimg -create -n app -K το_κλειδι_που_πηρ αμ ε_από_το_8_βημα app PCSG90096/app

Μήπως ξεχνάς να βάλεις αυτά που έχω βάλει με bold; Είδα την εντολή που έγραψες πιο πάνω και δεν είναι ολόκληρη.

• Thanks 1
Δημοσ.

μου εφταιξε τους 4 φακελους app, appmeta, license, savedataαλλα εξω απο το sce_sys

πρεπει να ειναι λογικα μεσα στο sce_sys?

Δημοσ.

τον μπελα μου γ..ω

κανω το βη,μα 10 αλλα δεν υπαρχει μεσα στο βιτα  h-encore

ο φακελος PCSG90096 εχει μεσα τους φακελους sce_sys,app, appmeta, license, savedata
περνω τον φακελο και τον αντιγραφω μετα κανω refresh database λεει 9 fakeloi added
παω στο βιτα και τπτ δεν υπαρχει

az.png.b659663fc66f78878d159044a6ae4ad8.png

Δημοσ.

εγω παλι εχω θεμα με το pc και την μεταφορα του h-encore.... εκει που παει να κανει copy ξαφνικα αποσυνδεεται το vita και κλεινει το qcma.....περασα drivers κλπ απο την αρχη κ.ο.κ αλλα αρνειται να κανει την μεταφορα....win 10 ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα κομπλε επιτελους

@@   😥

εχει το εικονιδιο στο μενου του βιτα το τρεχω παταω yes στο trophy και μετα πεταει

cannot start ths application

yo must download the app again from ps store

(c0-11136-2)

Επεξ/σία από postfire
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...