Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να τα παιζεις μεσα απο την εφαρμογη της μουσικής θα τα βαλεις υποχρεωτικα μεσω Content Manager.

Διαφορετικά μπορείς να παίζεις mp3 και με τον VitaShell.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν θες να τα παιζεις μεσα απο την εφαρμογη της μουσικής θα τα βαλεις υποχρεωτικα μεσω Content Manager.

Διαφορετικά μπορείς να παίζεις mp3 και με τον VitaShell.

Με την εφαρμογή της μουσικής θέλω αλλά δεν συνδέεται με το Content Manager με Wi-Fi όπως και με το Psvita έχω πρόβλημα να το συνδέσω με το Wi-Fi μόνο με usb καλώδιο γιατί δεν συνδέεται τι μπορεί να φταίει μήπως θέλει το 3.63 για να συνδεθεί;και Και με το vitashell παίζει ένα ένα τα mp3 και όχι συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο

Δημοσ.

Κάνε unpair την συσκευη και ξανακανε την pair, κάνε και ένα restart στο πρόγραμμα στον υπολογιστή.

Συνεχόμενα τα παίζει αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο.

Δημοσ.

Κάνε unpair την συσκευη και ξανακανε την pair, κάνε και ένα restart στο πρόγραμμα στον υπολογιστή.

Συνεχόμενα τα παίζει αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο.

Πως το κάνω unpaid και μετά pair είμαι λίγο άσχετος με αυτά χαχαχα

Δημοσ.

Ναι έκανα λάθος, είχα την εντυπωση πως είχε τέτοια επιλογή.  :-D

Ξανακάνε το εγκατασταση από την αρχή αν έκανες restart και δεν έφτιαξε (μόνο έτσι θα ξαναρωτήσει για pair).

Δημοσ.

Ναι έκανα λάθος, είχα την εντυπωση πως είχε τέτοια επιλογή. :-D

Ξανακάνε το εγκατασταση από την αρχή αν έκανες restart και δεν έφτιαξε (μόνο έτσι θα ξαναρωτήσει για pair).

Ποιό να κάνω εγκατάσταση από την αρχή συγγνώμη που σε ζαλισα

Δημοσ.

Με την εφαρμογή της μουσικής θέλω αλλά δεν συνδέεται με το Content Manager με Wi-Fi όπως και με το Psvita έχω πρόβλημα να το συνδέσω με το Wi-Fi μόνο με usb καλώδιο γιατί δεν συνδέεται τι μπορεί να φταίει μήπως θέλει το 3.63 για να συνδεθεί;και Και με το vitashell παίζει ένα ένα τα mp3 και όχι συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο

Κατέβασε το QCMA Την portable έκδοση.

Σύνδεσε τον υπολογιστή σου και το ps tv στο ίδιο τοπικό δίκτυο

Τρέξε το QCMA στον υπολογιστή και δώσε το path της μουσικής σου στο κατάλογο μουσική του QCMA

Κάνε ένα refresh το QCMA

Μετά στο ps tv άνοιξε το content manager και συνδέσου κανονικά.

Αν δεν μπορείς έλεγξε μήπως και σε εμποδίζει το firewall

Δημοσ.

Κατέβασε το QCMA Την portable έκδοση.

Σύνδεσε τον υπολογιστή σου και το ps tv στο ίδιο τοπικό δίκτυο

Τρέξε το QCMA στον υπολογιστή και δώσε το path της μουσικής σου στο κατάλογο μουσική του QCMA

Κάνε ένα refresh το QCMA

Μετά στο ps tv άνοιξε το content manager και συνδέσου κανονικά.

Αν δεν μπορείς έλεγξε μήπως και σε εμποδίζει το firewall

Δεν το βρήκα σε portable έκδοση Εσύ την έχεις να την ανεβάσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα το έκανα αλλά το κάνουν πολλοι.

Δεν καταλαβα βεβαια σε ποια εκδοση είσαι. Homebrew έχεις μονο στο 3.60, official account στο 3.60 δεν μπορεις να βαλεις αν δεν το είχες συνδεδεμένο από παλιά.

3,60 εχω, αλλά δεν έχω περάσει ακόμα henkaku. Whitelist οπως αναφέρεις, δεν μπορώ να έχω στο τελευταίο official??? Sorry για την επιμονή αλλά αυτό κατάλαβα... Θέλω να έχω homebrew και PS4 remote play σε μια συσκευή. Προφανώς, δεν γίνεται.

Δημοσ.

Τελικά συνδέθηκε την ζημιά την έκανε το firewall

Και μετέφερα μερικά mp3 στον εσωτερικό χώρο προσπάθησα να μεταφέρω και άλλα mp3 όταν έκανα mound το sub stick αλλά δεν τα μεταφέρει βγάζει σφάλμα

Δημοσ.

3,60 εχω, αλλά δεν έχω περάσει ακόμα henkaku. Whitelist οπως αναφέρεις, δεν μπορώ να έχω στο τελευταίο official??? Sorry για την επιμονή αλλά αυτό κατάλαβα... Θέλω να έχω homebrew και PS4 remote play σε μια συσκευή. Προφανώς, δεν γίνεται.

Αν θες Whitelist στο τελευταίο firmware, περνάς Henkaku στο 3.60, περνάς antiblacklist και κάνεις update. Το whitelist θα σου μείνει (μέχρι να κανεις rebuild database). Από εκεί και πέρα χρησιμοποιείς την διαδικασία που περιγράφω εδώ.

Μπορείς να έχεις remote play στο 3.60 με αυτό.

Τελικά συνδέθηκε την ζημιά την έκανε το firewall

Και μετέφερα μερικά mp3 στον εσωτερικό χώρο προσπάθησα να μεταφέρω και άλλα mp3 όταν έκανα mound το sub stick αλλά δεν τα μεταφέρει βγάζει σφάλμα

Αν αναφέρεις το σφάλμα θα είναι μια βοήθεια :P

Δημοσ.

Αν θες Whitelist στο τελευταίο firmware, περνάς Henkaku στο 3.60, περνάς antiblacklist και κάνεις update. Το whitelist θα σου μείνει (μέχρι να κανεις rebuild database). Από εκεί και πέρα χρησιμοποιείς την διαδικασία που περιγράφω εδώ.

Μπορείς να έχεις remote play στο 3.60 με αυτό.

Αν αναφέρεις το σφάλμα θα είναι μια βοήθεια :P

Δείχνει ότι αντιγράφει και όταν η μπάρα τη Πράσινη τερματίσει βγάζει ότι δεν μπόρεσε να αντιγράφει στην memory card ενώ όταν τα βάζω στην εσωτερική του ps tv είναι μια χαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου έρχεται κάτι, δεν είχα κανένα θέμα εγώ, κωδικό σφάλματος δεν έχει;

Να ενημερώσω ότι βγήκε η νέα έκδοση Henkaku (R8) η οποία ξαναφέρνει το PSN Spoofing σε 3.63 πλέον. Όσοι είστε σε Henkaku και θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να κάνετε sign in, φορτώνετε την νέα έκδοση από henkaku.xyz, ανοίγετε τον Molecular, πατάτε Start και αλλάζετε το PSN Spoofing σε 3.63.

Κάθε sign in γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

O κυβος εριφθη οποτε ψηθηκα κ γω να παρω pstv για να παιζω psv κ psp games

Μια τελευται ερωτηση

Ποσα gb να παρω usb stick για καμποσα games κ psv κ psp??

64 gb φτανουν???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...